kızlar klothoyagmura baktıran varmı merakla beklıyorum ama daha sıradayımgalıba hep sısteme gırmıyor .
kızlar klothoyagmura baktıran varmı merakla beklıyorum ama daha sıradayımgalıba hep sısteme gırmıyor .
Tellwe de ilk baktırdığım zamanlar 6-7 ay oldu perican söylemişti hislerenerji vardı, bir kez baktırdım şu ana kadar olanları o kadın o falda söylemişti ondan sonrada bir daha yakalalayamadım uzakta diyordu bir ara şimdide hiç sistem de yok.
Ben temmuzda baktırmıştım. Hislerden ziyade kartlara göre yorumluyor diye düşünüyorum. Benimle ilgili söyledikleri baya doğruydu fakat erkek arkadaşımla ilgili söylediği şeyler yanlıştı. Şu olucak, bu olucak diye kesin cümleler kurmadığı için falı tuttu ya da tutmadı diye bi şey söyleyemiyorum. Yine de an ve geçmişte başarılıymış bence.
Bende hislerenerjiye nisan ayında baktırmışım. Söylediklerinden biri tutmuş biri tutmamış. Çok başarılı bulmamıştım ben ama sana tutturmuş demel ki.
Svee seve yaparim canim yarin aksam uygun,u bu aksam kahvemi ictim ve ayni seyi bugun ben sana teklif edecektim bu kadar olur orada kahve bulamadigin icin uzuluyordumkızlaaar, acaba aranızda benim niyetime kahve içip kapatıp fotolarını bana gönderebilecek olan var mıdır ?
marple ya da cherry, kızlar sizden biri olursa çok sevinirim..sizlerle enerjimiz uyuyor
Svee seve yaparim canim yarin aksam uygun,u bu aksam kahvemi ictim ve ayni seyi bugun ben sana teklif edecektim bu kadar olur orada kahve bulamadigin icin uzuluyordum
Ben de Urmina'ya mesaj attim yaparim diye, kim yapacak marple panpa :)
Ben yapayim canim cunku bugun yapmak istedim onun haberi yokken dusundum bugun tam ona yazacaktim site guncellemedeydi yeni gordum
Peki diyorum, ben de ona kargoyla cezve gondrcem .[/Q
bende beklıyorum canım baktıramadım daha senın begendıklerın kımler .bu falda bır acayıp ıs bırıne tutan dıgerıne tutmuyor bellı olmuyor valla.bu arada ben kahve attımm
HepimiE farkli isimler cikiyor,bende en cok sarayli sonrasinda selin,cok degisik bir konuda misa berva falalem ve nesibe ki ikisi cok ozel bir bilgiyi bildi.birde eylul basak bir yolun var oldukca ozenli bakiyorBenim en beğendiklerim mert reiki ve medyumselena.
Bu iki isim haricinde söylediklerini yaşadığım falcılar oldu uzun uzun analiz yapmıştım. Konudaki mesajlarımı ararsan çıkar muhtemelen. Ama şu an hatırladığım seruven, venüsamber bir kaç konuda söyledikleri çıkan isimlerdir bana.
HepimiE farkli isimler cikiyor,bende en cok sarayli sonrasinda selin,cok degisik bir konuda misa berva falalem ve nesibe ki ikisi cok ozel bir bilgiyi bildi.birde eylul basak bir yolun var oldukca ozenli bakiyor
selena'nın son falında dediği bir kaç şeyin tam tersi oldu bende.. nesibe'de de tersi olmasa da o yönde olmadı ama 2sini de severim hala.. işlerinde özenliler.. umarım nesibe kişilerin o an kafalarından geçenler konusunda yanılmıyordur.. bana o konuda gayet iyi gibi geliyorBenim en beğendiklerim mert reiki ve medyumselena.
Bu iki isim haricinde söylediklerini yaşadığım falcılar oldu uzun uzun analiz yapmıştım. Konudaki mesajlarımı ararsan çıkar muhtemelen. Ama şu an hatırladığım seruven, venüsamber bir kaç konuda söyledikleri çıkan isimlerdir bana.
yawrular yaaabeni çok mutlu ettiniz.. kim yaparsa razıyım, ikinizin de kalp temiziiğine emin olduğum için kendim için o kadar net çıkmaz mesela ..
O bende kotu enerji ile ilgili birseyi bildiselena'nın son falında dediği bir kaç şeyin tam tersi oldu bende.. nesibe'de de tersi olmasa da o yönde olmadı ama 2sini de severim hala.. işlerinde özenliler.. umarım nesibe kişilerin o an kafalarından geçenler konusunda yanılmıyordur.. bana o konuda gayet iyi gibi geliyor
Urmina kahveni iciyorum bana ozelden mail adresi yazarmisiAskolsun urmina ya ne demek cnm..ben hala saskinim ya inan) yarin gonderirim cnm
hemen yazıyoruuum :)Urmina kahveni iciyorum bana ozelden mail adresi yazarmisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?