Binnaz Abla

Ben katina ve kahve baktırdim sarayliya. Katinayi biraz daha beğendim. Ama belki sesli olduğu için daha çok beğendim
Peki canım, benimde sesliydi ama sanki biraz ne biliyim çok olumlu gibiydi,inşallah ben yanılırım.

Bilge evet genelde dört kişi alıp bakıma geçiyo arada bazende beş kişi olduğunu gördüm.Bilge bi sabahtan dört kişilik gurup alîp birde gece geç saatlerde bir dört kişi daha alıyo yani günde iki kez alım yapıyo .Yalnız hemen doluyo, ben hep üç veya dòrdúncú kişi olarak sıkışıyorum araya. Haber ver butonuna tıkla istersen mail gelsin biraz daha rahat olur senin için.

Peki canım, benimde sesliydi ama sanki biraz ne biliyim çok olumlu gibiydi,inşallah ben yanılırım.
.

Hmm yani sarayli bana da olumlu konuştu, ama öyle toz pembe bir tablo çizmedi
Olumsuz olan bazi şeyleri de söyledi.
Bence sarayli pembe tablocu değil

Siteye yeni uye oldugum icin orayi burayi okuyordum denk geldi.Hayir hayatimda ne boyle bi sacmaliga bulastim nede yakinlarimi bulastirdim.Sucluluk pskolojisi seninki.evet ben dogruyu soledigim icin sucluyum sen kirilabilirsin hic sorun degil hatta hepiniz kirilabilirsiniz cnku bn haksiz yere yazmam susmamda .BUnu hepinizde biliyorsunuz yanlis oldzugunu.Bari baktiriyorsunuz millete anlatipta dejenere etmeyin.Orda burda anlatiyorsunuz.Madem gunahi sevabi iyi biliyorsun bunuda bilmen lazim halada ayni soyluyirum gerci hurafelere bulasanlari ne kadar yontsanda bisey degismez.Siz o ablalariniza devam edin ve tekrar soyluyorum hic usenmem yazarim okuyupta gecmem bu sacmiklari.Dininiz farkli olsa hristiyan olsaniz veya baska bi dinden olsaniz benden bu tepkiyi goremezsiniz hicbiriniz.Siz hem inaniyor hemde buu inancin arkasina siginarak o ablalarinizin gordugunu soyluyorsunuz gelecegi.

sen bızım ınancımızı bılıyomusunkı sevap gunah muhabbetıne gırıyosun?

Bak ben şanslıyım galiba üzerime alınmıyorum ATEİST tim ama genede merak ettim kardeş hayırdır derdin ne cinsel sorunların falan mı var yanlış sitedesin ozaman burda seni kaşıyan çıkmaz üşenmez yazarmış çok ta tındı ya burdakilerin senin yazmandan hayır SANA NE SANA MI KALDI AKIL VERMEK

akrepingozleri adlı yeni bir falcıya baktırdı arkadaşım ben pek inanmam böyle şeylere ama o beğendi telwee de bakıyor

sen bızım ınancımızı bılıyomusunkı sevap gunah muhabbetıne gırıyosun?

Arkadaşlar keyif bizim değilmi?Ohhhhhhhhh sefamız olsun.Allah'ım kîsmet etmiş baktırıyoruz ohhhhhhh şükürler olsun.Öyle etkilendim ki anlatamam kişinin yazdıklarından.Bir kez cevap yazdım anlaşılamadı malesef, e ikincisini site yönetimine yazdım.Editörlerimiz bizim anlatamadığımızı anlatacaklardîr.

Sana fikrini soran oldu mu peki asıl sorun bu bence :)

Hmm yani sarayli bana da olumlu konuştu, ama öyle toz pembe bir tablo çizmedi
Olumsuz olan bazi şeyleri de söyledi.
Bence sarayli pembe tablocu değil
Bende öyle olmasını en az senin kadar yürekten temenni ediyorum.Banada olumsuz söylediğide oldu canım ama onların bile olumluya dayanır bi tarafı vardı.Verdiği süre öyle uzunda değil,yani pek yakında çıkar sonuç ortaya.

Ateistim de inancin yoksa eyvallah derim.Sonucta inancin yoksa oraya buraya sarman normal.

Farkındaysan ateist insandaki terbiyeye sahip değilsin dolayısıyla inançlı inançsız die ayrım yapmak insanların değerlerine dil uzatmak sana düşmedi defol bi zahmet

sağol tatlım.. dediğin gibi yapayım yakalayabilirsem artık..

Saraylı bende patladı sayın bacılarım .. BENİM FAL BAKTIRAN BACILARIMI DÖVMÜŞLER

kızlar, trollerle uğraşmayın bence..ölü taklidi yapalım belki gider

Ateistim de inancin yoksa eyvallah derim.Sonucta inancin yoksa oraya buraya sarman normal.

Herkesin gunahinda sevabida kendinedir madem muslumansin ve cok dini butunsun once bunu bir kavra.insanlari yargilamak sana dusmez sen kimsin ki?insanlari duzeltmek sana mi kaldi?bu misyonu kim verdi sana?o cok savundugun musluman ulkelerde kan govdeyi goturuyor,burda oturmus saga sola saldiracagina muslumanlarin neden boyle felekatlere ugradigimi otur sorgula?tabi sorgulayacak beynin varsa..abla dedigimiz kisiler sizin ewlere gelen ablalar gibi degil tabi beyin yikayip yobazlastiran,bilimi ilimi degil cehaleti asilayan..bizden kimse burda falcilara tapmiyo deniyor bakiyor ve hayatinin bi doneminde fali tecrube edip uzaklasiyo hepsi bu,bunun zararida sadece kendine etrafa karsi rahatsixlik vermiyor.ama siz ve sizin gibiler tek muslumani oruc tutup namaz kilanlar hacca gidenler saniyorsunuz,ben cok eminimki burdaki tum arkadaslarimin melek gibi kalbi var.ve sana son bise soyleyim gerzek beni zikirlere dualara esmalara alistiran sen ve senin gibi yobazlar degil bu sitede FAL vasitasiyla tanistigim perican arkadasim.her serde bir hayir oldugunu en iyi siz bilirsiniz...bu serdende hayir verdi allahim cok sukur ki bana.

Saraylı bende patladı sayın bacılarım .. BENİM FAL BAKTIRAN BACILARIMI DÖVMÜŞLER
Seni tarotmuydu canım kahvemi?Sanki banada patlayacak gibi geliyoda...
kızlar, trollerle uğraşmayın bence..ölü taklidi yapalım belki gider
Ben önce Allah'a havale ettim ama sonra dedim Rabbim'i boşa yormayayım.Bencede canım òlü taklidi iyi fikir:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…