- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Cherry beğeniyordu sanırımKızlar chloe nun katinası ya da tarotu nası ?
Kızlar chloe nun katinası ya da tarotu nası ?
Valla bana ani bilmisti, sok olmustum. Durumu yorumlamasi dogru muydu, yanlis miydi bilemem ama soyledigi durum dogruydu. Gelecekle ilgili dedikleri cikmadi. Tarot baktirmistim.
Bende şimdi Chloe ile ilgli birşey yazacaktim
Kahve baktırdim birkaç gün önce. Sadece gelecek ile konuştu. Ama bu dedikleri çikarsa, kendimi 21. Katan atarim artık
Aaaaaaaaaa niye cok mu pozitfti? Bana yaptigi yorum inanilmaz negatifti ama durum o kadar negatif degildi.
Maaalesef Cherry
ACAIP olumsuz bir yorum yapti. Herkez ile zit bir yorum yapti. Birde falın çok güzel çikti falan deyip durdu falın başinda buna da bir sinir oldum, sorma
Istersen özelden atim sana fali
Isterim sekerim, ben de benimkini bulursam sana atarim. 2 kere ayni seyi soyledi ama cikmadi. Yok beni cok seven biri olacakmis, bibibi evlendikten hemen sonra bebek vs. En gec mart demisti, bomba oldu patladi :)
Oleyy acilmis burasiPeki, hemen gönderiyorum :) olumsuz yorum yapmiş dedin, ne ile alakalı olumsuz konuştu sana ?
Selin imere baktirdim begendim binnazda yeniOleyy acilmis burasi
Ben baktirdim olcak dedigi konuta sonra bosver dedi en sinir oldugum falci tipiBinnaz Abla- Müge Aydın
Dün ilk kez Müge Aydın'a kahve falı baktırdım. Beğendim. İlişkimin mevcut durumunu olduğu gibi anlatmış. Anlatımı oldukça uzundu.
Gunesyengec bacim bu ne guzellik siz yenimisiniz bu forumda:))Bizde bilmiyoruz neden kapatldi......Acilmis...
Tesekkur ederim canim:) guzel gormek istiyorsun sadece....eskilerdenim. Ozgece_35 olan ismimi degistirdim sadeceGunesyengec bacim bu ne guzellik siz yenimisiniz bu forumda:))
Bende marpleTesekkur ederim canim:) guzel gormek istiyorsun sadece....eskilerdenim. Ozgece_35 olan ismimi degistirdim sadece
Ben selma Aydın'a tarot baktırdım çıkmadı hiç bi dediği binnazdakilerin hepsinde olduğu gibiSelma aydın Serra Güngören iyi baktılar varmı bunlardan falı çıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?