- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Seni tarotmuydu canım kahvemi?Sanki banada patlayacak gibi geliyoda...
)
Ateistim de inancin yoksa eyvallah derim.Sonucta inancin yoksa oraya buraya sarman normal.
Bende an üzerine öyle pek yorum yapmamıştı ama beni iyi ifade eden bir iki cümlesi oldu şaşırtıcı cinsinden.Enerjisi çok tatlı Saraylının bakalım artık yazarım zaten.Bebişim tarottu anı bildi gelecek tıs cıkmadı yani
İnşallah güzel yorumları çıksın demek ve beklemek yine bize kalan:))Tabi çikacak diye birşey yok. Ama mesela Cherry de inanilmaz bir olayi önceden bilmiş diye okudum. O yüzden fal attim zaten ona. Belki bana çikmaz dedikleri, belki çikar.. görecez bakalim. Ama ani acaip bildi bende
Hmm yani sarayli bana da olumlu konuştu, ama öyle toz pembe bir tablo çizmedi
Olumsuz olan bazi şeyleri de söyledi.
Bence sarayli pembe tablocu değil
Bende an üzerine öyle pek yorum yapmamıştı ama beni iyi ifade eden bir iki cümlesi oldu şaşırtıcı cinsinden.Enerjisi çok tatlı Saraylının bakalım artık yazarım zaten.
İnşallah güzel yorumları çıksın demek ve beklemek yine bize kalan:))
Bencede degil banada dan diye soyledigi seyler var asla pembe tablocu diyemem
Evet cnm ta kendisi :)
Canlar arada vaaz verenler cikmis yaa hic keyfimizi bozmayalim.muftuluk topigimi ayol bura.cok cesursa buarkadas fal kafeye gidip reelde akil versin millete ama ne tepki alir onu bilemem:) o deil de ben selenadan geri cekip rehbere atmstm o da 1.sirada olduum halde kirk saat bakmadi.tekrar selenaya attim.anlasilir mi problem olur mu eldeki bulgurdan da olup pilavsiz kalmayayim:)
2.siradayim canim anlamis midr cekip geri geldigimi umarim bakarKaçinci sıradasın Selena da ?
hatun zaten 2 kisi gozukuo ben 2.yim.ozaman sana bakio suan canim demekooo bu aksam herkes selenada bende varım ama sıramı soylemem
2.siradayim canim anlamis midr cekip geri geldigimi umarim bakar
hatun zaten 2 kisi gozukuo ben 2.yim.ozaman sana bakio suan canim demek
Heyecan yaptim kotu bisi duyup aglarsam artik teselli ararim burada:)Bakar, bakar merak etme :)
Dogru diosun kac kisi var sirada gozukmuo sadece kendi siramiz gozukuo ben yanls anlamisim:) ikimize de hemen bakar umarımnasıl 2 yahu ben 6. sırada gorunuyorum:26:
Heyecan yaptim kotu bisi duyup aglarsam artik teselli ararim burada:)
Inş olumsuz konuşmaz, ama Selena çatir çatir söyler olumsuz birşeyler görürse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?