Binnaz Abla

yaaa şaka gıbı bu ne böyle ınanmıyorum mutlaka ıade ıstemenız gerekıyor bence puanlarla da olsa ayıptır bu hıcbırsey soylenmemıs toplasanız bır cumle bıle cıkmıyor . bırde elemelerden gecılıyo denılıyo ! boyle yaparak elemelerden gecınılıyorsa ben de cok rahat gecer falcı olurum orada .

Tovbee o nasil fal ayol cin alinin anilari gibi Bence kesinlikle sikayet edin dalga mi geciyorlar bizle surda sıkıntımızı iki falla atiyoruz diye. Kesinlikle sikayet etmelisiniz. Benim.de sikayet edesim geldi.

Hahhahahahhajajahahahahhahshs ben vefat ediyorum aaa dostlar...

Incesaz bu yorumcuyu cok merak ettim. Profiline bakacaktim bulamadim. Acaba gonderildi mi siteden

Incesaz bu yorumcuyu cok merak ettim. Profiline bakacaktim bulamadim. Acaba gonderildi mi siteden

evet canım zaten ben şikayet etmeden önce puanı yüzde 60 a düşmüştü dün benle birlikte 4-5 kişiye bakmıştı
şikayet ettim puanı iade ediyoruz diye mesaj attılar bende bu yorumcunun fallarının incelenmesini istiyorum puan iadesi değil yakışmıyor siteye dedim kabul ettiler sonra baktım göndermişler adamı
yani tamam pozitifçilere falan da çok laf ettim ama bu öyle bir şey değil ipini koparan fal bakıyor sonuç bu maalesef neyse beni iyi güldürdü :)

kızlar ya jelizaroze un falı alcanzar a çıkmıştı değil mi? Bana da çıkarsa ooooo ünlü oluyormuşum kadın beni ünlü yaptı ben sınıf geçme peşindeyim

Ben binnaz abla sitesini maya ile gömdüm kapattım fal sitesi değil masal sitesi mübarek birde okudunuz mu bilmiyorum orda biri tanıdığı mı ne binnazda falcı olarak çalışmış bi süre hiç güvenilir bi site değil demiş neler dönüyosa artık keklik gibi bizi avlıyorlar başka bi şey değil

İstanbuldaki falcılar bölümünde okumuştum

ya bende bir iki yorumcu için giriyorum ama müşteri temsilcileri iyi
bana göre en kötü site tellwe müşteri temsileri uyuz müşteri memnuniyeti diye bir şey bilmiyorlar

Günahları boyunlarına o sitede falcılar birbirlerine bile yorumlarını verebilir ben hiç güvenmiyorum artık o siteye adımımı bile atmıyorum müşteri hizmetleri de falcılarının berbat olduklarını bildikleri için iyiler onlarda falcıları gibi olsa kimse adım atmaz oraya biliyorlar :)

İlknur gerçekten harikasın çok güldüm

Vallahi gülüm bu fal olayı sektör olmuş ticaret sa

binnazabla nın gerçekten müşteri temsilcileri iyi yorumları birbirlerine veriyorlar buna pek ihtimal vermek istemiyorum çünkü farklı zıt yorumlarla karşılaşıyoruz.

Ama telwe de bazı yorumcular dışında yorumcularına ve site ye güvenmiyorum çünkü bazı yorumcuları farklı nick lerle fal bakıyor ve bunu sitenin bildiğinide düşünüyorum çünkü teknoloji ilerledi ıp ler , banka hesap noları gerçek isimleri bunların kaydı mutlaka biliniyordur

ben gizem sitareye bir fal atmıştım kadın hiçbir şey söylemeden geçmişimi dökmüştü bende sordum siteye fallarımızı başka yorumcular görüyor mu diye kime fal attığınızı, içeriğini hiçbir şekilde göremiyorlar dediler
sonra geçmiş fallara baktım meğer gizem sitareye çooook uzun zaman önce fal atmışım kadında bu falda benden öğrendiklerini bana satmış

yani diyeceğim şu ki site gerçekten çok güvenilir ama baktıracak bir- iki kişi var maalesef

aynenn...o sitenin kazandığı paraya üzülüyorum..Umarım kapanır...gerçekle alakası olmayan İnsanların paralarını soyan umut tacirleri

Evettt o konusa tellwe en kotusu bana kaybolan sifremi bile gonderemediler )
ya bende bir iki yorumcu için giriyorum ama müşteri temsilcileri iyi
bana göre en kötü site tellwe müşteri temsileri uyuz müşteri memnuniyeti diye bir şey bilmiyorlar

Onlarin hepsinde bence eski fallari duruyor kesin..ben fal atmistim birine sinrada aylar sonra o kisiye attim baktim da uzndur atmamissiniz bana demisti

Ne kadar acayip bir fal yazik birsey olamayinca bu falci olayim dedi sanirim hahahahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…