- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Yaptim cnm oldu becerebildim sonunda :)
Bayadır yazmıyordum son fal deneyimlerimi de ekleyeyim. Yaklaşık 10 gündür fal baktırmayarak alanımda rekora koşuyorum adetabi tek tellweye promosyon fal yolluyorum.
Daha önce tarot atıp çok memnun kaldığım mert reiki'ye bu defa katina attım. Bu adamın beni tanıdığından şüphelenmeye başlicam artık. Beni o kadar doğru anlatıyor ki ağzım açık dinliyorum. Olması muhtemel bi kaç olayı söyledi. Falı çıkacak gibi hissediyorum çünkü benim de olucağını tahmin ettiğim şeyler çıkarsa yazarım yine
Merak edip bir türlü fal gönderemediğim ilkay gür'e de baktırdım. Açıkçası fal gibi değildi pek. Daha çok benim kişiliğime odaklanmış ve mantıklı önerilerde bulunulmuş bir faldı. Sabırsızlık yapmazsan şöyle olur, eğitim hayatında şunu yaparsan daha doğru olur gibisinden. Öyle aman aman memnun kalmadım ama kişilik analizi oldukça doğru.
Bayadır yazmıyordum son fal deneyimlerimi de ekleyeyim. Yaklaşık 10 gündür fal baktırmayarak alanımda rekora koşuyorum adetabi tek tellweye promosyon fal yolluyorum.
Daha önce tarot atıp çok memnun kaldığım mert reiki'ye bu defa katina attım. Bu adamın beni tanıdığından şüphelenmeye başlicam artık. Beni o kadar doğru anlatıyor ki ağzım açık dinliyorum. Olması muhtemel bi kaç olayı söyledi. Falı çıkacak gibi hissediyorum çünkü benim de olucağını tahmin ettiğim şeyler çıkarsa yazarım yine
Merak edip bir türlü fal gönderemediğim ilkay gür'e de baktırdım. Açıkçası fal gibi değildi pek. Daha çok benim kişiliğime odaklanmış ve mantıklı önerilerde bulunulmuş bir faldı. Sabırsızlık yapmazsan şöyle olur, eğitim hayatında şunu yaparsan daha doğru olur gibisinden. Öyle aman aman memnun kalmadım ama kişilik analizi oldukça doğru.
ben iki kez baktırdım ikisi de tarottu. ikisi arasında da inanılmaz fark var hangisine inanmak gerekiyor acaba, ilkinde çok olumluydu olacak dediğişeye ikinci de olmayacak dedi ve çok olumsuz bir tablo çizdiMasallah yeni uyelerin hepsi ilkayci
Cok sevindim. Hdi ins guzel hbrlerini alirz canim :)
Ilkaya bir kere bktrdm bnde kisilik analizleri haricinde soyledgi hersey patladi bnde..
Arkadaşlar, saraylinin bir dediği çikti galiba bende. Geçen falda bende düz uzun saçli bir kizdan bahsetmişti. Bununla yeni tanişacakmişim ve aslında oda beni içten içe kiskanacak birisi olucağini dedi. Aynen öyle bir kiz çikti dün karşima
hadi bakalım şimdi de Saraylı ya tavan yaptıracağız bu gidişle yorumcularda mı Eylül ayında mı bir şey var anlamadım
Eylül ayinda birşey var. Herkez bana bu zamani verdi. Ama daha halen o meşhur yeni kişi yok ortalikta. 5-6 falcı böyle birşey demiştlerdi de.. ama sarayli öyle birşey demedi. Belki yeni bir kişi gelmicek zaten. Inş gelmez, o zaman eskisi ile olmayacak, yenisi birisi ile olucak diyenler bomba gibi patlamiş olucak
Ilkaya bir kere bktrdm bnde kisilik analizleri haricinde soyledgi hersey patladi bnde..
Mertin canım tuttumu enerjisi süper tutuyor ben o çocukda yaşadım onu ama yanılıyor olabilirim ona aynı konu üzerine fazla fal baktırmamak lazım kendini tekrarlıyor, bu benim düşüncem tabiiki
mert ile biz uyuşmadık verdiği tarihin üzerinden 4ay geçti eskisiyle konuşmadım, yeni biri olacak dedi o da olmadı yılın ikinci yarısında daha iyi olacak hayatınız dedi malesef daha kötüye gitti zaten bir daha atmadım
Vallahi billahi gariplik bende, hicbirinden tek kelime cikmadi. Selena ne dediyse tersi oldu ustelik.
kızlar saraylıya ne baktırdınız ??
bende yolladım beklıyorumm =)) ıcımın daraldıgı bugunlerde bakalım neler dıcekkk ahh ahh bu falara baktıra baktıra ne hallere geldıkKahve :)
canımm bende baktırmıstım bıde azar yemıstım kendısındenCanım bende geçen hafta baktırdım İlkay'a. Söylediklerinin ikisi tuttu şimdiden inşallah diğerleri patlamaz
O kadar çıkmıyor ama hiç çıkmıyor ki kendimi sırf bu konuda geyik yapmak için fal baktırıyormuş gibi gösteren feyk biri gibi hissediyorum. Şimdi ben ne dedim? Ben de bilmiyorum. İyi geceler arkadaşlar.
canımsın cognitiveya herşeyin hayırlısı varsın çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?