- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
venuse msj attım ben faceden.. cvp vermiş de işim nedeniyle giremiyorum bu aralar çok yoğunlaştım demiş. kariyer kadını o ya :)venus yine uzun zamandır ortalıkta yok
Urmina yolladim buradaki ozel mesaj kismindanhemen yazıyoruuum :)
ben de hemen attım falıUrmina yolladim buradaki ozel mesaj kismindan
Canimmmm her zaman cekinmeden soyle falinida paylasirsan coook sevinirim eger ozel degilse cnmben de hemen attım falı
ne çok makbule geçti marple bi bilsen..çok teşekkürler ..karşılıklı içmiş gibi oldum
cidden mi ?? ohaa..peki başka detay bildiği var mı? ve gelecekle ilgili yorumları nasılbiraz önce eylül başak a tarot attım okuduğum bölümü bildi
cidden mi ?? ohaa..peki başka detay bildiği var mı? ve gelecekle ilgili yorumları nasıl
cidden mi ?? ohaa..peki başka detay bildiği var mı? ve gelecekle ilgili yorumları nasıl
Urmina can kahveni kime attiniz, ozeden bildiriniz lutfen
Bende begeniyorum eylulu cokcanım geçmişi özlediğimi, geçmişteki ilişkimden çok kırıldığımı, şu sıralar maddi sıkıntı da olduğumu, iyi bir üniversitede okuduğumu bildi yani veee yakında almış olduğum olumsuz haberi bildi bunlar genel belki herkeste olabilir tabii ama bölüm vurdu beni on ikiden :)
gelecek pozitifti (gerçi artık inancım kalmadı pozitif yorumlara)
tarih vermedi hatta tarih verenlere inanma yazmış 4 vakitte yeni biri görünüyor dedi
not: birde geçmişi geride bıraktığımı, bir şeyleri silip attığımı bilmiş
Sence kim olabilireylül başak başka biri olabilir mi? kuşkulanmaya başladım
Sence kim olabilir
ben fal sepetinde nesibeye baktırdım çok çok olumsuz konuştu çok uzun vadeler verdi 7 ay 1.5 sene gibi ne bileyim gerçek midir acaba tutuyor mu dedikleri olumlu ya da olumsuz ?
Bana olumlu olumsuz dediği her şey çıktı canım biliyo yani nesibe en azından bana öyle sana olumsuz dedikleri çıkmaz inşallahben fal sepetinde nesibeye baktırdım çok çok olumsuz konuştu çok uzun vadeler verdi 7 ay 1.5 sene gibi ne bileyim gerçek midir acaba tutuyor mu dedikleri olumlu ya da olumsuz ?
Nesibe'yi tek geçerim..İşle ilgili söylediği çıktı..Şehir dışı durumum vardı olmayacak dedi olmadı....diğerleri beklemede...
geçmiş ve an çok çok iyi.....En samimi arkadaşım bile Nesibe kadar beni tanıyamazdı sanırım..ne var ne yok döktü...Pembe tablocu değil...yani bana değil....
Aynen nesibeden başkasını tanımam tarotta acayip enerjimiz tuttu onunla :)
ben fal sepetinde nesibeye baktırdım çok çok olumsuz konuştu çok uzun vadeler verdi 7 ay 1.5 sene gibi ne bileyim gerçek midir acaba tutuyor mu dedikleri olumlu ya da olumsuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?