Binnaz Abla

Seni tarotmuydu canım kahvemi?Sanki banada patlayacak gibi geliyoda...

)

Tabi çikacak diye birşey yok. Ama mesela Cherry de inanilmaz bir olayi önceden bilmiş diye okudum. O yüzden fal attim zaten ona. Belki bana çikmaz dedikleri, belki çikar.. görecez bakalim. Ama ani acaip bildi bende

Bebişim tarottu anı bildi gelecek tıs cıkmadı yani
Bende an üzerine öyle pek yorum yapmamıştı ama beni iyi ifade eden bir iki cümlesi oldu şaşırtıcı cinsinden.Enerjisi çok tatlı Saraylının bakalım artık yazarım zaten.
Tabi çikacak diye birşey yok. Ama mesela Cherry de inanilmaz bir olayi önceden bilmiş diye okudum. O yüzden fal attim zaten ona. Belki bana çikmaz dedikleri, belki çikar.. görecez bakalim. Ama ani acaip bildi bende
İnşallah güzel yorumları çıksın demek ve beklemek yine bize kalan:))

Hmm yani sarayli bana da olumlu konuştu, ama öyle toz pembe bir tablo çizmedi
Olumsuz olan bazi şeyleri de söyledi.
Bence sarayli pembe tablocu değil

Bencede degil banada dan diye soyledigi seyler var asla pembe tablocu diyemem

Sent from my iPad

Ya selenaya fal atılmıyo neyi seçsem ana ekrana atıyo ne alaka:)))

Inş çikar. Ama çok zamana takilma bence. 2 ay der sana, birde bakmişsin 3 ay sonra çikmiş yada daha erken.

Bencede degil banada dan diye soyledigi seyler var asla pembe tablocu diyemem

Pembe tablocu olsa, belli olur zaten :))

Evet cnm ta kendisi :)

Hımmm kendisiyse ester kira veya kiraze aman aman abartılacak bi yorumcu değil evet çok iyi tespitleri var ama sanki burda kiraze olarak daha çok beğeniliyor 😊bir de bi yorumcu sadece bir sitede çalışmıyor mu bunun takibini yapmıyorlar heralde fal alemdeki Tuğçe çetin de aynı profil fotosuyla tellwe de..

Canlar arada vaaz verenler cikmis yaa hic keyfimizi bozmayalim.muftuluk topigimi ayol bura.cok cesursa buarkadas fal kafeye gidip reelde akil versin millete ama ne tepki alir onu bilemem:) o deil de ben selenadan geri cekip rehbere atmstm o da 1.sirada olduum halde kirk saat bakmadi.tekrar selenaya attim.anlasilir mi problem olur mu eldeki bulgurdan da olup pilavsiz kalmayayim:)

Kaçinci sıradasın Selena da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…