- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Selin imer de cok iyi ve bir yolunvar da da feyzan ..bu ucu arasinda ise en com elin imeri oneriyorum hemen arkasindan da bu eylul basagi.serranin bana ilk fali muhtesemdi sonra ise bir faciayani değer diyorsun .. offf sıkıldım bugün bir fal baktırayım diyorum piyasada adam kalmadı baktıracak..çok yuvarlak konuşuyorlar, ben de net bişeyler duymak istiyorum artık..
bu arada serra pembecidir ya sanki.. bana söyledikleri ile yaşadıklarım örtüşmedi
aynen ya serranın bana da baktığı ilk fal çok iyiydi. sonrakiler baştan savmaydı.. aynı şekilde barış can falsepeti de öyle..bence o profildeki barış kesinlikle değişti. adamın resmen tarzı değişmiş. şimdiki barış bu değil.Selin imer de cok iyi ve bir yolunvar da da feyzan ..bu ucu arasinda ise en com elin imeri oneriyorum hemen arkasindan da bu eylul basagi.serranin bana ilk fali muhtesemdi sonra ise bir facia
binnazablada canim hisleri baya yuksek eminimmarplecim peki bu selin imer nerede bakıyordu ?
Ah canim keske bana sorsaydin hicbir dedigi cikmiyor onunFal sepeti hale. .amannnn kacin kizlarrrr.....fali ziyan...yuz defa soyledik pembecilere inanmiyorum diye.....
birde kendisine bol bol kitap okumasini tavsiye ederim, zira türkçe katledilmeyecek kadar güzel bir dil. ...
hangi saatlerde giriyor acaba canım?? haber ver linkine tıklamak istemiyorum dakka başı mail gelmesin.B
binnazablada canim hisleri baya yuksek eminim
Fal sepeti hale. .amannnn kacin kizlarrrr.....fali ziyan...yuz defa soyledik pembecilere inanmiyorum diye.....
birde kendisine bol bol kitap okumasini tavsiye ederim, zira türkçe katledilmeyecek kadar güzel bir dil. ...
Canim ozel bir saatini bilmiyorum surekli oradaydi aksamustu olabilir bugunyani değer diyorsun .. offf sıkıldım bugün bir fal baktırayım diyorum piyasada adam kalmadı baktıracak..çok yuvarlak konuşuyorlar, ben de net bişeyler duymak istiyorum artık..
bu arada serra pembecidir ya sanki.. bana söyledikleri ile yaşadıklarım örtüşmedi
Ona bende baktirmistim bir okuyup sana bilgi vereyimkızlar birde dün alev tansel le canlı chat fal attım çok anı çok iyi bildi harfleri falan tam tutturdu çok şaşırdım umarım gelecek çıkar baktıran oldu mu
Bana zaman vermis ancak subat demis maalesef tutmamis zamani
ay çok soru sordum kusura bakayın ama sizce açelya pembe tablocu mu
Acelya nin bana dedigi ne olumlu ne olumsuz tek kelime cikmadi. OLumsuz da konustugu oluyor, kartlar neyse onu soyluyor ama bana sorarsan kartlarin bir halt bildigi yok :))) Bana cok olumsuz seyler soylemisti ben de oturup aglamistim ama uzaktan yakindan cikmadi.
En gereksiz sinirli falci acelya hicbir tanesini yasamadim asla onermemAcelya nin bana dedigi ne olumlu ne olumsuz tek kelime cikmadi. OLumsuz da konustugu oluyor, kartlar neyse onu soyluyor ama bana sorarsan kartlarin bir halt bildigi yok :))) Bana cok olumsuz seyler soylemisti ben de oturup aglamistim ama uzaktan yakindan cikmadi.
Acelya insanlara mutsuzluk satmayi kendine gorev bilmis sanirim. Cevremde baktiran herkese ask icin olumsuz soylemis ama cikmadi hatta biri nisanlandi su anbana aşk konularında hep olumsuzdu öyle çıktı şimdi eğitim hakkında çok pembe tablo çizdi kafam karıştı teşekkürler cevap için
Acelya insanlara mutsuzluk satmayi kendine gorev bilmis sanirim. Cevremde baktiran herkese ask icin olumsuz soylemis ama cikmadi hatta biri nisanlandi su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?