- 2 Eylül 2014
- 282
- 479
- 78
- 36
Hayır Marple gerçekten hayır.Cidden şu an şok olmuş vaziyetteyim.İnanılmaz şaşkınım.Bu hissi ifade de edemem su an.Herkesten özür dilerim.Paylaştığım için,samimi olarak yazdığım,duygularımî aktardığım için.Çok çok özür dilerim.Birilerine umut olur birileri belki yeniden içinde filizlenir bastırdığı umutsuzluklar diye gönülden içten yazdım .Ben dün mutluluktan ağladım bugün bu davranışa maruz kaldığım için ağĺıyorum.Hata benim kendime saklamalı bencillik etmeliydim.
7 kişi adı...2 kişi ben ve kardesım canım:)
Artik almaz sanirim tuh
Ben kacirdim nesibeyi ya tam yolluyordum secmistim kartlarimi hemen cevrimdisi olmus 3 dakkada 7 kisi aldi ya
Fal sepetinde fal gonderirken offline olunca maalesef atamiyorsun sistem beklemiyor binnaz ek sure filan veriyor aslinda daha iyi
Canim boyle dusunme sakin cokta iyi.yaptin tabiki paylasicaz hep bu gunleri.beklemedikmi zaten tum fallarda 10 cumleden bir tanesi tutuyor oda her falcida degil bunu hepimiz biliyoruz zatenHayır Marple gerçekten hayır.Cidden şu an şok olmuş vaziyetteyim.İnanılmaz şaşkınım.Bu hissi ifade de edemem su an.Herkesten özür dilerim.Paylaştığım için,samimi olarak yazdığım,duygularımî aktardığım için.Çok çok özür dilerim.Birilerine umut olur birileri belki yeniden içinde filizlenir bastırdığı umutsuzluklar diye gönülden içten yazdım .Ben dün mutluluktan ağladım bugün bu davranışa maruz kaldığım için ağĺıyorum.Hata benim kendime saklamalı bencillik etmeliydim.
Olsun cnm o da iyi sende biliyorsun bak zaten atiyormussun..bende de yine sarayli cikti hemde birebir yani artik soktan soka girdim surda ailesel bir konuEvet bende farkettim onu kismet diilmis ona bugun atacagim vardi kismet bilgeyeymis :)
Olsun cnm o da iyi sende biliyorsun bak zaten atiyormussun..bende de yine sarayli cikti hemde birebir yani artik sktan soka girdim surda ailesel bir konu
Canim ben ona kahve atmistim hep kahve atarim bu ayin basinda hatta soyledigi seyi uzerime konduramadim olmaz dedim hatta gecmiste olmus birseye yormustum ama tamaaamen dedigi gibi cikti karsi tarafin ne kadar deli oldugunu gayet iyi bilmis ama ben bu kadarini beklemiuordumSarayliya hic baktirmadim kendisini merak ediyorum kabul etmeme durumlari falan oluyor o yuzden cesaret edemedim ama sansimi denicem kahve mi baktirdin tarotmu cnm
Canim ben ona kahve atmistim hep kahve atarim bu ayin basinda hatta soyledigi seyi uzerime konduramadim olmaz dedim hatta gecmiste olmus birseye yormustum ama tamaaamen dedigi gibi cikti karsi tarafin ne kadar deli oldugunu gayet iyi bilmis ama ben bu kadarini beklemiuordum
Evet cnm ama ben hic sarkac fali baktirmadimDemin baktim sadece sarkac fali diyor baska fal cesiti yok onda :/ saraylihanim diilmi telvede yanlismi bakiyorum :)
Evet cnm ama ben hic sarkac fali baktirmadimlaro tarot bir kez baktirmistim isle ilgiki ve o da cok dogruydu
Belki acar yine digerlerini
Binnazda en guzel sey falciyi yakalayinca offline olayindan etkilenmemen ek sure ile hemen atabilmen.Anladim cnm acip kapatio demekki bole bisi oldugunu dusunmemistim binnazdaki sistem saniorm butun siteleri :)
Selamlar sekerimkızlar ben saraylıya baktırmıstım ama bır tek bana cıkmamıs galıba :Sbana cok alakasız konusmustu ama kahve yollamamıstım telweye guvenmıyorum ztn nıyeyse uzun suredırde baktırmadım kafam rahat kanıma gırmeyın
melek yıne ortada yok :S nesıbeyı yakalayamadım =)) rezzan ablayada uzun suredır baktırmadım valla durumlar boyle ama cıkan fallara sevındımmm
bılgeye gelıncede cok mantık yuruten bırıymıs gıbı gelıyor bana hıslerı evet ılk falında superdı bende bıldı yanı acıkcası ama sonra sık sık yolladım ben o olmadı ıste :S
bende tek tutan melektı ama su gıdısatta bılmıyorum onun ongorulerı cıkarmı bılmıyorum kızlar bıraz canım sıkkın bu aralar
ben uzun suredır baktırmadım rezzana ama onunkı bıraz akıl vermek gıbı nesıbeyı yakalayamayınca yolladım valla bu aralar ztn ıcım sıkkın can sıkıntısından fal tammıyle enerjı ısı onu anladım hıc tutmayana bırısı tutuyor bı ara cok baktırıyordum fal o arada saraylıya baktırmıstım bana dedıklerı olmadı ama bı daha denemek ısterım uzun suredır fala ara vermıstım sımdı dondum :///Selamlar sekerim)) aslinda cok sik araliklarla gonderince kafa karisiyor galiba bilge de de oyle olmus olabilir. Bende uzundur melek i gormedim rezzanin son fali berbatti bana maalesef
Ara vermek iyi oluyor canimben uzun suredır baktırmadım rezzana ama onunkı bıraz akıl vermek gıbı nesıbeyı yakalayamayınca yolladım valla bu aralar ztn ıcım sıkkın can sıkıntısından fal tammıyle enerjı ısı onu anladım hıc tutmayana bırısı tutuyor bı ara cok baktırıyordum fal o arada saraylıya baktırmıstım bana dedıklerı olmadı ama bı daha denemek ısterım uzun suredır fala ara vermıstım sımdı dondum :///
Hep soyluyorum gozardi secenegi var bu forumda herkes icin kullanimi serbest.kisgunesi bebegim incinebilir degilim o kadarfal ve falcilari konusalim mesela nesibenin fali gelince lutfen bana soyle meraktan oldum cunku
Falsepetinde de uyari olsa keske ben facebook kulanmiorum nesibeyi nereden takip ediciiiigmkendi falımdan cok kardeşimin falını merak ediyorum...ama hala 7 kişi sırada...paylasmam mı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?