- 2 Eylül 2014
- 282
- 479
- 78
- 36
Falsepetinde de uyari olsa keske ben facebook kulanmiorum nesibeyi nereden takip ediciiiigm)
Hahahahahahha nasil guldum kisgunesi ya merak ediorum cidden ne diyecek bu ara nesibe havamdayim ama maalesef yetisemedimbaktıracağın zaman söyle..faceden takip eder sana sölerim ama 5 liranı alırım her takip için:) burda sistemin eksiklerini tamamlıyoruz...
baktıracağın zaman söyle..faceden takip eder sana sölerim ama 5 liranı alırım her takip için:) burda sistemin eksiklerini tamamlıyoruz...
benim nesibe nin son falı feci güzeldi canım ya bilinçaltım,hislerim hepsini birer birer dökmüş inşallah falı çıkarda yazarım hemen :)
Olsun cnm o da iyi sende biliyorsun bak zaten atiyormussun..bende de yine sarayli cikti hemde birebir yani artik soktan soka girdim surda ailesel bir konu
Sarayliya hic baktirmadim kendisini merak ediyorum kabul etmeme durumlari falan oluyor o yuzden cesaret edemedim ama sansimi denicem kahve mi baktirdin tarotmu cnm
Anladim cnm acip kapatio demekki bole bisi oldugunu dusunmemistim binnazdaki sistem saniorm butun siteleri :)
Off sunlari okuyunca bna nasil moral oluyor anlatamam. Gerci senin icin kotu olan bir olayı bilmis anldgım kadarıyla. Umarm ciddi bir durum degildir.
Bn kabul etmeme durumuna pk rastlamadm canm ama blki baska arkdslarin basına gelmistir. O konuda birsey diyemicem.
Sırası cok olunca falları cok bekletmemk icin bazen sistemi kspatıyor canim. Ama duvarına yazarsan geri dönüs yapar.
Binnazda en guzel sey falciyi yakalayinca offline olayindan etkilenmemen ek sure ile hemen atabilmen.crawbise bacim cikan var mi sende bu zamana kadar yada cikmaya yakin..
bende çıkanlar oldu en çok etkilendiğim buranın tavsiyesiyle MERT reikiydi ilk baktırışım kahveydi o falda adamın butun sölediklerini yasadım şok olmuştum. selenanın daha yeni baktırmama rağmen 1 dediğini daha yasadım suan konuştuğum kişi ile ilgili.. binnazdaki müge aydın o çok ilginçti adamın sevgilisi varmış falda öğreniyorum sonra duyuyorum zaten ondan bundan bide ayrılıp bana 2 hafta içinde yazacıgını sölemişti gercektende ayrıldı ve yazdı.. firuze 3 mayıs 16 haziran arası vermişti o dediği seyde 3 mayısta gerçekleşti.. nesibe ablanında dediklerini yapsaydım suan belki başka bi konumda olabilirdim ama dinlemedim pişmanım :) son 2 baktırdığım patlasada kendisini severim... bilge abla benim için cok özeldir dün gene döktürmüş saolsun tarih pek vermez ama hep onun dediği gibi gelişir olaylar.. aklıma gelirse daha yazarım cnm geç gördüm bu yazını :/
Alcanzar bak şekerciğim şimde sen benim nikah haberin almadan üyeliğini iptal mi edecek
Mert i bende beğenirim söylediklerini yaşamışımdır
Firuze ni dediklerini de hep yaşadım sadece tarihlerde sapmalar olmuştu
Selena nın aynen keza son yorumunda söylediği bir olayı bugün duydum olumlu veya olumsuz bir şey değil ama çıktımı çıktı.
Vallahi billahi gariplik bende, hicbirinden tek kelime cikmadi. Selena ne dediyse tersi oldu ustelik.
değişik yani bana çıkan baskasına cıkmıor ... sana çıkan kişi varmı peki
Vallahi soyle bir baktim da ufak tefek seyleri cikmis, Venusamber.
Sonuca zaman var ama SarayliHanim i dediklerinden bayagi yasadiklarim oldu. Bu kadar :)
kızlar bendeki gelişme net bir sonuç olduğu için bilenler-bilmeyenler diye bir liste yapabiirim rahatlıkla ama ilk aklıma gelenler, fatima (kadın harf bilmiş mesela falında), nesibe, selin imer, rezzan (çok çok genel konuşmuş ama yani aylar önce, bilmiş saydım), venüsamber, serüven...
bunlar ilk aklıma gelenler.. hani yazdıkları ve söyledikleri cümleler net olarak aklımda kalanlardır.. içlerinde en şaşırtıcısı fatima ve selin imer'dir. netlikleri açısından.. bakalım devamında neler olacak?
fatima nereede bakıyor
kızlar, benim durumlar hep aylardır aynı konular üzerine olduğu için sorularım da aynıydı. uzun zamandır aşkla ilgili fal atmadım çünkü aşktan yana yüzüm nasılsa gülmüyoryine de eski sevdiğim kişi ile ilgili yorumlar hep gelirdi. şimdi hem iş hem de bu konuda olmak üzere tutturanları okuduğum-dinlediğim kadarıyla listeliyorum. çok bilinen falcıların adını yazıcam. detay gerektirenlere yorumlar yazıcam.
fatima: bana şubat sonunda bakmıştı sanırım. 2 fal atmıştım. iş ve aşk..o zaman aşk derdinden uykusuz günlerdeydim. dediği tarihlerde o kişi pişmanlığını ifade ederek aramıştı. hayatımda ilk ve tek aramasıdır kendisinin bu nedenle özel yani. üstelik özür dilemesi evrende eksen kaymasıdırfatima bunları bilmişti. işle ilgili de taa o zamandan dediği olmuş.
selin imer: dediği vakit dolunca hem iş hem de aşk konusunda haberleşme oldu. bir detay vermiş yine. eğer o da çıkarsa 2-3 aylık sürece yuh derim yani. çünkü bu olay evrende II. eksen kayması demek olur ki, o eksen bi daha kaymaz
nesibe-venüs: aşkla ilgili hisleri var onun da der dururlardı. bu konu hala şüpheli ama ilginç bazı durumlar-msjlaşmalar oldu. ben de anlamadım. ama yine de umutsuz vaka o durum. geçiniz...iş konusunu bilmişler.
jelizarose: aşkla ilgili tip tarif etmiş, önce msjlaşmalar sonra yüzyüze görüişme demiş. aynen öyle oldu. çok hızlı biçimde.
serüven: iş-aşk dediği çıktı.. aşkla ilgili hisleri ama olmaz bu iş dedi. olmadı da..
saraylıhanım: aynen serüven gibi o da..
kehriban: iş-aşk dediği gibi olmuş..nerelerde ortada da yok artık kendisi
rezzan: işi aylar önce genel ifadelerle bilmiş. aşk konusunda net yorumu yok wallahi.. hani ne olumlu ne olumsuz gibi demiş.
kızlar bunların dışında zaten son aylarda tellwe ye baktırmıyodum. bu baktırdıklarım o kararın öncesi ki demekki oldukça eski fallarmış..son aylarda venus-nesibe-selin gibi isimlere bolca baktırmıştım.. aklıma gelen olursa eklerim listeye..size tavsiyem enerjinizin tuttuğu ile devam edin. ben son aylarda hep öyle yapmıştım. hem insan da dağılmıyor kafaca.
telefonu var mı sizdeFatima tellwedeydi ama artik bakmiyor. Kendisi Antalyali bir falci, adi Fatma zannimca telefonda baktirabilirsin.
Vallahi billahi gariplik bende, hicbirinden tek kelime cikmadi. Selena ne dediyse tersi oldu ustelik.
Gülüm sende terslik olduğuna inanmaya başladım ha deme böyle ya sende de var tutturan yanılmıyorsam
değişik yani bana çıkan baskasına cıkmıor ... sana çıkan kişi varmı peki
Bence kimse bir halt bilmiyor :) Bir de bende degil, herifte gariplik var ondandir
SarayliHanimin her dedigi cikti , her dedigi. Bir de universitede bir kadina gitmistim tesadufen her dediigi cikmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?