Binnaz Abla

İlkayın kahvesi nasıl peki. Artık fallara 20 liradan fazla vermek istemiyorum

Birde sunu dusunmen gerek falci 2230 dan sonra online olacagim derken acaba ne kastediyor 2300 mu yoksa hemen soyledigi saatin akabinde mi online olacak baya genis bir zamani kapsar dedigi ahhaha

Pes ediyorum vazgeçtim baktırmaktan

Birde sunu dusunmen gerek falci 2230 dan sonra online olacagim derken acaba ne kastediyor 2300 mu yoksa hemen soyledigi saatin akabinde mi online olacak baya genis bir zamani kapsar dedigi ahhaha

aasssdddfffgh ay ben 4-5 gün bekledim maya'yı en son gece bir de yakaladım yani nesibe'ye çabuk doluyor diye şikayet ederdim ayıp etmişim maya'dan sonra ışık hızı ile doluyor

Pes ediyorum vazgeçtim baktırmaktan

Bu kadar çabuk pes etmen.. Karşında ilk defa Maya'ya baktırayım diyip ilk seferinde başarılı olan ve hem de yorum sırasını 1.sırada tamamlayan bir cognitive var.Lütfen dediğimi yap zafer senin olacak asdfg.

Bu kadar çabuk pes etmen.. Karşında ilk defa Maya'ya baktırayım diyip ilk seferinde başarılı olan ve hem de yorum sırasını 1.sırada tamamlayan bir cognitive var.Lütfen dediğimi yap zafer senin olacak asdfg.

Pes doğrusu. 2-3 dakika önce baktım şimdi sayfayı yeniledim maya online olmuşta falları almış bile uğraşmaya değmez bir fal için zaten fincanım da bomboş çıkmış şekil yok isabet oldu

selin imer

Arkadaşlar selin imere baktırıp hayatına eylül ve ekim arası yeni biri girmeyecek olan varsa yazabilirmi rica etsem bu kadar aynı tarihler tesadüf olamaz çünkü

selin imer

Arkadaşlar selin imere baktırıp hayatına eylül ve ekim arası yeni biri girmeyecek olan varsa yazabilirmi rica etsem bu kadar aynı tarihler tesadüf olamaz çünkü
bana demedi böyle bir şey tatlım.. ama oldukça pozitif bir tablo çizmiş.. bakalım

kızlar sormamış olmama rağmen bir kaç kişi biriyle olacak ilşkimden bahsettiler tarif ettikleri kişi birine uyuyor valla en az üç kişiden duymuşumdur çocuğu zorla aklıma soktular

Banada aynisi oldu bi türlü tanisamadim havada kaldi aman dikkat et fazla kapilma

Banada tarotta bikac kisi ayni sekilde su grubundan birinden bahsedip duruolardi sonra tarot kartlarina kendim bakinca kartin su grubu bir erkegi temsil ettigini gordugumden dedim boyle ama su da var sordugum kisi hava burcu oldugundan hep yeni biri dediler ama yukseleni su olabilir ve yukseleninden daha cok etkilenio olabilir insan tarot bakarken cidden sdc kart yorumu yapiolar grtcekten tatot bakani az kyina bakani hic yok katina ztn cok ugursuz ve negatif bir fal ben hele hic baktirmior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…