Binnaz Abla

Valla bana ani bilmisti, sok olmustum. Durumu yorumlamasi dogru muydu, yanlis miydi bilemem ama soyledigi durum dogruydu. Gelecekle ilgili dedikleri cikmadi. Tarot baktirmistim.

Bende şimdi Chloe ile ilgli birşey yazacaktim

Kahve baktırdim birkaç gün önce. Sadece gelecek ile konuştu. Ama bu dedikleri çikarsa, kendimi 21. Katan atarim artık

Aaaaaaaaaa niye cok mu pozitfti? Bana yaptigi yorum inanilmaz negatifti ama durum o kadar negatif degildi.

Maaalesef Cherry
ACAIP olumsuz bir yorum yapti. Herkez ile zit bir yorum yapti. Birde falın çok güzel çikti falan deyip durdu falın başinda buna da bir sinir oldum, sorma

Istersen özelden atim sana fali

Maaalesef Cherry
ACAIP olumsuz bir yorum yapti. Herkez ile zit bir yorum yapti. Birde falın çok güzel çikti falan deyip durdu falın başinda buna da bir sinir oldum, sorma

Istersen özelden atim sana fali

Isterim sekerim, ben de benimkini bulursam sana atarim. 2 kere ayni seyi soyledi ama cikmadi. Yok beni cok seven biri olacakmis, bibibi evlendikten hemen sonra bebek vs. En gec mart demisti, bomba oldu patladi :)

Isterim sekerim, ben de benimkini bulursam sana atarim. 2 kere ayni seyi soyledi ama cikmadi. Yok beni cok seven biri olacakmis, bibibi evlendikten hemen sonra bebek vs. En gec mart demisti, bomba oldu patladi :)

Peki, hemen gönderiyorum :) olumsuz yorum yapmiş dedin, ne ile alakalı olumsuz konuştu sana ?

Binnaz Abla- Müge Aydın
Dün ilk kez Müge Aydın'a kahve falı baktırdım. Beğendim. İlişkimin mevcut durumunu olduğu gibi anlatmış. Anlatımı oldukça uzundu.
Ben baktirdim olcak dedigi konuta sonra bosver dedi en sinir oldugum falci tipi

Chloe falımı iade etmş kartları göremedm die ama sorun yoktu acktı kartlar nie öyle bişy demş ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…