Binnaz Abla

En iyisini yaparsin cnm burdan birde sosyal mesj vereyim;her kim baskasinin iliskisine goz diker,mutluluguna engel olursa insallah evde kalir,kiz kurusu olur
Amiinnnn..Bedduanın güzeli hoşuda olurmuş demek:))
Inş canim, nereden de çikti bu manyak ve nerden böyle bir konuşma yapmayi aklina getirdi , anlayamadim yahu
İçin için yandığı negatif duyguları vardı muhtemelen.Kimsenin günahınî almayalım ama fırsat kolluyodu belkide.E zaten güvenilen biride değil ,müsait yapıda demekki...

Evet, bence müsait yapıda biri
Hiç şaşirmadim zaten

şeymaya ne baktırmıştın canm kahvesi iyi değildi bende

Özgecim kesinlikle bütün yazına harfiyen katılıyorummm....

Merhaba kizlar yaklasik bir aydir forumu okumuyordum neler olmus neler hepsini okumam bir hayli zamanimi aldi :))Ramazan bitti ve yine fal baktirsam mi diye düsünüyorum. Mert Reiki bende birsey söylemisti ki asla olmaz demistim ama 4-5 gün gecmeden gercekten olmustu sok icinde kalmistim.. ama heralde bu durum cok yakin bir tarih oldugu icin cikti cünkü gerisi hicte onun dedigi gibi olmadi.. Rezzana kahve yollamistim gecmis ve an güzel bildi gelecek tamamen patladi.. Sirazin ismi cok gecmis forumda, bana söyledikleri onunda patladi hemde cok emin konusmustu ve nokta atislari vardi kisa bir fal olmasina ragmen ama yinede patladi.. Israrla Selena tavsiyeleri var ama ben baktirdigimda cok kisa yazmisti gecmis an hic yoktu sadece gelecege yönelik bir yaziydi ve maalesef patladi, ama ismi o kadar cok geciyor ki denesem mi tekrar diye düsünüyorum.. Saraylihanima uzun zaman önce baktirmistim zannedersem enerjimiz uyusmadi tamamen alakasiz bir yorumdu ama sevenleri epey cogalmis 25 kredi fazla o yüzden riske alip tekrar denemem heralde.. kirazeye hic baktirmadim ama merak ettim dogrusu.. referans olmadan bakim yapmiyor heralde bilgisi olan var mi gercekten sert midir bu kararinda yoksa bakmaya ikna edebilir miyim sizce? Baktiranlar görüslerini paylasabilir mi Selena mi Kiraze mi?

Merhaba kizlar yaklasik bir aydir forumu okumuyordum neler olmus neler hepsini okumam bir hayli zamanimi aldi :))Ramazan bitti ve yine fal baktirsam mi diye düsünüyorum. Mert Reiki bende birsey söylemisti ki asla olmaz demistim ama 4-5 gün gecmeden gercekten olmustu sok icinde kalmistim.. ama heralde bu durum cok yakin bir tarih oldugu icin cikti cünkü gerisi hicte onun dedigi gibi olmadi.. Rezzana kahve yollamistim gecmis ve an güzel bildi gelecek tamamen patladi.. Sirazin ismi cok gecmis forumda, bana söyledikleri onunda patladi hemde cok emin konusmustu ve nokta atislari vardi kisa bir fal olmasina ragmen ama yinede patladi.. Israrla Selena tavsiyeleri var ama ben baktirdigimda cok kisa yazmisti gecmis an hic yoktu sadece gelecege yönelik bir yaziydi ve maalesef patladi, ama ismi o kadar cok geciyor ki denesem mi tekrar diye düsünüyorum.. Saraylihanima uzun zaman önce baktirmistim zannedersem enerjimiz uyusmadi tamamen alakasiz bir yorumdu ama sevenleri epey cogalmis 25 kredi fazla o yüzden riske alip tekrar denemem heralde.. kirazeye hic baktirmadim ama merak ettim dogrusu.. referans olmadan bakim yapmiyor heralde bilgisi olan var mi gercekten sert midir bu kararinda yoksa bakmaya ikna edebilir miyim sizce? Baktiranlar görüslerini paylasabilir mi Selena mi Kiraze mi?

Allah akil fikir versin.Falmis pehh isimiz fala kalmisti ztn.Uydursunlar sizde inanin saf gibi.Bakanada baktiranada lanet edilmis.Colugunuzun cocugunuzun rizkini verin siz.Ad soyad alirlar arada agzinizdan laf alirlar Sizi arastirirlar biyerlerden sosyal aglardan herseyden. sonra siz saflar da aaa cikti tovbe hasa bak bu kadin biliyor gelecegi. ILAHLASTIRIYORSUNUZ O INSANLARI HABERINIZ YOK.Eee gelecegi de degistirio mu bunlar.Sonra basiniza bisey geliyo Allah im yardim et.Tutusunca akliniza gelir tabi ablalariniz deva olamaz.

Son düzenleme:

Bacim sen genelevlere,kumarhaneleri,meyhanelerede gidip boyle akil veriyomusun.gunahi sana mi yaziliyoda sbhin korunde girip bunlari yazmissin.kusura bakma ama hic iyi niyetli gelmedin bana

Bu derece dolu olduğuna göre,detaylı formaliteyide bildiğine göre en bombasından patlamış fal tecrübelerin var belliki.
Hadi mantık yürütelim,falla ilgisiz bi insan üşenmeden burayı bulup bunları yazarmı?Bak mesela bi yıldır bu forumdayım kişisel gelişim,dualar,olumlamalar ,burçlar tarot astroloji dışında tek yorumum yok.
Benden tavsiye" her koyun kendi bacağından asılır"sakııınn unutma.Bi bakarsın günahkâr dediklerin cennet eşiği,piripaklar cehennem kapısında yatmış.Bayram günü kalp kırmanın günahı fal baktırmaktan büyük ,keşke bunu biliyor olsaydın.

Ben Kiraze'ye aylaaarr önce baktırdım iki kez ve o zaman referans istemiyodu.Ayrıca olağanüstü bi falcı değilki referans niyeymiş??Mesela ben ona tekrar hayatta baktırmam hiçbi dediği çıkmış değil.Ha enerjisi iyidir o an iyi gelir insana ama o kadar.Tutarsada şayet bence tesadüf Kiraze için.Selena ile kıyaslayamam ,Selena'ya çok popüler diye yaklaşmadım,bana öyleleri yaramıyo çünkü....Sadece gòzlemlediğim kadarıyla burda Selena'nın sanki bi tık üstte memnuniyeti var gibi.İkisinide bilenler daha doğru yorum yapacaklardır.

Ben ikisinede baktirdim cnm selenaya iki kere,kirazeye üç kere.selenadan pek memnun kalmadim an gecmis iki falda da soylemedi,tamamen gelecek odakliydi dedikleri çıkarmi bilmem epey zmn gecmesi lazim.kiraze ise ansa gecmiste karakter analizinde cok iyiydi bana,en son yakin bir tarih verdi insallh cikar dedigi oyle olmasi imkansiz bisede degil.aslinda olay kirazenin dedigi gibi ilerlemekte.

Kizlar dun seleneaya attim cevrimici ama halen sira ilerlemio.bugun bakar mi ki? Günlerce beklettigi oluo mu?

Siz cok para verdiniz sanirim zamaninda ne zaman akillandiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…