Binnaz Abla

Ayyyyy aynen bende de öyle ya! Sordum kişi hava burcu ama bazi falcılar su grubu birinden bahsediyorlar

ben çok baktırıyordum katina neden uğursuz dedin nesibe hep katina açtığı için ona atıyordum

Ayyyyy aynen bende de öyle ya! Sordum kişi hava burcu ama bazi falcılar su grubu birinden bahsediyorlar
Kızlar çok haklısınız faldaki burç yorumu konusundaki görüşlerinizde..
Fikrine önem verdiğim bi astrolog ki çok önemli bi isimdir kendisi bu alanda,bana kişide ilk gördüğün andan itibaren ortama yayılan ve diğer kişilere yansıyan duruş,konuşma,davranış,tepkiler vs vs...kesinlikle ve kesinlikle güneş burcu yani ana burcun değilde yükselen burç etkisi ve yansıması olduğunu izah etti.Yani insan karşıdaki insan tarafından yükseleninin özellikleri ile algılanıyor.Muhtemelen kartlarada böyle yansıyo ve doğal olarak falcılarda" net şu burç "yorumunu getiremiyolar.:KK63:
Ayrıca bizzat test edilip onaylandı şahsım tarafından..
Ve tüm samimiyetimle yazıyorum gerçekten öyle..

Bende de öyle oldu vallah. Ama ortada yeni meni kişi yok

lokman hekime baktirdim bu arada bence cok iyi birisi insan olarak
sadece kartlara bagimli yorum yapan biride degil bence insallah dediklerini yasarim cok farkli bisi söylemedi bana ama nedense ona atmayi cok istedim attimda son falim o benim baskada istemiyorum

ilginc bisi bu aslinda dimi
ama ben burc istedigimde falda cikani anlamak icin istiyorum katinada elmas sembölü havayi temsil eder
su grubu cikmasi o kisiye ait özellikler (dis görünüm) vardir o bakimdan olabilir yükselen olayina pek inanmiyorum öyle detaylar vermez bu kartlar daha basit yorumlaniyor cünkü

banada hep ates grubu cikiyor kendisi yok nerelerdeyse artik

Beğendiğne sevindim :)

Bende aslinda onu diorum tani verdikleri butcta biri olacak die birsey olmayabilir su grubu ozelligi tasiyirdur mesela takin bur arkadasim var kova ama yukseleni yengec ama tanisan hakikaten yengec imsani dersin kovayla alakasi yok ben o acidan dedim

Sadece yükselen değil, bir kişinin yükseleni kova, güneş burcu koçtur mesela ama haritasında diğer gezegenler su grubu burçlarda toplanmıştır, o zaman da o kişi yoğun olarak su grubu burçları özelliklerini yansıtır. Yani yükseleni hava, burcu ateş olmasına rağmen su burçları ağırlıkta olabilir haritasında. Tüm haritasına bakmak lazım bunun için.

Binnaz abla da ücretsiz baktırma gibi bir olay var mı kızlar? Orda daha önce hiç baktırmadım tırsıyorumm

yok canım sadece ilk kez facebook ile bağlanınca 100 krredi hediye ediyorlar ama 100kredilik yeni bir yorumcuyu yakalamak zor olduğundan mutlaka yüklüyorsun ama endişe etme ben onlarca fal attım
ama binnaz ablada iyi yorumcu bulmak zor

Vallahi bana her falimda su grubu bir erkek cikar ama oyle biriyle tanismadim, yani yeni biriyle taniscaksin meselesi tiriska bence kizlar :) :) Bir de ben kendim de balik burcuyum, asla su grubu birini cekici bulamam, su gune kadar cekildigim erkekler genelde ates grubuydu.

Ya arkadaşlar hadi herkes ortak burç verince tesadüf diyebiliriz de , ortak harf nedir arkadaşlar. N'olcak benim bu dramım.

Ya arkadaşlar hadi herkes ortak burç verince tesadüf diyebiliriz de , ortak harf nedir arkadaşlar. N'olcak benim bu dramım.

Valla bana da ortak tip & burc & zaman vermislerdi, Kasim, su grubu, kumral, 30larinin basinda........hepsi patladi, amma fantazi yapmislar Hayiir, bunca insan Kasimda israr edince ben de inanmistim mal gibi, siz inanmayin :)

Valla bana da ortak tip & burc & zaman vermislerdi, Kasim, su grubu, kumral, 30larinin basinda........hepsi patladi, amma fantazi yapmislar Hayiir, bunca insan Kasimda israr edince ben de inanmistim mal gibi, siz inanmayin :)

Bu kadar ortak noktayı nasıl tutturabiliyorlar, ben de onu merak ediyorum. Ama evet ruh salığımız açısından en iyisi beklentiye girmemek.:)

Bu kadar ortak noktayı nasıl tutturabiliyorlar, ben de onu merak ediyorum. Ama evet ruh salığımız açısından en iyisi beklentiye girmemek.:)

Ben de cozemedim, binnaz, falalem, tellwe den toplamda abartmiyorum 15 farkli kisiye baktirmisimdir o zaman, bu herif icin, israrla Kasim da baska biriyle tanisip bu herifi istemeyp onunla evleneceksin demislerdi, yalan oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…