Binnaz Abla

canlar sağolun bütünleme gibi bir sınavdı benim için çok önemliydi şimdi sınıfta kaldım burslarım gitti yani kötüydü aralıktan beri hem eğitim hemde duygusal meselelerde baktırdığım falların olumsuzları çıktı hep bundan sonra tövbe baktırmam

Canın sağolsun bir dahaki sefere canım sıkma canını falları da boşver bizde falların patlayacağını biliyoruz ama arada böyle çıkanlar oldukça ümitlenip şu sıkıntılı zamanları atlatmaya çalışıyoruz.

olumlular arada bir çıkıyor ümitleniyoruz sonra hep olumsuzlar fallar çıkıyor.

Artı 1'imle katılıyorum.Hayatından 1, 2 kişiyi çıkaracaksın yolculuğa çıkıp bu durumları yolculuk esnasında düşüneceksin vs. demişti.

Kızlar bu olayları kimin falnda yssadnz anlayamadm

Canm uzme kndini diyecm ama oyle olmayavk biliyorum. Daha iyi gunlern kiymtini bilmk icin bazen boylrle olumszluklar yasayp snvlardan gcmek gerekiyor. Seninki de boyle birsey olsun insallah. Ne diyim onune daha iyi kapilar acilsn insallah

ya$adigin hayal kirikligini tahmin edebiliyorum insan bazen umuda sarilmak ister ya zaten mükemmel olmayan bir hayatimiz var varolan problemleri düzeltmekten fazlasinida istemeyiz ama i$ler daha kötüye giderse..
Insallah bir dahaki sefer sinavini verirsin ver iyi notlarla tamamlarsin okulunu
a$k konusuna hic yorum yapamicam bu topicte kac tane kiz var adam gibi mutlu olan göremiyorum halen..

Inanilir gibi degil tek bir kisi bile demedimi olmayabilir diye

Thalix canim ben inaniyorum tek tek o mutluluklari yasayacagimiza canim sabir iste hepimizin sinandigi bir seyler var..

teşekkürler hanımlar çok sağolun fallar olmadı ama sizi kazandım
hemen çıkmadı diye kestirip atmak da doğru değil elbet ben fal baktırdıklarımı suçlamıyorum çıkmayanların içinde bile çok tutturanlar var şöyle anlatıyım:
nesibe: sınavı geçeceksin dedi ama şöyle söyledi aynı zamanda zor zamanlara giriyorsun dedi ikinci sınav var (ki artık var) dedi ve uzama olacak okulda dedi
sorumu bilmedi ama ayrıntıları bildi barışcan da aynı şekilde
diğerleri (alex hariç) başarı var dedi

canımm benım ınsallah ıkıncısınde basarırsınn bak olumsuz dusunme nolur bızede guzel haberler ver ınsallahhh ..benımde bu aralar hem okul hayatım maddı hayatım ask hayatım hepsı cok fena noldu bılmuyorum fallar yuzunden umuda kapılıp kendımızı mı kaptırdık.Bazen en ıyısı akısına bırakmak galıba merakımıza yenık dusmesek keske

tam anlamadım ama tek ders sınavı filan yok mu ? Kesin uzamadıysa belki onunla mezun olursun olmasan da üzülme sonunda nasılsa mezun olcaksın bıraz sıkıntın olur ama sonunda mezuniyet mutlaka var oyle düşün, insallah gönlünce olsun :) Ben tek ders sınavıyla mezun oldum gecen yıl ve Ankarada bir falcı demişti tek dersle bir sorun yasayacaksın diye. Sen yazınca geldi aklıma kadın bilmiş resmen :/

yok canım son şansımdı kalmış oldum

inşallah sağol benimde her şey kötü fallara sığınmam hataymış kendimi kandırmışım yapabileceğim şeyleri yapamadım bir şeyleri daha iyi anladım ama

Ya kizlar, biliyorum daha birkaç gün önce yazdim saraylinin bir dediği çikti diye, ama yine birşey çikti. Inş beni reklamci falan sanmazsiniz

Sarayli geçen falda: " hoşlandiğin kişinin bir kizla olan konuşmasına öyle bir şahit olucaksın ki, sanki aralarinda birşeyler var düşüneceksın" dedi. Ahaa da öyle oldu bugün. Yani ne konuştuklarini duymadim ama moralimi bozdu yahu. Birde o kizin hoşlandiğim kişi nin arkadaşi ile bir derdi mi ne varmiş, o yüzden aslında hoşlandiğim kişi ile yakinlaşacakmiş biraz. Saraylinin duvarinda yazdim hatta bunu ve sarayli bana bu olaylari orda anlatti

Canim amac paylasim reklamcilari gayet guzel ayiklayabiliyoruz aramizda sen merak etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…