Binnaz Abla

ama hiç olmuyor kızlar hemde hiççççç??? kaç zamandır beraberiz şöyle mutlulukları kac defa yaşıyoruz ki bu topikte...lütfen yapmayın

Canim boyle dusunme sakin cokta iyi.yaptin tabiki paylasicaz hep bu gunleri.beklemedikmi zaten tum fallarda 10 cumleden bir tanesi tutuyor oda her falcida degil bunu hepimiz biliyoruz zaten

Bu arada bilgeyi merak edenler icin sunu soyleyebilirim benim 1 sene icinde her ay mutlaka katima veya tarot attigim kisidir eski erkek arkadasim icin yangin yeri var cok kisa bi zaman sonra o kizdan ayrilcak dedi ayrildi sana yazicak dedi yazI bunu yapma tersi olur dedi dinlemedim yaptim dediği gibi tersi oldu simdi gene onunla oturduk bekliyoruz cok tatlidir pamuk gibidir..pembe tablo dinlemek istiyorsaniz bilgeye atmayin sonra solicekleri hosunuza gitmeyebilir...

Olsun cnm o da iyi sende biliyorsun bak zaten atiyormussun..bende de yine sarayli cikti hemde birebir yani artik sktan soka girdim surda ailesel bir konu

Sarayliya hic baktirmadim kendisini merak ediyorum kabul etmeme durumlari falan oluyor o yuzden cesaret edemedim ama sansimi denicem kahve mi baktirdin tarotmu cnm

Sarayliya hic baktirmadim kendisini merak ediyorum kabul etmeme durumlari falan oluyor o yuzden cesaret edemedim ama sansimi denicem kahve mi baktirdin tarotmu cnm
Canim ben ona kahve atmistim hep kahve atarim bu ayin basinda hatta soyledigi seyi uzerime konduramadim olmaz dedim hatta gecmiste olmus birseye yormustum ama tamaaamen dedigi gibi cikti karsi tarafin ne kadar deli oldugunu gayet iyi bilmis ama ben bu kadarini beklemiuordum

Demin baktim sadece sarkac fali diyor baska fal cesiti yok onda :/ saraylihanim diilmi telvede yanlismi bakiyorum :)

Demin baktim sadece sarkac fali diyor baska fal cesiti yok onda :/ saraylihanim diilmi telvede yanlismi bakiyorum :)
Evet cnm ama ben hic sarkac fali baktirmadim laro tarot bir kez baktirmistim isle ilgiki ve o da cok dogruydu

Belki acar yine digerlerini

Evet cnm ama ben hic sarkac fali baktirmadim laro tarot bir kez baktirmistim isle ilgiki ve o da cok dogruydu

Belki acar yine digerlerini

Anladim cnm acip kapatio demekki bole bisi oldugunu dusunmemistim binnazdaki sistem saniorm butun siteleri :)

Anladim cnm acip kapatio demekki bole bisi oldugunu dusunmemistim binnazdaki sistem saniorm butun siteleri :)
Binnazda en guzel sey falciyi yakalayinca offline olayindan etkilenmemen ek sure ile hemen atabilmen. crawbise bacim cikan var mi sende bu zamana kadar yada cikmaya yakin..

kızlar ben saraylıya baktırmıstım ama bır tek bana cıkmamıs galıba :Sbana cok alakasız konusmustu ama kahve yollamamıstım telweye guvenmıyorum ztn nıyeyse uzun suredırde baktırmadım kafam rahat kanıma gırmeyın
melek yıne ortada yok :S nesıbeyı yakalayamadım =)) rezzan ablayada uzun suredır baktırmadım valla durumlar boyle ama cıkan fallara sevındımmm
bılgeye gelıncede cok mantık yuruten bırıymıs gıbı gelıyor bana hıslerı evet ılk falında superdı bende bıldı yanı acıkcası ama sonra sık sık yolladım ben o olmadı ıste :S
bende tek tutan melektı ama su gıdısatta bılmıyorum onun ongorulerı cıkarmı bılmıyorum kızlar bıraz canım sıkkın bu aralar

Selamlar sekerim )) aslinda cok sik araliklarla gonderince kafa karisiyor galiba bilge de de oyle olmus olabilir. Bende uzundur melek i gormedim rezzanin son fali berbatti bana maalesef

Selamlar sekerim )) aslinda cok sik araliklarla gonderince kafa karisiyor galiba bilge de de oyle olmus olabilir. Bende uzundur melek i gormedim rezzanin son fali berbatti bana maalesef
ben uzun suredır baktırmadım rezzana ama onunkı bıraz akıl vermek gıbı nesıbeyı yakalayamayınca yolladım valla bu aralar ztn ıcım sıkkın can sıkıntısından fal tammıyle enerjı ısı onu anladım hıc tutmayana bırısı tutuyor bı ara cok baktırıyordum fal o arada saraylıya baktırmıstım bana dedıklerı olmadı ama bı daha denemek ısterım uzun suredır fala ara vermıstım sımdı dondum :///

Ara vermek iyi oluyor canim

Hep soyluyorum gozardi secenegi var bu forumda herkes icin kullanimi serbest.kisgunesi bebegim incinebilir degilim o kadar fal ve falcilari konusalim mesela nesibenin fali gelince lutfen bana soyle meraktan oldum cunku

kendi falımdan cok kardeşimin falını merak ediyorum...ama hala 7 kişi sırada...paylasmam mı canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…