- 23 Ağustos 2012
- 52.187
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.355
- 898
Cherryyy bana verecek guzel haberlerin vardir senin varmii
Valla yok sekerim, ne bekliyordun :) Ne istersen evlere servis yapayim :)
ya saraylıya bende gecen gunlerde baktırdım sızlerın tavsıyesıyle ve cok farklı bır açıdan bakmamı ve dusunmemı sagladı yani bu zamana kadar hıc ortada olmayan bır ıddaa yada konu attı ortaya dıyeyım cok falcıya baktırdım ( binnaz da ) hıcbırı boyle bırseyden bahsetmedı . aklıma bıle gelıcek bı muhabbet degıldı o yuzden . ama kısılık olarak onun bıkac seyını guzel bıldı . ben guvendım acıkcası sadece aklımda kalan sey acaba bende sızın gıbı sonradan bu ıhtımal veremedıgım seyle karsılasıcammı bazılarınızın kı öle olmus sanırım ıhtımal yokken saraylı demısdı dıye dusunmussunuz yasayınca . umarım benımde ole olur yaa . soyledıgı seyler kotu degıl cunku ama hesapta olmayan durum oluncakafam da deli sorular
ya saraylıya bende gecen gunlerde baktırdım sızlerın tavsıyesıyle ve cok farklı bır açıdan bakmamı ve dusunmemı sagladı yani bu zamana kadar hıc ortada olmayan bır ıddaa yada konu attı ortaya dıyeyım cok falcıya baktırdım ( binnaz da ) hıcbırı boyle bırseyden bahsetmedı . aklıma bıle gelıcek bı muhabbet degıldı o yuzden . ama kısılık olarak onun bıkac seyını guzel bıldı . ben guvendım acıkcası sadece aklımda kalan sey acaba bende sızın gıbı sonradan bu ıhtımal veremedıgım seyle karsılasıcammı bazılarınızın kı öle olmus sanırım ıhtımal yokken saraylı demısdı dıye dusunmussunuz yasayınca . umarım benımde ole olur yaa . soyledıgı seyler kotu degıl cunku ama hesapta olmayan durum oluncakafam da deli sorular
Vallahi gülüm bu fal olayı sektör olmuş ticaret sa
binnazabla nın gerçekten müşteri temsilcileri iyi yorumları birbirlerine veriyorlar buna pek ihtimal vermek istemiyorum çünkü farklı zıt yorumlarla karşılaşıyoruz.
Ama telwe de bazı yorumcular dışında yorumcularına ve site ye güvenmiyorum çünkü bazı yorumcuları farklı nick lerle fal bakıyor ve bunu sitenin bildiğinide düşünüyorum çünkü teknoloji ilerledi ıp ler , banka hesap noları gerçek isimleri bunların kaydı mutlaka biliniyordur
aslında saraylıya baktırınca bınnazdakılerle ayrımını anlayabılıyoruz hemen . orada sadece soru baz alınarak bu ıs olcak olmıcak denıyor ( ki çogunlukla olucak denıyor ) sonrada suanın analızı olarak senı sevıyo unutamamıs dusunuyo bla bla .... suslemeye calısıyorlar fal ı hep aynı yanı bır kalıte eksıklıgı mı denır yoksa goz doldurmak ıcın on dakka seslı fal ı tamamlamak ıcın yapılan bır terapi denılebılır onlara . ha ıyısı yokmudur evet belkıde bıgun bı bakıcaz onların sozune gelmıs olucaz sımdı dıkkate almasak da bunu bılemeyız zaman gosterır boyle seylerı ama en azından 6. hıssını konustur az bıraz be arkadas sallamasyon yapma fal ı falcıyım dıyorsan . saraylıyı senınde tavsıyenle denedım tesekkur ederım bu yuzden sana daUmarm söyledgi iyi seyleri yasarsn canım. Bnimde saraylinin falnda ilk okudgumda anlamamistm ne demk istedi ne olack acaba ne alaka ki feln diye gecrdgim bir nokta vardi. 2 gun once o sahsn bizzat agzinsan duyunca ahanda sarayli bunu kastetti demk dedm ve cukk oturdu. Umarm seninde oyle olur ama hep gzel seyler icin
aslında saraylıya baktırınca bınnazdakılerle ayrımını anlayabılıyoruz hemen . orada sadece soru baz alınarak bu ıs olcak olmıcak denıyor ( ki çogunlukla olucak denıyor ) sonrada suanın analızı olarak senı sevıyo unutamamıs dusunuyo bla bla .... suslemeye calısıyorlar fal ı hep aynı yanı bır kalıte eksıklıgı mı denır yoksa goz doldurmak ıcın on dakka seslı fal ı tamamlamak ıcın yapılan bır terapi denılebılır onlara . ha ıyısı yokmudur evet belkıde bıgun bı bakıcaz onların sozune gelmıs olucaz sımdı dıkkate almasak da bunu bılemeyız zaman gosterır boyle seylerı ama en azından 6. hıssını konustur az bıraz be arkadas sallamasyon yapma fal ı falcıyım dıyorsan . saraylıyı senınde tavsıyenle denedım tesekkur ederım bu yuzden sana da
walla guzel bıseyler soylemıs hatta ben baktırmadan once baya stres yapmıstım :) kotu de konusuyomus dıye ama benm ıcın guzeldı ve evet gercekten fal ıcın sadece soyleyemem genel olarak enerjı ısıne ınanıyorum bende bıraz pozıtıf dusunelım ınanalım kendı gucumuzu ortaya cıkaralım bı sekılde o çakma falcılardan daha çok yardımcı olucaktır bıze . ınsallah cıkar senınkıde haberlerını verırsın burdan :) bızımde umutlarımız yeşerir :)canımm guzellse ınsallah cıksın bende baktırdım ve begendım yanı tutarlıydı karsımdakınıda cok ıyı anlatmıs yanı bu zor gunlerımde sadece sevgılı olarak degıl-parasal,işsel,ailevi-olarak zor bı donemdeyım gercekten ınsallh cıkar falı dıyebılıyorum zaman gosterıcek ve enerjıye o kdar ınanıyorum kı bıze olumsuz enerjı veren ınsanlara fal baktırmamız lazım bunu ogrendım ve cok sıkta baktırmamak lazım ne gelıyorsa basımıza meraktan gelıyor .ayrıca bınnazdan hıcc bır falcıyı sevmem bılge ılk falında ıyıdı cok baktırınca olay akıl vermeye donuyor ben almıyım
Kesinlikle katiliyorum senin sordugundan baska bir sey soyleyemeyen falci da his filan yok bence..ben sarayliya isimi soruyorum diyelim o gordugum su var diyerek farkli bir seyde soyleyebiliyor ruya yorumluyor onun icin ayri para bile almadi yani binnaz cidden bakinca sacmaliyor bariz..bu sekilde bakim yapan rezzan her ne kadar bana cikmasada o da sorudan bagimsiz kendi gordugu seyleri soyluyor..nesibe de de durum ayni yine bana cikmasada..aklima gelmiyor baskaaslında saraylıya baktırınca bınnazdakılerle ayrımını anlayabılıyoruz hemen . orada sadece soru baz alınarak bu ıs olcak olmıcak denıyor ( ki çogunlukla olucak denıyor ) sonrada suanın analızı olarak senı sevıyo unutamamıs dusunuyo bla bla .... suslemeye calısıyorlar fal ı hep aynı yanı bır kalıte eksıklıgı mı denır yoksa goz doldurmak ıcın on dakka seslı fal ı tamamlamak ıcın yapılan bır terapi denılebılır onlara . ha ıyısı yokmudur evet belkıde bıgun bı bakıcaz onların sozune gelmıs olucaz sımdı dıkkate almasak da bunu bılemeyız zaman gosterır boyle seylerı ama en azından 6. hıssını konustur az bıraz be arkadas sallamasyon yapma fal ı falcıyım dıyorsan . saraylıyı senınde tavsıyenle denedım tesekkur ederım bu yuzden sana da
Greyfe cidden sarayli onde mi...bak zaman tutmayabilir ama mutlaka oluyor bir daha dinliyorsun fali aa hakikaten ya diyorsun
Yani selena ile tam tersi bir şey söledi bir konuda ve öğrendiğim ki saraylının dediği tam anlamıyla tutmuş ve selena bilememiş. Yani ben de Selena önemli bir konuda patladı diyebilirim. Saraylının diğer dedikleri çıkacak mı bakalım. Bir aylık bi süre verdi bir şey için. Ben süreye çok takılmıyorum ama önceki tutan şeyde verdiği süre tahmini olarak doğru çıkmış gibi.
Yani selena ile tam tersi bir şey söledi bir konuda ve öğrendiğim ki saraylının dediği tam anlamıyla tutmuş ve selena bilememiş. Yani ben de Selena önemli bir konuda patladı diyebilirim. Saraylının diğer dedikleri çıkacak mı bakalım. Bir aylık bi süre verdi bir şey için. Ben süreye çok takılmıyorum ama önceki tutan şeyde verdiği süre tahmini olarak doğru çıkmış gibi.
Saraylı cidden iyi bir yorumcu hisleri de çok kuvvetli yakalaybilsem cafe de falan dikkatimi çeken bir konu hk konuşmak isterim belki siz dede olmuştur dikkatinizi çekmiştir bir çok falcının ortak sorunu olan zaman la ilgili yaptığı yorumda söylediği bazı konular aslında olmuş ve geçmiş konu örnek vermek istersem şu tipte bir bayan veya erkek dikkat et şöyle bir şey olay olacak v.s aslında bu olmuş bir şey (yeniden olursa bilemem) anlatabilmişimdir inşallah ama bu bende olan bir olay belki bir başkasında olmamıştır.
ve eklemek isterim o siteye o hatun çok fazla yani orda olmamalı
Bana baktığı faldaki çoğu olay senin bahsettiğin gibiydi. Mesela iki arkadaşından soğuyacaksın ve onlarla arana mesafe koyucaksın dedi. Ama söylediği olayı 5 ay önce yaşadım. Daha buna benzer 3-4 olay vardı falımda.
kızlar patlayan fal hbaerleriyle geldim çok üzgünüm gerçekten benim sorum sınav sonucumdu ve geçemedim
geçeceksin diyen herkes patladı : Nesibe, Venus, Medyumselena, İlkay, Maya demir, Selin imer, alev tansel, açelya, çağan ariman, barışcan yücel, hale,ester kira
bilen bir kişi falsepetinde alex o da yok kopya falan olacak diye saçmalamıştı
fala da tövbe ettim boşuna kandırılmış hissediyorum kendinize iyi bakın
kızlar patlayan fal hbaerleriyle geldim çok üzgünüm gerçekten benim sorum sınav sonucumdu ve geçemedim
geçeceksin diyen herkes patladı : Nesibe, Venus, Medyumselena, İlkay, Maya demir, Selin imer, alev tansel, açelya, çağan ariman, barışcan yücel, hale,ester kira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?