Binnaz Abla

Falsepetinde de uyari olsa keske ben facebook kulanmiorum nesibeyi nereden takip ediciiiigm )

baktıracağın zaman söyle..faceden takip eder sana sölerim ama 5 liranı alırım her takip için:) burda sistemin eksiklerini tamamlıyoruz...

baktıracağın zaman söyle..faceden takip eder sana sölerim ama 5 liranı alırım her takip için:) burda sistemin eksiklerini tamamlıyoruz...

benim nesibe nin son falı feci güzeldi canım ya bilinçaltım,hislerim hepsini birer birer dökmüş inşallah falı çıkarda yazarım hemen :)

benim nesibe nin son falı feci güzeldi canım ya bilinçaltım,hislerim hepsini birer birer dökmüş inşallah falı çıkarda yazarım hemen :)

Nesibe'nin verdiği zaman bende oldukca uzun canım...bende çok severim..yıllardır benim arkadasımmıs gibi herseyımı en ince ayrıntısına kadar bilir...sende de öyle olduguna eminim...enerjisi uyarsa harikalar yaratır....inşallah güzel yorumların çıksın

Olsun cnm o da iyi sende biliyorsun bak zaten atiyormussun..bende de yine sarayli cikti hemde birebir yani artik soktan soka girdim surda ailesel bir konu

Off sunlari okuyunca bna nasil moral oluyor anlatamam. Gerci senin icin kotu olan bir olayı bilmis anldgım kadarıyla. Umarm ciddi bir durum degildir.

Sarayliya hic baktirmadim kendisini merak ediyorum kabul etmeme durumlari falan oluyor o yuzden cesaret edemedim ama sansimi denicem kahve mi baktirdin tarotmu cnm

Bn kabul etmeme durumuna pk rastlamadm canm ama blki baska arkdslarin basına gelmistir. O konuda birsey diyemicem.
Anladim cnm acip kapatio demekki bole bisi oldugunu dusunmemistim binnazdaki sistem saniorm butun siteleri :)

Sırası cok olunca falları cok bekletmemk icin bazen sistemi kspatıyor canim. Ama duvarına yazarsan geri dönüs yapar.

Saol cnm Insallah deneyecegim :)

Binnazda en guzel sey falciyi yakalayinca offline olayindan etkilenmemen ek sure ile hemen atabilmen. crawbise bacim cikan var mi sende bu zamana kadar yada cikmaya yakin..

bende çıkanlar oldu en çok etkilendiğim buranın tavsiyesiyle MERT reikiydi ilk baktırışım kahveydi o falda adamın butun sölediklerini yasadım şok olmuştum. selenanın daha yeni baktırmama rağmen 1 dediğini daha yasadım suan konuştuğum kişi ile ilgili.. binnazdaki müge aydın o çok ilginçti adamın sevgilisi varmış falda öğreniyorum sonra duyuyorum zaten ondan bundan bide ayrılıp bana 2 hafta içinde yazacıgını sölemişti gercektende ayrıldı ve yazdı.. firuze 3 mayıs 16 haziran arası vermişti o dediği seyde 3 mayısta gerçekleşti.. nesibe ablanında dediklerini yapsaydım suan belki başka bi konumda olabilirdim ama dinlemedim pişmanım :) son 2 baktırdığım patlasada kendisini severim... bilge abla benim için cok özeldir dün gene döktürmüş saolsun tarih pek vermez ama hep onun dediği gibi gelişir olaylar.. aklıma gelirse daha yazarım cnm geç gördüm bu yazını :/

Alcanzar bak şekerciğim şimde sen benim nikah haberin almadan üyeliğini iptal mi edecek

Mert i bende beğenirim söylediklerini yaşamışımdır
Firuze ni dediklerini de hep yaşadım sadece tarihlerde sapmalar olmuştu
Selena nın aynen keza son yorumunda söylediği bir olayı bugün duydum olumlu veya olumsuz bir şey değil ama çıktımı çıktı.

Vallahi billahi gariplik bende, hicbirinden tek kelime cikmadi. Selena ne dediyse tersi oldu ustelik.

fatima nereede bakıyor

jelizarose ve fatima nerde bakıyorlar ? teşekkür ederim

Gülüm sende terslik olduğuna inanmaya başladım ha deme böyle ya sende de var tutturan yanılmıyorsam

Bence kimse bir halt bilmiyor :) Bir de bende degil, herifte gariplik var ondandir

SarayliHanimin her dedigi cikti , her dedigi. Bir de universitede bir kadina gitmistim tesadufen her dediigi cikmis.

değişik yani bana çıkan baskasına cıkmıor ... sana çıkan kişi varmı peki

Benim sorunum bu kesin sonuç için zaman var ama şu ana kime baktırdıysam 100 kişi değilim bunların 95 i olumluysa tarihler şaşsa da çıkmıştır bu sebepten dolayı başta en kötü falcıyı bile ben beğenirdim anlamazdım öyle nokta atışı falan bu topic ten sonra seçici oldum.

Bence kimse bir halt bilmiyor :) Bir de bende degil, herifte gariplik var ondandir

SarayliHanimin her dedigi cikti , her dedigi. Bir de universitede bir kadina gitmistim tesadufen her dediigi cikmis.

Adamlar zaten garip ondan yana bir şüphemiz yok, en azından olumlu veya olumsuz saraylı çıkmış o kadar falın arasında aslında ara vermeyi beceremiyoruz biraz ara versek olayları akışına bıraksak taşlar yerine oturacak ama yok rahat duramıyoruzki dürtüyo bizi birşeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…