Binnaz Abla

Buraya gozardi edin secenegi koymalari guzel olmus haricten gazel okuyanlari bir daha gormuyorsunuz iyi oluyor :)

Göz ardı edildiğim için mutluyum. Yakın zamanda ne demek istediğimi anlayacaksın.

Cherry ozeldende mesaj attim bana ankarada tavsiye ettigin falcinin numarasini atabilir misn birde venusu bende denemek istiyorum tavsiye eder misniz

. La

Sadece kahve bakiyor canim cok begendim sanirim ilk baktiranlardanim

Sevgili Marple, dün gece mesajına denk gelmiştim Selin İmer konusunda, Binnaz Abla'ya da uzun zamandır bakmıyordum. Sayende giriş yaptım meğer fal puan hediyelerim varmış. asdf. Ücretsiz ücretsiz Selin hanıma attım. Yani bir şey diyemem iyi mi kötü mü. İlk birkaç cümle hariç hepsi gelecek odaklıydı. Bilemiyorum, ama misal yazım yanlışı var mı diye bakarım ben ya da kurduğu cümlelerdeki kaliteye falcılarda .(bunla değerlendirilir mi ben değerlendiriyorum asdfg) Bu konularda benden tam puan aldı, bakalım dedikleri az da olsa çıkacak mı.

Canim sen sarayliyida begeniyordun sanirim yanlis mi animsadim..selin bende karakter analizi ve kisilerin durumlari hakkinda oyle guzel tespitler yapmiski tam bilmek istediklerimi soylemis..keske gelecekle ilgili tek bir tahmini dahi tutsa mutlu olacagim.nezih ve net bir fal bakimi var o yuzden samimi geldi bana

Saraylıyı durum tespiti açısından beğenmiştim ama o da gelecek odaklı olduğu için "budur" diyemedim açıkçası. O da en geç kasım ayına kadar belli olacak.
Selin'e de spesifik bir kişiyi sormamıştım hayatımda, geleceğe yönelik sordum daha çok. İşte şimdiki tespiti daha çok 4 uzun cümleyle anlatmıştı, doğru sayılırdı.
Ama misal geleceğe yönelik bayağı bayağı ayrıntılıydı, harf, meslek, burç, detaylı fiziksel özellik. Doyurucuydu bu yönden.

oooooo Cognitive'm burdaymış.Çok iyiyim ben kuşum sen nasılsın,özlettin kendini

alcanzar <3 <4 <5 <6 <7
Ben de fena sayılmam ya, şu sıcak havalar geçsin sonbaharım gelsin daha iyi oalcağım. ^_^
Gelip arada yorumlarınıza bakıyordum aslında. ^^

Canim evet bende de burc ve baska iki konudaki analizi superdi ve bana daha once bakmis ve cok seyimi bilmis biri ile ayni sekilde yorum yapmasi acikcasi ona inanmami sagladi

Canim evet bende de burc ve baska iki konudaki analizi superdi ve bana daha once bakmis ve cok seyimi bilmis biri ile ayni sekilde yorum yapmasi acikcasi ona inanmami sagladi

Yeni yıla kadar dedikleri çıkacak mı çıkmayacak mı belli olacak bende sevgili Marple. Ama o zaman kadar ona bir daha baktırmam, çünkü aynı hatayı diğer falcılara da yapıyoruz. Bir falda beğenip ikincisini gönderiyoruz. Ama ikisi de fos, çıkmıyor.

Bende ekim sonuna kadar bekliyorum

alcanzar <3 <4 <5 <6 <7
Ben de fena sayılmam ya, şu sıcak havalar geçsin sonbaharım gelsin daha iyi oalcağım. ^_^
Gelip arada yorumlarınıza bakıyordum aslında. ^^
Senin havan iyi olsun inşallah güzelim sıcakta neymiş
Yorumlarını özlüyorum,bakış açını seviyorum biliyosun
Arada yaz lütfen

Senin havan iyi olsun inşallah güzelim sıcakta neymiş
Yorumlarını özlüyorum,bakış açını seviyorum biliyosun
Arada yaz lütfen

Eheh, teşekkür ederim. :$ Yazarım arada tabii ki.^^
Benden de sana galp galp galp (allam nasıl da şiirn sevgi pıtırcıklarıyız böyle hahah.)

Bende 1 ay sonra yada eylül içinde belli olacak kimin hakli, kimin haksız olduğu. Yazarim buraya
Çok falcılara baktırdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…