- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Banada tarotta bikac kisi ayni sekilde su grubundan birinden bahsedip duruolardi sonra tarot kartlarina kendim bakinca kartin su grubu bir erkegi temsil ettigini gordugumden dedim boyle ama su da var sordugum kisi hava burcu oldugundan hep yeni biri dediler ama yukseleni su olabilir ve yukseleninden daha cok etkilenio olabilir insan tarot bakarken cidden sdc kart yorumu yapiolar grtcekten tatot bakani az kyina bakani hic yok katina ztn cok ugursuz ve negatif bir fal ben hele hic baktirmior
Banada tarotta bikac kisi ayni sekilde su grubundan birinden bahsedip duruolardi sonra tarot kartlarina kendim bakinca kartin su grubu bir erkegi temsil ettigini gordugumden dedim boyle ama su da var sordugum kisi hava burcu oldugundan hep yeni biri dediler ama yukseleni su olabilir ve yukseleninden daha cok etkilenio olabilir insan tarot bakarken cidden sdc kart yorumu yapiolar grtcekten tatot bakani az kyina bakani hic yok katina ztn cok ugursuz ve negatif bir fal ben hele hic baktirmior
Kızlar çok haklısınız faldaki burç yorumu konusundaki görüşlerinizde..Ayyyyy aynen bende de öyle ya! Sordum kişi hava burcu ama bazi falcılar su grubu birinden bahsediyorlar
Bende de öyle oldu vallah. Ama ortada yeni meni kişi yok
lokman hekime baktirdim bu arada bence cok iyi birisi insan olarak
sadece kartlara bagimli yorum yapan biride degil bence insallah dediklerini yasarim cok farkli bisi söylemedi bana ama nedense ona atmayi cok istedim attimda son falim o benim baskada istemiyorum
Bende aslinda onu diorum tani verdikleri butcta biri olacak die birsey olmayabilir su grubu ozelligi tasiyirdur mesela takin bur arkadasim var kova ama yukseleni yengec ama tanisan hakikaten yengec imsani dersin kovayla alakasi yok ben o acidan dedimilginc bisi bu aslinda dimi
ama ben burc istedigimde falda cikani anlamak icin istiyorum katinada elmas sembölü havayi temsil eder
su grubu cikmasi o kisiye ait özellikler (dis görünüm) vardir o bakimdan olabilir yükselen olayina pek inanmiyorum öyle detaylar vermez bu kartlar daha basit yorumlaniyor cünkü
banada hep ates grubu cikiyor kendisi yok nerelerdeyse artik
Binnaz abla da ücretsiz baktırma gibi bir olay var mı kızlar? Orda daha önce hiç baktırmadım tırsıyorumm
Ya arkadaşlar hadi herkes ortak burç verince tesadüf diyebiliriz de , ortak harf nedir arkadaşlar. N'olcak benim bu dramım.
Valla bana da ortak tip & burc & zaman vermislerdi, Kasim, su grubu, kumral, 30larinin basinda........hepsi patladi, amma fantazi yapmislarHayiir, bunca insan Kasimda israr edince ben de inanmistim mal gibi, siz inanmayin :)
Misa berva falalem:)Bu kadar ortak noktayı nasıl tutturabiliyorlar, ben de onu merak ediyorum. Ama evet ruh salığımız açısından en iyisi beklentiye girmemek.:)
Misa berva falalem:)
cnm nasil emek vermis cok hosuma gitti daha oncede baktirmistim ama yaziliydi 20 dk ve bos konusma degilHmm sesli yorum da yapıyormuş, baktırdın mı ki?
Bu kadar ortak noktayı nasıl tutturabiliyorlar, ben de onu merak ediyorum. Ama evet ruh salığımız açısından en iyisi beklentiye girmemek.:)
Ben zamana hic takilmiuorum nedense benim icin hep durum neden nicinler onemliBu kadar ortak noktayı nasıl tutturabiliyorlar, ben de onu merak ediyorum. Ama evet ruh salığımız açısından en iyisi beklentiye girmemek.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?