Binnaz Abla

kızlar tek tek yazılı fallarımı okuyorum.. bendeki gelişmeler net olduğu için rahatlıkla yorum yapabiliyorum ve tellwedeki kehribana 2-3 ay önce baktırmışım ve bilmiş ya ve elbetteki kendisi artık ortalarda yok.. ya bana tutturan bu falcılar neden ortadan kayboluyo anlamıyorum..tek fal hakkım mı var bunlarla nedir?

Musteri hizmetlerinin berbatligi ilk sirada tellwe ikinci sirada falalem..falalemden nefret ettim musteri memnuniyeti sifir olan berbat bir site ..paypal gonderiuorsunuz parayi aliyor ama fal falcida gozukmuyor bile..sonra ugras dur tek kisi geri donmuyor

12/09/2014 tarihinden beri yorum yapmaktadır.
Greak ve Türk kökenli. Spritüel güçlerini 15 yaşında fark etti. Büyükannelerinden aldığı enerji ile bu konuda kendini geliştirdi. Asıl burcu Oğlak Yükseleni Akrep. Bu iki burcun birleşimi, mistik güçlerinin oldukça yüksek olmasına sebep oluyor. Reiki, Meditasyon, Astroloji, Renklerin Enerjisi ve Tarot ile ilgilenmeyi seviyor. Eğitimin bitmeyeceğini düşünenlerden. Enerji vermeyi, sohbet etmeyi, derine inip sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışmanın birçok soruna çözüm olabileceğine inanıyor... (devamı). Nasil atmasyon yahu greak nedir greek mi demek istedi ki telkhin elba ismi de bu...

Greek nedir ya, Yunan demek varken...

Ben en son fal sepetinde barışcana kahve baktırdım şimdiki durumu çok güzel bilmiş gelecekle ilgili dediğine bir sene verdi barışcanı da beğendim yani ilk kez baktırdım iyiydi :)

İlknur Abla klothoyağmur tutturdu mu peki baktırmış mıydın ona da ? bir de önerir misiniz arkadaşlar indirim yapmış bugün ve yarın için kredim var fazladan atayım dedim ona :) Ne dersiniz iyi midir?

O da olumluydu tutturmuştu siz sorunca hatırladım .

Buradan huzurunuzda klothoyagmur dan ozur diliyorum. Burada soranlar olmustu bilemedi demistim habuki iclerinde olana en yakin yorumu o yapmis. Simdo bir kahve daha attim. 6. siradayim. payladirim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…