Binnaz Abla

Yaptim cnm oldu becerebildim sonunda :)

Cok sevindim. Hdi ins guzel hbrlerini alirz canim :)

Ilkaya bir kere bktrdm bnde kisilik analizleri haricinde soyledgi hersey patladi bnde..

Mertin canım tuttumu enerjisi süper tutuyor ben o çocukda yaşadım onu ama yanılıyor olabilirim ona aynı konu üzerine fazla fal baktırmamak lazım kendini tekrarlıyor, bu benim düşüncem tabiiki

Ilkaya bir kere bktrdm bnde kisilik analizleri haricinde soyledgi hersey patladi bnde..

bana çıktı ilkay ın bir dediği birinden etkilenmiştim olur mu diye sen kendin tanıyınca soğuyacaksın ama bu çocuk boş değil dedi öyle oldu severim ben

Arkadaşlar, saraylinin bir dediği çikti galiba bende. Geçen falda bende düz uzun saçli bir kizdan bahsetmişti. Bununla yeni tanişacakmişim ve aslında oda beni içten içe kiskanacak birisi olucağini dedi. Aynen öyle bir kiz çikti dün karşima

hadi bakalım şimdi de Saraylı ya tavan yaptıracağız bu gidişle yorumcularda mı Eylül ayında mı bir şey var anlamadım

hadi bakalım şimdi de Saraylı ya tavan yaptıracağız bu gidişle yorumcularda mı Eylül ayında mı bir şey var anlamadım

Eylül ayinda birşey var. Herkez bana bu zamani verdi. Ama daha halen o meşhur yeni kişi yok ortalikta. 5-6 falcı böyle birşey demiştlerdi de.. ama sarayli öyle birşey demedi. Belki yeni bir kişi gelmicek zaten. Inş gelmez, o zaman eskisi ile olmayacak, yenisi birisi ile olucak diyenler bomba gibi patlamiş olucak

Zamana bu kadar takılma gecikmeli de olsa tutan tutuyor benim dikkatimi çeken bu ay fallar çıkmaya başladı bu ay bitmeden herkesin olumlu falı inşallah çıkar

mert ile biz uyuşmadık verdiği tarihin üzerinden 4ay geçti eskisiyle konuşmadım, yeni biri olacak dedi o da olmadı yılın ikinci yarısında daha iyi olacak hayatınız dedi malesef daha kötüye gitti zaten bir daha atmadım

Valla bana patlicak bi şey söylemedi sanırım. 10 gün önce baktırdım aklımda pek bi şey kalmadı fala dair.

Mertin canım tuttumu enerjisi süper tutuyor ben o çocukda yaşadım onu ama yanılıyor olabilirim ona aynı konu üzerine fazla fal baktırmamak lazım kendini tekrarlıyor, bu benim düşüncem tabiiki

Evet ben 1 ay geçtikten sonra baktırdım tekrar. Aslında ilk falıyla tutarlıydı. Ama çok sık baktırmamak gerekiyor bence de. Bir daha baktırırsam ancak kasım gibi baktırırım sanırım online yakalarsam. Tekrar fal attığım ve enerjimin tuttuğuny düşündüğüm nadir falcılardan zaten.

Bana da mesela çoğu kişiye tutturan rezzan abla hemen hemen hiç tutturamadı. Fal cidden enerji meselesi. Aynı şekilde nesibe ve saraylinın söylediği şeylerden de yaşadığım olmadı henüz:) çoğu falcı bana eylül ayında gerçekleşecek bir olaydan bahsetti. Ama ben olayın patlayacağından %100 eminim. En azından zaman olarak kesin patlicak :) durum olarak da öyle olacak gibi. Ki öyle olmasını umuyorum güzel giden şeylere çomak sokmaya gerek yok
Ekim ayında yazıcam patlayan falları.

Canım bende geçen hafta baktırdım İlkay'a. Söylediklerinin ikisi tuttu şimdiden inşallah diğerleri patlamaz
canımm bende baktırmıstım bıde azar yemıstım kendısınden baya oluyor ama dedıklerı cıkmadı bana ama bu enerjı ısı nolucagı bellı olmaz bıraz akıl verır gıbı evet :S ama cıkanda var umutsuzluga kabılmaa en ıyısı dua etmekkk bol boll

O kadar çıkmıyor ama hiç çıkmıyor ki kendimi sırf bu konuda geyik yapmak için fal baktırıyormuş gibi gösteren feyk biri gibi hissediyorum. Şimdi ben ne dedim? Ben de bilmiyorum. İyi geceler arkadaşlar.

canımsın cognitive ya herşeyin hayırlısı varsın çıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…