rezzan nerede bakıyorBugün Rezzan'a kahve falıma baktı. Birisine evvelsi gün, son kez bir mesaj göndermiştim ve bu kişi aylardır hiçbir mesajıma tepki vermiyordu. Rezzan yorumunda, çok erken sabah saatlerinde bu kez yanıt alacağımı anlatmış. Yorumu dinledikten sonra posta kutuma baktım, gerçekten bir mesaj gelmiş ve mesaj sabah saat 6'da gönderilmiş.
rezzan nerede bakıyor
Benim sorunum bu kesin sonuç için zaman var ama şu ana kime baktırdıysam 100 kişi değilim bunların 95 i olumluysa tarihler şaşsa da çıkmıştırbu sebepten dolayı başta en kötü falcıyı bile ben beğenirdim anlamazdım öyle nokta atışı falan bu topic ten sonra seçici oldum.
Seni de cakal yaptik iyi mi
evet sağolun kızlar bu konuda özellikle alcanzar ve perican ın yardımlarını unutamam sonra senin crimson ve saraylı tavsiyeni de
Sarayli benim kesfim degil aslinda, burdan okumustum ben de.
Saraylnın bna baktgı ilk faldaki birsey daha çıktı aa dostlar.
Sarayli benim kesfim degil aslinda, burdan okumustum ben de.
bişi sorucam kızlar bu saraylıya ne zaman baksam hep sarkaç falı diyor başka fal yok
özel değilse söylermisin önemli bir şeymiydi inşallah olumludur
bişi sorucam kızlar bu saraylıya ne zaman baksam hep sarkaç falı diyor başka fal yok
Ozelden yazarm canm
Cok fal alip bkletmemk icin boyle yapiyor canm duvarina yaz hngi fali bktracaksan o zamn acar
Ozelden yazarm canm
Cok fal alip bkletmemk icin boyle yapiyor canm duvarina yaz hngi fali bktracaksan o zamn acar
Ozelden yazarm canm
işin garibi duvarına da yazamıorm bu siteyi yeni yeni kullanıyorum duvar butonuna basıyorum bi sürü falcıların yazıları çıkıyor orda saraylının yazdığı bişi yok bi kere yakalamıştım gene duvarına bişi yazamadım :)kendi sayfasına girdiğimde de yazamıyorum bahtım kara :)
Bana da yaz sekerim :) :) merakimdan olurum yoksa :)
işin garibi duvarına da yazamıorm bu siteyi yeni yeni kullanıyorum duvar butonuna basıyorum bi sürü falcıların yazıları çıkıyor orda saraylının yazdığı bişi yok bi kere yakalamıştım gene duvarına bişi yazamadım :)kendi sayfasına girdiğimde de yazamıyorum bahtım kara :)
Hemen bacım :)
Alla alla sarayli duvarnda heo birsryler paylasir. En son paylastgi seyin altina yorum kismina yaz canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?