- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Canim amac paylasim reklamcilari gayet guzel ayiklayabiliyoruz aramizda sen merak etme bence
cok begenılıyor selena ama bende ölum kartı gorup aılenden bırısı ölucek dıyen bır ınsan yorumu acayıp olumsuz ve kısaydı bana dedıklerı olmadı Allah korusun ztn burdada sormustum arkdaşlara ılk baktırdıgım zaman o oyle demek degıl demıslerdı yenı bır baslangıc olabılır ama fal enerjı ısı.Banada melek cıkardı hep ama begenmeyen arkadaşarımda oldu guzel seyler cıksın dıyelımm :)
ya saraylının en ucuz falı ne kadardı bir cılgınlık yapıp su pulsuz halimle atasım geliyor. Bide her falda aşkı görür mü ki acabaFal alımını kapamış ücret göremiyorum
Khve fali 25ti canm. Duvarina yazinca hngi fali istiyorsan talebe gore aciyor
Nihayet askla ilgili bisey cikti bebem iyi biseydir umarim senin icinRezzan ablanın aşkla ilgili bir yorumu bugun çıktı...geçmişteki kişiyle ilgiliydi önemli bişeydi...çıktı canlar bilginize
Rezzan ablanın aşkla ilgili bir yorumu bugun çıktı...geçmişteki kişiyle ilgiliydi önemli bişeydi...çıktı canlar bilginize
Nihayet askla ilgili bisey cikti bebem iyi biseydir umarim senin icin
güzel bir gelismedir umarim
Vallah bunu duymak en büyük arzum oldu Allah hepimize o pişmanlıklarını görmek nasip olsun inşalahhhhhsadece unutamadığını v.s öğrendim...yoksa artık bizim bir ilişkimiz olmaz
Vallah bunu duymak en büyük arzum oldu Allah hepimize o pişmanlıklarını görmek nasip olsun inşalahhhhh
Öyle deme gülüm bu da birşeydir. Yeter ki açılış olsun finali sen en güzel şekliyle yaparsınyok canım beni tatmin edecek bişey değil...böyle olmamalı daha beter olduğunu görmeliyim
n adım gibi eminim Saraylı tavan yapmıştırÖyle diyonda gülüm kimse bize silah zoruyla baktırmıyor biz rahat durmuyoruz aman çıkan bir fal olmasın hücummmmm
fala inanmıyorummm...[/QUOT
Vallah bunu duymak en büyük arzum oldu Allah hepimize o pişmanlıklarını görmek nasip olsun inşalahhhhh
Öyle deme gülüm bu da birşeydir. Yeter ki açılış olsun finali sen en güzel şekliyle yaparsın
Bakiyorum canimözele bak canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?