Binnaz Abla

Gerçekten belli bi düzey üstünde hissiyatı olan ve gelecek öngörü başarısı ciddî yüksek hiçbi falcının online bi sitede işini sürdüreceğine inanmadım hiç
Tek başına randevuyla reel bakar ,yada böyle bakamazlar

Valla dengesiz olanlari kadinlari degil erkekleri derim. Yanardoner, ciftkisilikli, yalan soyleyen, aldatan erkeklerin 1 numarali burcu Ikizler bence. (tamamiyle gozleme dayali : )

Tepeden tırnağa çözmüşsün ikizler erkeğini
Analizine sağlık kardeeeşşşş

Hani hep yazıyoruzya şu çıktı bu patladı diye...Bende falcıların bana yaşattıkları (hem dinlediğim an hemde belli zaman sonrasındaki ) haletiruhiyeyi yazmak isterim efenim
En çözemediklerim:Nalân abla ;anlatım dili itibariyle,Rezzan abla;yaşam ağacı dalları misali her yöne uzanabilen yorumu itibariyle..
En güldüklerim:Trelawney;ya bi falcı sorunun dışındaki herşeyi yorumlayıp ısrarla soruya cevap vermezmi???
Mercury:Sadece fal alma yetisine sahip tek falcı,bide gönderebilse
En sabrımı taşıranlar:Tatlıcadı;sisteme girip aldığı fal sırasına bakıp sırayı bi tık ilerletmeden sistemden çıkan, 6 günde yorumlayan şahsına münhasır falcım
İlknur seni öpüyorum aynı duyguları aynı dönem benimle Crimson'da yaşamıştın
En "ben bilirim"ler:Elif Işık;sesindeki "ben zaten biliyorum rahatlığı"neye istinadense halen anlayamadım.
Medyum Fatima; malesef Fatima abla malesef
En iddialılar:Melek Öz:Çok netti ve ona göre kesin bi yorumdu ,yanıldı aylaaarrr önce.
Venüs:Severim kendisini ama iddiası ne yazık ki
Güvenimi en boş çıkaranlar:Taha Turan:Bana olumsuz bi yorum getirdi uzuunn bi süre için oysaki şu an görüştüğüm biri var
Bu liste çok uzar da ...bunlar ilk kafamda yananlar
Bunların dışındaki bi ton isimde Meral Saydam,Hülya Demir,Tatyana,İnci Turan,Deniz Görür,Serüven,Mert Reiki,Siraz,Açelya Tuğra,Lebuda,Neslişah,Women vs....daha yazamadığım hepsi bi iyi bi kötü olanlar ,sıradan kısaca üç aşağı beş yukarı bana göre.
Yinede katkılarından dolayı onlinegillere teşekkür benden,iyi kötü,patlayan patlamayan ,tartışılan tartışılmayan ,duvarına spider women olup çıktığım çıkmadığım her falcıya teşekkür alcanzardan
Ha unutmadan Bilge tabiki bende tek,liste dışıdır.

nesibe ve ilkay hakkında ne düşünüyorsun alcanzarcım

nesibe ve ilkay hakkında ne düşünüyorsun alacanzarcım
Cancağızım Nesibe'nin tek kelimesini yaşamadım.Durum analizinde de âhım şâhım bi tespitle gelmemiştir bana.İlkay'ın dobra yorumunu ve kendisini severim.Falları ise İlkay'ın da çıkmadı ancak anlık tespitte bende Nesibe'den daha başarılıydı.Bana çîkmamış olabilir ama İlkay'ın online sistemde hep iyi bi yorumcu olduğunu düşünürüm:):)

alcazarcim hayirli olsun
cidden tek tutturan bilge miydi ?
illaki vardir bu kadar yorumcu icinden hic mi bile yok onu merak ettim bi iyi bi kötü dediklerin say say bitmez ayni kisiler bizdede mevcut

Aa Taha sende patladi mi yani ??

Ne kadar güzel bi haber varsın fallar çıkmasın canım hayırlı olsun inşallah oh be aylar sonra nihayet böyle güzel bir haber geldi

alcazarcim hayirli olsun
cidden tek tutturan bilge miydi ?
illaki vardir bu kadar yorumcu icinden hic mi bile yok onu merak ettim bi iyi bi kötü dediklerin say say bitmez ayni kisiler bizdede mevcut
Teşekkür ederim kuşum Cidden bu kadar yorumcu içinde hatta burda ismini yazdıklarımın iki üç katı daha dahil olmak üzere herkes patlak,zamanve genel hatlarıyla tutturan gerçekten Bilge'dir.Bikaç gün önce yazmıştım yineliyim canım,iki detayda Yağmur ve bi özellik olarakta tellwe Peter tutturdu.Devede kulak velhasıl
Darısı tüm topiğin başına tüm dileklerin gerçekleşmesi ile inşallah

Aa Taha sende patladi mi yani ??
Vallahi önce yavaştan çatırdadı ,baktım Taha yorum olarak gidici ve sonra tamamen patladı gerçektende...Az önce yazdığım gibi destiynx'cim en güvendiğim isimdi ama kar yağdı en sağlamından o dağa
Aslında iyide oldu ,tabi fal olarak başarısızlığa uğradı ama benim için yaptığı yorum olumsuzdu yaşadığım ise tamamen bambaşka ve olumlu.Yani iyiki patladı Taha bende

Ne kadar güzel bi haber varsın fallar çıkmasın canım hayırlı olsun inşallah oh be aylar sonra nihayet böyle güzel bir haber geldi
Canım Lale'cim,dostluğunu hep hissettiğim arkadaşım, çok sağol çok teşekkür ederim.Daha iyisi senin ve tüm burdaki herkesin olsun inşallahAbrakadabra diyorum "konuşarak yaratırım".Duamla inşallah hepinizin dileği için sözlerimin gerçekleşmesini nasip etsin Allah

Yorumu olumsuz olduğu için patlamasina sevindim :)

Ya sadece bilge mi bildi sende ?
Bilge bana da olumlu konuştu da. Ama çok sabirli olmam lazimmiş dedi. Buna 2-3 falci daha dedi

Yorumu olumsuz olduğu için patlamasina sevindim :)

Ya sadece bilge mi bildi sende ?
Bilge bana da olumlu konuştu da. Ama çok sabirli olmam lazimmiş dedi. Buna 2-3 falci daha dedi
Sağol canım benim bende sevindim
Birtek Bilge vallahi.Bide detaylarda Yağmur hepsi o.Mesela bende gelişmeleride hiçbiri tahmin edememiş,öyle uç noktaki başka başka şeyler ya..
Ben Bilge'yi hep başka bi yerde gördüm onlinede,sana sabret demişse eminim canım vardır bi gördüğü bildiği

Içime umut serptin vallah
Allah allah hiç kimse nasil hiç birşey bilemez buna şaşirdim

Palamuutttt
Umarım foruma girer görürsün.Sen Cezmi'yi merak etmiştin.Cezmi patlak
Bilgine:)

Içime umut serptin vallah
Allah allah hiç kimse nasil hiç birşey bilemez buna şaşirdim
Bana zor fal tutar zaten.Bu reelde de böyle ama..
O anlamda bu derece kimsenin bilmemesi beni çokta şaşırtmadı aslında:)
Umudun inşallah gerçek olsun tüm kalbimle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…