Binnaz Abla

cidden mi ?? ohaa..peki başka detay bildiği var mı? ve gelecekle ilgili yorumları nasıl

canım geçmişi özlediğimi, geçmişteki ilişkimden çok kırıldığımı, şu sıralar maddi sıkıntı da olduğumu, iyi bir üniversitede okuduğumu bildi yani veee yakında almış olduğum olumsuz haberi bildi bunlar genel belki herkeste olabilir tabii ama bölüm vurdu beni on ikiden :)
gelecek pozitifti (gerçi artık inancım kalmadı pozitif yorumlara)
tarih vermedi hatta tarih verenlere inanma yazmış 4 vakitte yeni biri görünüyor dedi

not: birde geçmişi geride bıraktığımı, bir şeyleri silip attığımı bilmiş

Urmina can kahveni kime attiniz, ozeden bildiriniz lutfen
Bende begeniyorum eylulu cok

ben fal sepetinde nesibeye baktırdım çok çok olumsuz konuştu çok uzun vadeler verdi 7 ay 1.5 sene gibi ne bileyim gerçek midir acaba tutuyor mu dedikleri olumlu ya da olumsuz ?

ben fal sepetinde nesibeye baktırdım çok çok olumsuz konuştu çok uzun vadeler verdi 7 ay 1.5 sene gibi ne bileyim gerçek midir acaba tutuyor mu dedikleri olumlu ya da olumsuz ?

Nesibe'yi tek geçerim..İşle ilgili söylediği çıktı..Şehir dışı durumum vardı olmayacak dedi olmadı....diğerleri beklemede...
geçmiş ve an çok çok iyi.....En samimi arkadaşım bile Nesibe kadar beni tanıyamazdı sanırım..ne var ne yok döktü...Pembe tablocu değil...yani bana değil....

Bana olumlu olumsuz dediği her şey çıktı canım biliyo yani nesibe en azından bana öyle sana olumsuz dedikleri çıkmaz inşallah

Aynen nesibeden başkasını tanımam tarotta acayip enerjimiz tuttu onunla :)

Ben 3 fal baktirdim, 3nden de tek kelime cikmadi diyebilirim, olaylar alakasiz gelisti, sonuc kel alaka oldu.

Eylul Basakta da ne bileyim degisik bir sey gormedim, nokta atisi , tarih , kisi bilgisi hicbir sey yoktu diyebilirim. uzulme, canini sikma, dua et , her sey cok guzel olacak vs vs ydi. Yani cikti/cikmadi diyecegim bir sey yok. Belki de tarot boyle olmali, zira nokta atisiydi tarihti takilanlarin hepsi yalan oldu

Bir de binnazdaki Turgut Bicakci ben soylemeden isle ilgili bir seyler tutturmus. Ask kismi hikayeydi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…