yaaa şaka gıbı bu ne böyle ınanmıyorum mutlaka ıade ıstemenız gerekıyor bence puanlarla da olsa ayıptır bu hıcbırsey soylenmemıs toplasanız bır cumle bıle cıkmıyor . bırde elemelerden gecılıyo denılıyo ! boyle yaparak elemelerden gecınılıyorsa ben de cok rahat gecer falcı olurum orada .kredim bitsim diye binnaz abladakilerden birini denedim ya bana kendi hayat hikayesini yollamışbirde acayip iyi edebiyatçı
bakın şöyle:
"öncelikle binnazabla.com ve bana göstermiş olduğun ilği için canı gönülden teşekkür eder girmiş olduğunuz sınavın sonucunun istediğiniz gibi olmasını dilerim.
falınıza genel hatları ile baktım tıpkı hayatımız gibi falınız da o kadar çok çeşitli karmaşık kaos halin de çıkmış ki yorumlamakta bile zorluk çekiyorum. Genel olarak fincanın dip kısmında başlayıp örümcek ağını öre öre yukarıya doğru çıkmış. Hayatın evrelerinde ışıl ışıl renk renk çizgilerle kuşatmış. Truva atının içinden çıkan silahşörler gibi yaşam tam bir dövüş içinde geçiyor. Tıpkı gök yüzünde uçan kırlangıçlar gibi uçar, uçar, yorulur ağzı tutkal yapar. Tam da bizim hayatımız gibi umarım siziin ağzınız da bal yapar
Ben ögrencilik yapalı çok oldu herhalde biz biraz şanslıydık o devreler de egitim daha kolaydı ben şimdi ki ögrencileri herkesin söylediği gibi yarış atı sanıyorum. Her sene degişen egitim sistemi ve müfredat harçlar da bunun cabası. Getirdiği küflete mi yanarsın onca harcanan emeğe mi yanarsın. Neresinden bakarsan bak neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Gerçi 2014 yılı benim için kötü bir yıldı umarım sizin için iyi bir yıl olur. Falınızda bu temenide. Çünkü tek bir şeye odaklanmışsınız oda sınav, sınavınız da iyi geçmiş. Bundan sonra ki tahsil hayatınızı da iyi görüyorum akıl düzeyiniz yüksek tuttugunu koparan zeki bir insansınız. Falın gösterdiği bütün karmasıklıkların üstesinden gelecek kadar da zekisiniz. Gelecekle ilğili başarınız da bu zeka ve üstün gayretle gelecek. Sizde tükenmeyen bir enerji kaybolmayan bir güç görüyorum bu gücü özgürlüğünüzden alıyorsunuz büyük bir etkileşim, büyük bir titreşim içindesiniz güzen başarı ve saygınlık dürüstlük ve sadakat içinde gönül kapınızı açan anahtar tamda burası. Açana aşk olsun. Kusura bakma bu konuda siz zorlu bir turuva silahşörüsünüz.
Falınızı kapatırken tuttugunuz dilek kabul sınavınızdan başarı ile geçtiniz tebrikler.
Soru ve düşünceleriniz için mesaj atabilirsiniz seve seve yanıtlarım.
Sevgilerimle
Cihangir yiğit
kredim bitsim diye binnaz abladakilerden birini denedim ya bana kendi hayat hikayesini yollamışbirde acayip iyi edebiyatçı
bakın şöyle:
"öncelikle binnazabla.com ve bana göstermiş olduğun ilği için canı gönülden teşekkür eder girmiş olduğunuz sınavın sonucunun istediğiniz gibi olmasını dilerim.
falınıza genel hatları ile baktım tıpkı hayatımız gibi falınız da o kadar çok çeşitli karmaşık kaos halin de çıkmış ki yorumlamakta bile zorluk çekiyorum. Genel olarak fincanın dip kısmında başlayıp örümcek ağını öre öre yukarıya doğru çıkmış. Hayatın evrelerinde ışıl ışıl renk renk çizgilerle kuşatmış. Truva atının içinden çıkan silahşörler gibi yaşam tam bir dövüş içinde geçiyor. Tıpkı gök yüzünde uçan kırlangıçlar gibi uçar, uçar, yorulur ağzı tutkal yapar. Tam da bizim hayatımız gibi umarım siziin ağzınız da bal yapar
Ben ögrencilik yapalı çok oldu herhalde biz biraz şanslıydık o devreler de egitim daha kolaydı ben şimdi ki ögrencileri herkesin söylediği gibi yarış atı sanıyorum. Her sene degişen egitim sistemi ve müfredat harçlar da bunun cabası. Getirdiği küflete mi yanarsın onca harcanan emeğe mi yanarsın. Neresinden bakarsan bak neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Gerçi 2014 yılı benim için kötü bir yıldı umarım sizin için iyi bir yıl olur. Falınızda bu temenide. Çünkü tek bir şeye odaklanmışsınız oda sınav, sınavınız da iyi geçmiş. Bundan sonra ki tahsil hayatınızı da iyi görüyorum akıl düzeyiniz yüksek tuttugunu koparan zeki bir insansınız. Falın gösterdiği bütün karmasıklıkların üstesinden gelecek kadar da zekisiniz. Gelecekle ilğili başarınız da bu zeka ve üstün gayretle gelecek. Sizde tükenmeyen bir enerji kaybolmayan bir güç görüyorum bu gücü özgürlüğünüzden alıyorsunuz büyük bir etkileşim, büyük bir titreşim içindesiniz güzen başarı ve saygınlık dürüstlük ve sadakat içinde gönül kapınızı açan anahtar tamda burası. Açana aşk olsun. Kusura bakma bu konuda siz zorlu bir turuva silahşörüsünüz.
Falınızı kapatırken tuttugunuz dilek kabul sınavınızdan başarı ile geçtiniz tebrikler.
Soru ve düşünceleriniz için mesaj atabilirsiniz seve seve yanıtlarım.
Sevgilerimle
Cihangir yiğit
Incesaz bu yorumcuyu cok merak ettim. Profiline bakacaktim bulamadim. Acaba gonderildi mi siteden
Ben binnaz abla sitesini maya ile gömdüm kapattım fal sitesi değil masal sitesi mübarek birde okudunuz mu bilmiyorum orda biri tanıdığı mı ne binnazda falcı olarak çalışmış bi süre hiç güvenilir bi site değil demiş neler dönüyosa artık keklik gibi bizi avlıyorlar başka bi şey değil
İstanbuldaki falcılar bölümünde okumuştum
ya bende bir iki yorumcu için giriyorum ama müşteri temsilcileri iyi
bana göre en kötü site tellwe müşteri temsileri uyuz müşteri memnuniyeti diye bir şey bilmiyorlar
İlknur gerçekten harikasın çok güldüm
Günahları boyunlarına o sitede falcılar birbirlerine bile yorumlarını verebilir ben hiç güvenmiyorum artık o siteye adımımı bile atmıyorum müşteri hizmetleri de falcılarının berbat olduklarını bildikleri için iyiler onlarda falcıları gibi olsa kimse adım atmaz oraya biliyorlar :)
Ben binnaz abla sitesini maya ile gömdüm kapattım fal sitesi değil masal sitesi mübarek birde okudunuz mu bilmiyorum orda biri tanıdığı mı ne binnazda falcı olarak çalışmış bi süre hiç güvenilir bi site değil demiş neler dönüyosa artık keklik gibi bizi avlıyorlar başka bi şey değil
ya bende bir iki yorumcu için giriyorum ama müşteri temsilcileri iyi
bana göre en kötü site tellwe müşteri temsileri uyuz müşteri memnuniyeti diye bir şey bilmiyorlar
Onlarin hepsinde bence eski fallari duruyor kesin..ben fal atmistim birine sinrada aylar sonra o kisiye attim baktim da uzndur atmamissiniz bana demistiben gizem sitareye bir fal atmıştım kadın hiçbir şey söylemeden geçmişimi dökmüştü bende sordum siteye fallarımızı başka yorumcular görüyor mu diye kime fal attığınızı, içeriğini hiçbir şekilde göremiyorlar dediler
sonra geçmiş fallara baktım meğer gizem sitareye çooook uzun zaman önce fal atmışım kadında bu falda benden öğrendiklerini bana satmış
yani diyeceğim şu ki site gerçekten çok güvenilir ama baktıracak bir- iki kişi var maalesef
Ne kadar acayip bir fal yazik birsey olamayinca bu falci olayim dedi sanirim hahahahhyaaa şaka gıbı bu ne böyle ınanmıyorum mutlaka ıade ıstemenız gerekıyor bence puanlarla da olsa ayıptır bu hıcbırsey soylenmemıs toplasanız bır cumle bıle cıkmıyor . bırde elemelerden gecılıyo denılıyo ! boyle yaparak elemelerden gecınılıyorsa ben de cok rahat gecer falcı olurum orada .
Greyfe cidden sarayli onde mi...bak zaman tutmayabilir ama mutlaka oluyor bir daha dinliyorsun fali aa hakikaten ya diyorsunAynen bende de öyle oldu. Tam tersi yönünde ilerliyor. Saraylı açık ara önde :)
Ne kadar acayip bir fal yazik birsey olamayinca bu falci olayim dedi sanirim hahahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?