Binnaz Abla

bu arada selin imer tavan yaptı burda birinin adı geçince şöhret oluyor bir kendimize hayrımız yok hanımlar

Canim fali okuduktan sonra sanirim benim demek istedigimi daha iyi anlamissindir,sok edici degil ancak gercekten mantikli ve oturup soyle yazayimda olsun gibi degil.begenmene sevindim bakalim bekleyelim sana bir zaman verdimi
canım bana 2 hafta sonrası için bir zaman vermiş. başka bir durum için de 2 ay demiş.. çok uzak zamanlar değil.. hatırlarsam bakarım yoruma, yazarım buraya... bu binnazda siliniyor muydu yorumlar acaba? kopyalasam mı bir yerlere ?

Ozelden mesaj atabilirsin bana canim

Tatlım tabiki madem Bilge seni kırmış ve kehanetten ziyade tavsiyede bulunmuş ...baktırmak istememekte hakkın var.Dediğim gibi tüm kalbimle sende yanîlmasınî dilerim.
Venüs ise şöyle ki;tellwede baktırdığımda ki aylar oldu ,yani öyle alâkasîzdı ki ,hiçbi beklentiyede girmemiştim o yüzden.Öyle bi faldan bişey çıkmazdı belliydi,olumlu olumsuz..Falsepetinde biraz daha toparladı bende anlık durumda ama ben yine öyle aman aman beni benden alan bi fal almadım ondan.Vasattı kısaca..
Ama çok profesyonelce yapıyo işini o yönüne sòzüm olamaz,ancak falcı olarak kendi adıma ben Venüs'ten bişey beklemem. Venüs ile Alcanzar başka dünyaların insanlarıyız

Selin'e değil biryolunvar daki Eylül Başak'a sen tavsiye etmiştin yorum gelsin paylaşırım seninle mutlaka tatlım.

Bu arada Selin hangi sitede?

Marple merhaba falımı yorumlamış tavsiyen için gerçekten teşekkür ederim sana. Çok detaylı ve uzun bir yorumdu. Bu Eylül yeni galiba bu sitede bence tutar. Ne diyelim yolu açık olsun.
Canım bu arada bu Selini de deneyim mi? hangi sitede? falalem deki mi? fal konusunda bu ayı kapatayım baribu son olsun

Ca
canim binnaz ablada selin

Canim begendinmi nasil bildimi

ben polemik olsun diye yazmıyorum ama bazı arkadaşları okurken şaşırdım. İçimden geldi yazmak istedim

Kahve falına moral olsun diye baktırabilirsiniz. Yok 2 hafta, 3 ay felan hikaye...
Kesin olacak diye bir şey diyemez...

herkes içinden geldiği şeyi yazar.
Bir kere çoğu standart şey yazıyor.

bunlar hepsi para tuzağı. çok kuvvetli hisleri ve önsezi kuvvetli kişilerdir muhakkak ama galipten öteyii bilselerdi hepsi piyangodan zengin olurlardı.

ben kimseye baktırma çok günah diye ahkam kesmem.
Bende baktırdım. ama hayatımı ona endekslemedim.
Beklenti içine girersem hem günah ,hem de yıkıcı.

bir işin olup olmayacağını kahve şekillerinden veya iskambilden anlayamayız sadece bir ihtimal. Lütfen aşırıya kaçıp falcı falcı gezmeyin.

Güzel şeylere pozitif şeylere ihtiyacınız olsun sadece dinleyin.
Bazı arkadaşlar süreklilik haline getirmiş. Bu tür şeyler size hayır getirmez.

Biz bu yazdiklarinizin farkinda degilmiyiz acaba.polemik olmasin diyorsunuz ama maasallah yazmissiniz da yazmissiniz.Belki daha farkli konularda sansinizi deneyebilirsiniz biz burada baktirdigimiz falcilari fallari cikanlari cikmayanlari yaziyoruz.kimse bunlar disinda ogut okumak icin bu konuyu ziyaret etmiyor.sizin ziyaret amaciniz polemik degilse nedir icinizi dokmek mi,eger oyleyse konuda neler konusuldugunu zaten yazmistim demek ki sorun var

Bir site ile ilgili yorumlara bakmak ve paylaşılan şeyler hakkında yorumlara bakıyordum aralarda yazılanları okudum.

Size hitaben değildi siz yoğun şekilde fal baktırıyor ve bundan medet umuyorsanız zaten yanlış yoldasınız.

Sohbet ortamında arkadaşınızla fikir alışverişi yapıyor gibi yada güvendiğiniz tek kişiyi bulur siteden fal baktırın ama aşırıya kaçmayın diyorum. Çok karışıktır kafan içine su serpsin diye bakarsın ama inan bu bile çok yanlış aslında biz zaten yaptığımız hataya kılıf uyduruyoruz. Ben bile bir daha asla diyorum ama iş de merak nefsi başka yöne saptırıyor.

Tekrar söylediğimin arkasındayım hiç bir kahve falı bakan yada tarot benzeri fala bakan gelecekten haber verdiğini iddia edemez. O yüzden ben hissediğimi tarafsız şekilde söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…