Ya bu tellwe falcıları son günlerde iyice olayın tadını kaçırmadılarmı?Tellwe topiktede okuyorum son dönemde çok dikkatimi çekti,bu ne ya?Alınıp günlerce bekletilen falmı istersiniz,zırta pırta iade edilen falmı,hiçbi probleme yanıt vermeyen bi yönetimmi???Saraylı tellwe topikte Özlem'di sanîrım kızın falını duvarına"merakla yorumunuzu bekliyorum"yazdı diye iade etmiş ya... Böyle komik bi neden varmı?"Memnun kalmayabilirsin "cevabıda bu...Sana "Nostradamus yorumu bekliyorum "dememişki merak ya sadece.Üstüne bide Selena iade etmiş düşük oyun var diye ve tellwenin bu konuda tabiki desteği yok hepimizde olduğu gibi.
Ya gerçekten insan hatayı önce kendinde aramalıya ben öyle yapıyorum.Suç başta kendim olmak úzere bizim.Biz bi keselim falları o sıralarda kuyruklar olmasın bir iki kişi atsın bakalım o zaman böyle havalar afralar tafralar devam ediyomu?
Bunları yazarken kesinlikle bu şekilde davranmayan falcıları tenzih ederek yazıyorum.Herkes kendini zaten bilir,üstüne alınması gerekende lütfen alınsın artık ya..