vallahi tatlım eğer şu saydığın isimler aynı detayları söylemişlerse ki bayaa detay demişler olur gibime geliyor.. hele ki o isimler arasında negatifi de şak diye diyen ilkay varsa..
Yine acar canim o sanirim sen izle istersenselin imer 4 kişi alıp meşgul yapmışyaaa ama ben kahvemi içtim ancak soğudu kahve.. offf
Yazmistim bugun cok begendim baktir derimArkadaşlar Merhaba Biryolunvar da Eylül Başak diye biri var fal baktıran var mı? Tavsiye eden olur ise baktıracam.
Yazmistim bugun cok begendim baktir derim
selin imer 4 kişi alıp meşgul yapmışyaaa ama ben kahvemi içtim ancak soğudu kahve.. offf
Urmina eger yakalarsan geri donusunu bekliyorum canim selin ile ilgiliselin imer 4 kişi alıp meşgul yapmışyaaa ama ben kahvemi içtim ancak soğudu kahve.. offf
Son bahsedilenlerden;
Serra;bence tam bi secret kadını.Ha bu demek değilki çekim yasasından giriyo olaya...ama o kafada yani..
Bi an aklından geçir o an odada fil belirsin.
Pek fazla olumsuz yorum getireceğini düşünmüyorum.Tarzını çok fazla İnci Turan'a benzetirim.
Hale;aylar oldu baktırdığım..Falından tek hatırladîğım boş uzunluğundan" bitsin artık"diye sıkıntıdan kıvrandığımdır.
Açelya;bu kîzın olumsuz yorumundan ziyade bence tutarsızlığını tòrpülemesi gerek.Havayı güneşli gòren Açelya iki saat sonra yağmurlu diyebilir.Siyahı bi haftaya beyaz yapabilirbla bla blaaa Dört yada beş kez hatîrlamıyorum baktîrdım ona..İlk falı anlık analizde üstelik reel olmayan bi fal için harikaydı.Sonra bozdu ya ...Yorumlarî kendi içinde çakıştı falan filan..
Alev;klasik online yorumcu, bence bi sürü falcı var öyle.Onunda kolay kolay olumsuz yorum yapacağını düşünmüyorum.Tıpkı Firuze gibi...
Venüs;tellwede baktırdığımda başka birinin falını dinlemiştim sanki,o derece ..
Falsepetinde anlık analizi bi nebze daha iyiydi.Ben kendisini vasat bulurum.Ancak saygî duyuyorum burda seveni ,beğeneni yadsınamayacak kadar fazla....Ve işine saygısı,itinâsı,soruyu bekletmeden detaylı cevaplamasî ile Venüs'ü takdir eder,tek geçerim.
İncesaz'cığım Bilge benim onlinedeki favori ismimdir ama sana yanılması için dua edeceğim.Umarım iyi yorum getirenlerin hepsi haklı çıkar.On numara beş yıldîz bi sınav olur umarım
İlkay ;seviyorum o kadını ya,dominant yorumu hoşuma gidiyo
Barîş Can; falını hatırlamıyorum çok oldu..Hiçbi etki bırakmadığına göre demek vasattı
Ya bi falcı için net kötü yada olasılıksız iyi demekte doğru değil aslında.
Kıpır kîpır fallar oynak mı oynak
Kötü fallar yansın
İyiler çıksınBinnaz topiğin güzellerine
teşekkürler alacanzarcım
bende bilgeyi çok severdim 5-6 kez baktırdım hiç olumlu konuşmadı sonra şu son fal çok kötü geldi hayır sorun olumsuz olması değil andan yada geçmişten hiiçç bahsetmemiş sadece kartlarım ters çıktığını şimdilik çok olumlu olmadığını ama çalış çok çalış günde 10 saat çalış demiş ben birazda hissettiklerimi bilen falcı seviyorum son faldan sonra kırıldım bilgeye bir daha baktırmam
Senin gibi olmadı bizim enerjimiz Alev ile sanırım fal çok pozitif değildi ama hissettiklerim çevremdeki insanlar harfleri falan bilmesi, annemle babam arasındaki sorunları bilmesi çok şaşırttı tabi bu çıkacağını göstermez haırlısı
Venüs e şaşırdım yalnız nasıldı ki yorumu benim 2.deniyişim bir dediğini yaşadığım için tekrar attım
çağan ariman falı çıkan beğenen beğenmeyen varsa yazabilir mi?
Bana hic cikmadi maalesef cagançağan arımanın geneldedediklerini yaşadım buradada yazmıştım ben beğeniyorumolumluolumsuz herseyi söyler ve uyarır kesinlikle sizebir uyarı yaptıysa dikkate alın derim
Canim fali okuduktan sonra sanirim benim demek istedigimi daha iyi anlamissindir,sok edici degil ancak gercekten mantikli ve oturup soyle yazayimda olsun gibi degil.begenmene sevindim bakalim bekleyelim sana bir zaman verdimimarplecım, benim selin imer falım geldi ve ben çok beğendim cidden... hatta şöyle şöyleyeyim uzun zamandır bir falı okurken bu kadar beğenerek okudğumu hatırlamıyorum olumlu-olumsuz anlamda yazmış..bir de geçmişle ilgili benimle ilgili söylediği şeyler çok doğru.. umarım gelecekle ilgili de tutturur.. çok öyle şok edici bir şey söylememiş ama en azından söyledikleri bile olsa sevinirim.. teşekkürler tavsiyen için..
çok karasız kaldım şimdi :s iki farklı yorum
evet canım aynen enerji işiherzaman söylediğimiz yeregeldik enerji işi ben çağana yaklaşık 4-5 fal atmışımdır enson falı için beklemedeyim çünkü zamanı olan bir olay ama diğer fallarında ne dediyse yaşadım ihtimal vermediklerimi bile
Canim fali okuduktan sonra sanirim benim demek istedigimi daha iyi anlamissindir,sok edici degil ancak gercekten mantikli ve oturup soyle yazayimda olsun gibi degil.begenmene sevindim bakalim bekleyelim sana bir zaman verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?