Evet
cnm nasil emek vermis cok hosuma gitti daha oncede baktirmistim ama yaziliydi 20 dk ve bos konusma degil
Ben de cozemedim, binnaz, falalem, tellwe den toplamda abartmiyorum 15 farkli kisiye baktirmisimdir o zaman, bu herif icin, israrla Kasim da baska biriyle tanisip bu herifi istemeyp onunla evleneceksin demislerdi, yalan oldu :)
Ben zamana hic takilmiuorum nedense benim icin hep durum neden nicinler onemli
Canim onunla ayni dogrultuda degil daha farkli bakmis ama ucuncu falim ve hic degismedi.sanirim orada ozgur iradem devreye girecek selin aliye ile ayni bakmisti ancak sonuc aliye ve mis berva da ortak..hayatim filme dondu sonum en olacak :) ben hic bir zaman zamana takilmadim falin butunu beni tatmin ettiyse sorularima yanit bulduysam zamanla ilgili zaten hickimseden umutlu degilim zaten bekleyecegimiz kadar bekledikMarple'ın dediği gibi zamana mı takılmasak ne yapsak. O çok inandırıcı geliyor ki herkes aynı şeyi söylediği için, resmen falların çıkmamasına bahane uyduruyoruz gibi.
Cognitive ben bir big bang theory hastasiyim:))) penny penny penny hahahaDedikleri Selin'le aynı doğrultuda mıydı? Marple, beni heveslendirmee!
Cognitive ben bir big bang theory hastasiyim:))) penny penny penny hahaha
sezon 4 favorim amy favorim ne zeka ama kizdaOrtak bir zevkimiz daha. \^_^/
Haha, kendimi bırakıp Amy-Sheldon ilişkisi için baktıracağım artık. asdfg.
Valla bana da ortak tip & burc & zaman vermislerdi, Kasim, su grubu, kumral, 30larinin basinda........hepsi patladi, amma fantazi yapmislarHayiir, bunca insan Kasimda israr edince ben de inanmistim mal gibi, siz inanmayin :)
ikizler mii ? allah başka dert vermesin kardeşVay arkadaş bende durum daha vahim..
Bana şuan hoşlandiğim kişi ile bir aferdersin b.k olmaz, yeni kişi gelecek dediler. Burcuda Boğa, Başak, yada Oğlak demişlerdi.. eeee sonunda ne oldu ?onlarin yeni dediği kişi meğerse hoşlandiğim kişimiş! Ama onun burcu ikizler olduğu için hemen anlayamadim olayi. Demeki onun yükseleni falan toprak burcundan miş.
ikizler mii ? allah başka dert vermesin kardeşilk erkek arkadaşım ikizlerdi..hayata küstürmüştü beni sağolsun..dengesizin önde gideni..
Kosarak kacin ikizler erkeginden hic tereddutsuzikizler mii ? allah başka dert vermesin kardeşilk erkek arkadaşım ikizlerdi..hayata küstürmüştü beni sağolsun..dengesizin önde gideni..
Vay arkadaş bende durum daha vahim..
Bana şuan hoşlandiğim kişi ile bir aferdersin b.k olmaz, yeni kişi gelecek dediler. Burcuda Boğa, Başak, yada Oğlak demişlerdi.. eeee sonunda ne oldu ?onlarin yeni dediği kişi meğerse hoşlandiğim kişimiş! Ama onun burcu ikizler olduğu için hemen anlayamadim olayi. Demeki onun yükseleni falan toprak burcundan miş.
Bana da aynisini Gizem Sitare, Kesira,Rezzan, Chloe, Cagan Ariman, Selena...........hepsi soyledi, ne yeni kisiyle tanistim ne de olaylar dedikleri sekilde gerceklesti. Yani online falcilar berbat, hepsi salliyor, onlara inanmayin kardesim.Topikte sunun de dedigi cidden cikti be diyebilen tek kisi yok, akillanin artik aaaaaaaa :)
Aynen dedigin gibi gerci akillandikta bizimkisi sadece kotu bi aliskanlik yoksa fallarin cikmasini beklemeyi coktan gectikBana da aynisini Gizem Sitare, Kesira,Rezzan, Chloe, Cagan Ariman,Acelya, Selena...........hepsi soyledi, ne yeni kisiyle tanistim ne de olaylar dedikleri sekilde gerceklesti. Yani online falcilar berbat, hepsi salliyor, onlara inanmayin kardesim.Topikte sunun de dedigi cidden cikti be diyebilen tek kisi yok, akillanin artik aaaaaaaa :) Yani anlatiiklarimizdan yola cikarak bu adamlarin adam olmadigi, bize bir yol olmayacaklari kanisina variyorlar; ehhh bu kizlari da bir isteyen cikar evde kalacak halleri yok ya diyip yeni biri diye salliyorlar, olay bu. Falci lafiyla moralinizi bozmayin kardesim.
Kızlar bir ikizler olarak vurun ama öldürmeyin diyorum
Sandığınız kadar dengesiz değilizerkeklerini bilemem tabi
Valla dengesiz olanlari kadinlari degil erkekleri derim. Yanardoner, ciftkisilikli, yalan soyleyen, aldatan erkeklerin 1 numarali burcu Ikizler bence. (tamamiyle gozleme dayali : )
Valla dengesiz olanlari kadinlari degil erkekleri derim. Yanardoner, ciftkisilikli, yalan soyleyen, aldatan erkeklerin 1 numarali burcu Ikizler bence. (tamamiyle gozleme dayali : )
Hayatımda olan ikizlerKızlar bir ikizler olarak vurun ama öldürmeyin diyorum
Erkekleri bacim bende yogun ikizler etkisindeyim ama erkek ikizler askta tam bir yanardoner meyve tabagi :)Kızlar bir ikizler olarak vurun ama öldürmeyin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?