Maalesef canim yokvenüsamber
Arkadaşlar venüsambere telwede iken baktırmıştım geçmiş ve durum analizi süperdi ama gelecek tabikide çıkmadı.Bugünde gönderdim geçmiş yinesüper kişilik analizleri de aynen .venüsamberin gelecek için çıktığı fal varmıdır acep bayağı beni merakta bıraktı çünkü
Canim insallah olsun tabi senin olumlu olan herseyinVallah bana olumlu konuştu
venüsamber
Arkadaşlar venüsambere telwede iken baktırmıştım geçmiş ve durum analizi süperdi ama gelecek tabikide çıkmadı.Bugünde gönderdim geçmiş yinesüper kişilik analizleri de aynen .venüsamberin gelecek için çıktığı fal varmıdır acep bayağı beni merakta bıraktı çünkü
Canim insallah olsun tabi senin olumlu olan herseyin
Acelya insanlara mutsuzluk satmayi kendine gorev bilmis sanirim. Cevremde baktiran herkese ask icin olumsuz soylemis ama cikmadi hatta biri nisanlandi su an
Maalesef canim yok
canım bana da kişilik ve durum analizleri ile olayların arka perdesi hep tuttu..hatta şu an hayatım dediği gibi ilerlemekte..taa kışın demişti bugünleri..ben severim venüsü o yüzden ama bana sık bakmıyor artık :/venüsamber
Maalesef canim yok
canım bana da kişilik ve durum analizleri ile olayların arka perdesi hep tuttu..hatta şu an hayatım dediği gibi ilerlemekte..taa kışın demişti bugünleri..ben severim venüsü o yüzden ama bana sık bakmıyor artık :/
beyza demişken, beyza'ya da tutturmuştu venüs hatta ben o gelip burada yazmıştı kusura bakmasın asla olmaz dediğim şeyi bildi vs diye yazınca ilk öyle baktırmıştım. o yorum sayesinde tanıdım..
ama işte enerji işi işte tatlım... misscheryy ile de benim enerjim uyar mesela, ona bilen falcılar bana da bilir.. demek ki gerçekten bazı kişilerin enerjileri birbirini tutuyor.
canım bana da kişilik ve durum analizleri ile olayların arka perdesi hep tuttu..hatta şu an hayatım dediği gibi ilerlemekte..taa kışın demişti bugünleri..ben severim venüsü o yüzden ama bana sık bakmıyor artık :/
beyza demişken, beyza'ya da tutturmuştu venüs hatta ben o gelip burada yazmıştı kusura bakmasın asla olmaz dediğim şeyi bildi vs diye yazınca ilk öyle baktırmıştım. o yorum sayesinde tanıdım..
ama işte enerji işi işte tatlım... misscheryy ile de benim enerjim uyar mesela, ona bilen falcılar bana da bilir.. demek ki gerçekten bazı kişilerin enerjileri birbirini tutuyor.
Noldu cnm neden birakiyorsun ,brde o an oyle mantikli konusuyor ki gelecek cikacak saniyorsunbenim çokmerak ettiğim birkonuyu öğreneceğimi soyledi ,ilişkim zaten yok o yüzden sordum ben aysonu işi bırakıyorum bana 4 aysonra kariyerinde yükseliş vardedi işe başlamayıda düşünmüyorum
Noldu cnm neden birakiyorsun ,brde o an oyle mantikli konusuyor ki gelecek cikacak saniyorsun
Kime attin cherryyyUrmina ci bu arada amme hizmeti yaptim ve yeni bir falciya fal gonderdim :)) Begenirsem yazarim. Bir de tavsiye ettigim Ankarali hatuna git, vallahi billahi git bana her dedigi cikti :) Bugun acaip falim geldi canavar gibiyim, az once 3. falimi attim :)
Aa yok cumartesi calismaya hayir cnm olsun insallah baska bulursunçok geç çıkıyorum eve geç geliyorum yoruluyorum bitanemya geçenay bırakacaktım izinler vardiye kaldımama şu birayişkence oldu bide cumartesileride çalıştım alışık olmayınca çekilmiyor
Ya bana cikmiyor bana gelecekle ilgili net birseyde soyleyemiyor o anlik hersey super mantikli da sonuc maalesefBana cikan seyler oldu. Taaaa Martta mi Subatta mi ne yaz aylari icin bir sey demisti, o zamanlar olma olasiligi 0 olan bir seydi, simdi oldurmak icin cabalayip ugrastigim bir sey (isle ilgili). Bana baktigi ilk falda katina karti & tarot karti cektigini, surekli kumral biri geldigini soylemisti. Bir de tarif etmisti, elleriyle yapilan bir isi var diye, burasi cikmadi :)
valla iş düşünmüyorum kafamda başka planlarım var şehirdeğiştirmek gibi şöyle denizkıyısı biryere yerleşmek inşallahAa yok cumartesi calismaya hayir cnm olsun insallah baska bulursun
ay bugün ben de deli gibiyim..durdum durdum resmen kriz geldi...senin ankaralı hatun hep aklımda ..işten izin alabildiğim bir gün kesinlikle gidicem çünkü bu aralar yorumlar duymak istiyorum..Urmina ci bu arada amme hizmeti yaptim ve yeni bir falciya fal gonderdim :)) Begenirsem yazarim. Bir de tavsiye ettigim Ankarali hatuna git, vallahi billahi git bana her dedigi cikti :) Bugun acaip falim geldi canavar gibiyim, az once 3. falimi attim :)
vallahi tatlım eğer şu saydığın isimler aynı detayları söylemişlerse ki bayaa detay demişler olur gibime geliyor.. hele ki o isimler arasında negatifi de şak diye diyen ilkay varsa..bir haftadır bende falın dibine vurdum
5 eylülde sınavım var
venus, nesibe, hale yıldırım, beren akdeniz, alev tansel, barışcan, ilkay sanki sözleşmişler gibi küçük bir puan farkıyla geçeceksin dediler ve sonrasında orta yaşın üzerinde bir erkek hocanın yardımını göreceğimi söyledi ve yurtdışı gördüler
7 isiminde aynı şeyleri söylemesi çok şaşırttı
ayrıca hiç sormama rağmen nesibe, alev tansel, barışcan ocakta ilşkim olacağını söylediler
bilge olumsuzdu kartların ters olduğunu söyledi umarım haklı çıkmaz
açelya ise fazla pembe tabloydu ama severim onu ama her daim favorim nesibe enerjimiz tuttu sanırım genelde dediğini yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?