Binnaz Abla

Buradan huzurunuzda klothoyagmur dan ozur diliyorum. Burada soranlar olmustu bilemedi demistim habuki iclerinde olana en yakin yorumu o yapmis. Simdo bir kahve daha attim. 6. siradayim. payladirim sizinle
Gunaydinn kizlar herkese...falalemde aslizadeye baktiran oldumu

1 sene mi. Vallahi bn catlardm herhakde o surede :)

Benimkini beklemekten çatladım zaten bizimkisi biraz sorunlu çünkü arada aile faktörü var o yüzden bir yıllık süre mantıklı gibi geldi bana geçende andaca gittim oda 2015 dedi beklemekten başka çare yok anlaşılan

Padisah oglu olsa 1 yil beklemem hih

Kızlar falalemde eylül kılıç diye biri var. Siraz'a mı benziyor bana mı öyle geliyor

Ben benzetemedim be panpa. O hatun biryolunvar da degil miydi?

Biryolunvar falcıları hakkında pek fikrim yok bi tek ilkay gür için girmiştim bi kere. Siraz'ın profiline de pek baktığım söylenemez ama bir an onu anımsatır gibi oldu. Yanılmışım demek ki

Biryolunvar falcıları hakkında pek fikrim yok bi tek ilkay gür için girmiştim bi kere. Siraz'ın profiline de pek baktığım söylenemez ama bir an onu anımsatır gibi oldu. Yanılmışım demek ki

Simdi baktim degilmis, herkesin adi Eylul mu ne :) Siraz in yuzunu ben net hatirliyorum be panpa, andiriyor ama o degil. Fali bana patlamisti Siraz in :) Sana cikti mi sekerim?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, uzun zamandır bakamıyordum foruma. Moralim bozuk çünkü evden çalıştığım işimi kaybettim. Ve benim için bu kadar önemli bir şeyi hiçbir falcı bilemedi. Benim için gerçekten hayati bir konu... Bilakis tam zamanlı iş bulduğumda bile bu işe devam edeceğimi söylemişlerdi. Bütün falcılar sözleşmiş gibi yaz sonu eylül başı gibi iş bulacağımı söylemişti. Zaman konusunda Saraylı haricinde hepsinin patladığını söyleyebilirim. Bunu niye yazıyorum, falcılara körü körüne inanmanın bir anlamı yok. Buradaki arkadaşlarım zaten bunu biliyorlar ama forumu dışarıdan okuyan ziyaretçiler okusun en azından diye yazıyorum. Geleceği kimse bilemiyor. Belki tahmin edebiliyorlar.

Gecmis olsun
Fallardaki gibi hayat olmuyoyr maalesef bendede ayni durum olmustu kimse i$ten cikicagimi bilememisti
simdide baktirmaya devam ediosun tek tük pek inanmiyorum olucak dediklerine

kızlaaar, acaba aranızda benim niyetime kahve içip kapatıp fotolarını bana gönderebilecek olan var mıdır ?

marple ya da cherry, kızlar sizden biri olursa çok sevinirim..sizlerle enerjimiz uyuyor

Gecmis olsun
Fallardaki gibi hayat olmuyoyr maalesef bendede ayni durum olmustu kimse i$ten cikicagimi bilememisti
simdide baktirmaya devam ediosun tek tük pek inanmiyorum olucak dediklerine

Sağ ol thalix, umarım geçer. Geçmeli... Kesinlikle öyle, fallarda hayat çok farklı. İşin garibi ben hiç pembe tablocu falcıya rastlamadım. Söyledikleri olumsuzluklar da vardı fallarda. Ama benim işimi kaybetme ihtimalime hiç biri değinmedi bile.

Pembe tablocuda cok var isini iyi yaptigini düsündüklerimde var herkes cok iyi degil bu konuda .. olumsuzuda söyleyemiyorlar söyleyince tutmasida ek bir olumsuz durum belki bu yüzdendir bilemiyorum
Meslegin nedir is bulma olanagin cok mu kisitli canim?

Belki de olumsuzu söyleyememiş olabilirler kimbilir. İşin özü o günden beri fal baktırma isteği kalmadı içimde. Normalde kendini kaptıran biri de olmadım ama yine de boşa umut verici sözler duymak istemiyorum artık. Aslında işim için çok fazla ilan var, ama her başvuruda 1000 kişi olduğunu düşünürsek sanırım şansım pek olmuyor. Editörüm thalixciğim... Bu yüzden evden çalışmak benim için çok iyiydi. Kurumsal hayatı bırakmıştım. Asıl işim çok başka... Yazmayı çok sevdiğim için artık bu işi yapmaya başladım. Çok fazla görüşmeye de gittim ama ya şartlar bana uymadı ya ben onlara uymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…