fon muzigi de bu olsun bari
ben ilkay derim maya yı da sevdim an geçmiş çok iyi ama biraz pozitif ilkay daha gerçekçi gelir bana bir de söylediklerinden çıkan şeyler var
dün artık sıkılıp birini bulamayınca natali derinsu ya attım pişmanlık ötesi tam pembe tablocu
nihohahaha dusunsene bu ritmle f5 yaptigini ertesi gun baktirir artikMarple, sanırım kızcağızın fal baktırmasına engel olmak istiyorsun, bu naif şarkıyla, f5 olayında yapamaz. Şöyle sert bir metal şarkı gerekiyor.
İlkayın kahvesi nasıl peki. Artık fallara 20 liradan fazla vermek istemiyorum
Oooo kimse tutamaz seni artik bence hahaha
Bence bu uygun
Birde sunu dusunmen gerek falci 2230 dan sonra online olacagim derken acaba ne kastediyor 2300 mu yoksa hemen soyledigi saatin akabinde mi online olacak baya genis bir zamani kapsar dedigi ahhaha
Birde sunu dusunmen gerek falci 2230 dan sonra online olacagim derken acaba ne kastediyor 2300 mu yoksa hemen soyledigi saatin akabinde mi online olacak baya genis bir zamani kapsar dedigi ahhaha
Pes ediyorum vazgeçtim baktırmaktan
Bu kadar çabuk pes etmen.. Karşında ilk defa Maya'ya baktırayım diyip ilk seferinde başarılı olan ve hem de yorum sırasını 1.sırada tamamlayan bir cognitive var.Lütfen dediğimi yap zafer senin olacak asdfg.
Pes ediyorum vazgeçtim baktırmaktan
cok ilginc cidden yaPes doğrusu. 2-3 dakika önce baktım şimdi sayfayı yeniledim maya online olmuşta falları almış bileuğraşmaya değmez bir fal için zaten fincanım da bomboş çıkmış şekil yok isabet oldu
bana demedi böyle bir şey tatlım.. ama oldukça pozitif bir tablo çizmiş.. bakalımselin imer
Arkadaşlar selin imere baktırıp hayatına eylül ve ekim arası yeni biri girmeyecek olan varsa yazabilirmi rica etsem bu kadar aynı tarihler tesadüf olamaz çünkü
şimdiye kadar denk geldiğim 3 kişi olduk iyi hadi sana dememişbana demedi böyle bir şey tatlım.. ama oldukça pozitif bir tablo çizmiş.. bakalım
selin imer
Arkadaşlar selin imere baktırıp hayatına eylül ve ekim arası yeni biri girmeyecek olan varsa yazabilirmi rica etsem bu kadar aynı tarihler tesadüf olamaz çünkü
bizimde arkadaşla genel bir faldı aslında şimdi ikimizinkide aynı olunca sadece adayların özellikleri farklı düşündürdü biraz ama mevcut durum ve geçmiş ondada nokta atışıydıbenimde sorum aşkla ilgili değildi sadece eğitimle ilgili yorum yaptı
kızlar sormamış olmama rağmen bir kaç kişi biriyle olacak ilşkimden bahsettiler tarif ettikleri kişi birine uyuyor valla en az üç kişiden duymuşumdur çocuğu zorla aklıma soktular
Banada aynisi oldu bi türlü tanisamadim havada kaldi aman dikkat et fazla kapilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?