Binnaz Abla

rezzan nerede bakıyor

Falimpir hakkindaki yorumlarinizi simdi daha iyi anliyor,hepinize sevgilerimi iletiyorum sayenizde para kaptirmadim oraya sadexe promosyon tanitim fali baktirdim orda da kismetim kapali oldugundan mutevellit pahali fallara yonlendirdiler

tellwede de promosyonuma jelizaroza diye biri bakti fena degil promosyona gore iki uc gun once yasadigim seylere deginmis,denenebilir sanki.

Seni de cakal yaptik iyi mi

Ozelden yazarm canm

Cok fal alip bkletmemk icin boyle yapiyor canm duvarina yaz hngi fali bktracaksan o zamn acar

işin garibi duvarına da yazamıorm bu siteyi yeni yeni kullanıyorum duvar butonuna basıyorum bi sürü falcıların yazıları çıkıyor orda saraylının yazdığı bişi yok bi kere yakalamıştım gene duvarına bişi yazamadım :)kendi sayfasına girdiğimde de yazamıyorum bahtım kara :)

Ozelden yazarm canm

Cok fal alip bkletmemk icin boyle yapiyor canm duvarina yaz hngi fali bktracaksan o zamn acar

işin garibi duvarına da yazamıorm bu siteyi yeni yeni kullanıyorum duvar butonuna basıyorum bi sürü falcıların yazıları çıkıyor orda saraylının yazdığı bişi yok bi kere yakalamıştım gene duvarına bişi yazamadım :)kendi sayfasına girdiğimde de yazamıyorum bahtım kara :)

Bana da yaz sekerim :) :) merakimdan olurum yoksa :)

Hemen bacım :)

Alla alla sarayli duvarnda heo birsryler paylasir. En son paylastgi seyin altina yorum kismina yaz canm

Bayadır yazmıyordum son fal deneyimlerimi de ekleyeyim. Yaklaşık 10 gündür fal baktırmayarak alanımda rekora koşuyorum adeta bi tek tellweye promosyon fal yolluyorum.

Daha önce tarot atıp çok memnun kaldığım mert reiki'ye bu defa katina attım. Bu adamın beni tanıdığından şüphelenmeye başlicam artık. Beni o kadar doğru anlatıyor ki ağzım açık dinliyorum. Olması muhtemel bi kaç olayı söyledi. Falı çıkacak gibi hissediyorum çünkü benim de olucağını tahmin ettiğim şeyler çıkarsa yazarım yine

Merak edip bir türlü fal gönderemediğim ilkay gür'e de baktırdım. Açıkçası fal gibi değildi pek. Daha çok benim kişiliğime odaklanmış ve mantıklı önerilerde bulunulmuş bir faldı. Sabırsızlık yapmazsan şöyle olur, eğitim hayatında şunu yaparsan daha doğru olur gibisinden. Öyle aman aman memnun kalmadım ama kişilik analizi oldukça doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…