Amiinnnn..Bedduanın güzeli hoşuda olurmuş demek:))En iyisini yaparsin cnmburdan birde sosyal mesj vereyim;her kim baskasinin iliskisine goz diker,mutluluguna engel olursa insallah evde kalir,kiz kurusu olur
İçin için yandığı negatif duyguları vardı muhtemelen.Kimsenin günahınî almayalım ama fırsat kolluyodu belkide.E zaten güvenilen biride değil ,müsait yapıda demekki...Inş canim, nereden de çikti bu manyak ve nerden böyle bir konuşma yapmayi aklina getirdi , anlayamadim yahu
Amiinnnn..Bedduanın güzeli hoşuda olurmuş demek:))
İçin için yandığı negatif duyguları vardı muhtemelen.Kimsenin günahınî almayalım ama fırsat kolluyodu belkide.E zaten güvenilen biride değil ,müsait yapıda demekki...
Canım önce teşekkür ederim dileğin inşallah hayırlısı ise olur , Selena yaptığı yorumda bana dediği şuydu yılların tecrübesi ve hislerimle yorum yapıyorum tarihlerde yanılma olabilir yani geleceği yüzde yüzde ne ben ne başkası tutturabilir aşa Allah değiliz sadece biraz daha beklemen kanaatindeyim dedi ve olaylarda dediği gibi gelişmekte.
Benim şöyle bir şansım oldu fallar dan yana genelde hep olumluydu ve üç aşağı beş yukarı verdiği tarihler bu ayı gösteriyordu en uzun tarihi Siraz vermişti
En ilginç olan Şeyma dı çünkü o ayrılacağımızı tarihiyle birlikte söyledi ve arkasından tekrar başlayacağımızı tarihiyle birlikte söyledi.
Ayrıca Hisler Enerji tarih vermeden ayrılmadan önce o da arada kopukluk olacağını sonra tekrar bir araya gelinceğini söyledi.
Ama hep derim çok özel detayları olan yorumlarım Siraz ve Selena dan gelmiştir
benim demek istediğim öyle değildi be tolincim....
Rezzan ablaya da her falında söylüyorum...
hisleri cidden çok güclü...hani olumsuz hissetiğin bir durumu pembeleştirmne veya olasıklara bağlamana gerek yok...çünkü hislerinden emin olduğum bir yorumcu....aman özge üzülmesin kırılmasın diye düşünme ne görüyorsan ne hissediyorsan söyle..bu beni memmun eder... haa olumlu görüyorsan da laf olsun veya aman rezzan pembe tablocu demesinler diye bunu da olumsuzlaştırma demek istedim....
mesela benim inatla sorduğum bir soru...şuan ask yaşadığı veya sevdiği bir kadın var mı...cevap var veya yok...
aynen söylüyor....bana...olumluyu da olumsuzuda...
inşallah arkadısımız için yanılmıştır...falcı önermekten hoşlanmıyorum ama arkadasımıza birde Nesibe'yi denemsini tavsiye ederim....o daha nettir...yorumlarıda acımasızdır:))))
şeymaya ne baktırmıştın canm kahvesi iyi değildi bende
Allah akil fikir versin.Falmis pehh isimiz fala kalmisti ztn.Uydursunlar sizde inanin saf gibi.Bakanada baktiranada lanet edilmis.Colugunuzun cocugunuzun rizkini verin siz.Ad soyad alirlar arada agzinizdan laf alirlar Sizi arastirirlar biyerlerden sosyal aglardan herseyden. sonra siz saflar da aaa cikti tovbe hasa bak bu kadin biliyor gelecegi. ILAHLASTIRIYORSUNUZ O INSANLARI HABERINIZ YOK.Eee gelecegi de degistirio mu bunlar.Sonra basiniza bisey geliyo Allah im yardim et.Tutusunca akliniza gelir tabi ablalariniz deva olamaz.
Allah akil fikir versin.Falmis pehh isimiz fala kalmisti ztn.Uydursunlar sizde inanin saf gibi.Bakanada baktiranada lanet edilmis.Colugunuzun cocugunuzun rizkini verin siz.Ad soyad alirlar arada agzinizdan laf alirlar Sizi arastirirlar biyerlerden sosyal aglardan herseyden. sonra siz saflar da aaa cikti tovbe hasa bak bu kadin biliyor gelecegi. ILAHLASTIRIYORSUNUZ O INSANLARI HABERINIZ YOK.Eee gelecegi de degistirio mu bunlar.Sonra basiniza bisey geliyo Allah im yardim et.Tutusunca akliniza gelir tabi ablalariniz deva olamaz.
Merhaba kizlar yaklasik bir aydir forumu okumuyordum neler olmus neler hepsini okumam bir hayli zamanimi aldi :))Ramazan bitti ve yine fal baktirsam mi diye düsünüyorum. Mert Reiki bende birsey söylemisti ki asla olmaz demistim ama 4-5 gün gecmeden gercekten olmustu sok icinde kalmistim.. ama heralde bu durum cok yakin bir tarih oldugu icin cikti cünkü gerisi hicte onun dedigi gibi olmadi.. Rezzana kahve yollamistim gecmis ve an güzel bildi gelecek tamamen patladi.. Sirazin ismi cok gecmis forumda, bana söyledikleri onunda patladi hemde cok emin konusmustu ve nokta atislari vardi kisa bir fal olmasina ragmen ama yinede patladi.. Israrla Selena tavsiyeleri var ama ben baktirdigimda cok kisa yazmisti gecmis an hic yoktu sadece gelecege yönelik bir yaziydi ve maalesef patladi, ama ismi o kadar cok geciyor ki denesem mi tekrar diye düsünüyorum.. Saraylihanima uzun zaman önce baktirmistim zannedersem enerjimiz uyusmadi tamamen alakasiz bir yorumdu ama sevenleri epey cogalmis 25 kredi fazla o yüzden riske alip tekrar denemem heralde.. kirazeye hic baktirmadim ama merak ettim dogrusu.. referans olmadan bakim yapmiyor heralde bilgisi olan var mi gercekten sert midir bu kararinda yoksa bakmaya ikna edebilir miyim sizce? Baktiranlar görüslerini paylasabilir mi Selena mi Kiraze mi?
Ben Kiraze'ye aylaaarr önce baktırdım iki kez ve o zaman referans istemiyodu.Ayrıca olağanüstü bi falcı değilki referans niyeymiş??Mesela ben ona tekrar hayatta baktırmam hiçbi dediği çıkmış değil.Ha enerjisi iyidir o an iyi gelir insana ama o kadar.Tutarsada şayet bence tesadüf Kiraze için.Selena ile kıyaslayamam ,Selena'ya çok popüler diye yaklaşmadım,bana öyleleri yaramıyo çünkü....Sadece gòzlemlediğim kadarıyla burda Selena'nın sanki bi tık üstte memnuniyeti var gibi.İkisinide bilenler daha doğru yorum yapacaklardır.
Ben ikisinede baktirdim cnm selenaya iki kere,kirazeye üç kere.selenadan pek memnun kalmadim an gecmis iki falda da soylemedi,tamamen gelecek odakliydi dedikleri çıkarmi bilmem epey zmn gecmesi lazim.kiraze ise ansa gecmiste karakter analizinde cok iyiydi bana,en son yakin bir tarih verdi insallh cikar dedigi oyle olmasi imkansiz bisede degil.aslinda olay kirazenin dedigi gibi ilerlemekte.
Kizlar dun seleneaya attim cevrimici ama halen sira ilerlemio.bugun bakar mi ki? Günlerce beklettigi oluo mu?
3. Siradayim tatlim katina atmistim.umarim bugun bakar ve enerjimi artiracak seyler soylerYok cnm bu aksama kadar bakar bence,kacinci siradasinki?
3. Siradayim tatlim katina atmistim.umarim bugun bakar ve enerjimi artiracak seyler soyler
hadi yaa ben aglarim olumsuz duyarsam valla 6 saat icinde bakmazsa falci degistreyim ozaman:)Insallh cnm sahsen bana iki falimdada sonuc icin olumsuz konustu:/ ama ben alistim artik takilmiyorum
hadi yaa ben aglarim olumsuz duyarsam valla 6 saat icinde bakmazsa falci degistreyim ozaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?