demek ki bizim elektrik tutmamış marplecım ya..Ben selenaya ruya yorumlatmistim maalesef begenmemistim..falini bilemem tabi.
eski fallarima bakiyorum madamsalu falcisema asla olmamisdemek ki bizim elektrik tutmamış marplecım ya..
demek ki bizim elektrik tutmamış marplecım ya..
wayyy arkadaş nesibe bilememiş mi yaa..
Nesibe bana da cikmadiHatta alaksiz oldu diyebilirim
Kehriban i ben de severim Urmina cim :) Marseille de begendim, falin gelirse onu da dener misin panpa gorus bildir :)
tellweyi kara listeye almıştım ama senin için deniycem şeker.. türk kahvesi bulursam anında selin imere atıcam amaNesibe bana da cikmadiHatta alaksiz oldu diyebilirim
Kehriban i ben de severim Urmina cim :) Marseille de begendim, falin gelirse onu da dener misin panpa gorus bildir :)
tellweyi kara listeye almıştım ama senin için deniycem şeker.. türk kahvesi bulursam anında selin imere atıcam ama
Chrrry sana olumlumuydu nesibe
tamam canım...ilk sırada marseille var şimdi.. sende ne kadar bildi? nasıldı?Sen kahveyi Marseille e baktir panpa :)
12/09/2014 tarihinden beri yorum yapmaktadır.
Greak ve Türk kökenli. Spritüel güçlerini 15 yaşında fark etti. Büyükannelerinden aldığı enerji ile bu konuda kendini geliştirdi. Asıl burcu Oğlak Yükseleni Akrep. Bu iki burcun birleşimi, mistik güçlerinin oldukça yüksek olmasına sebep oluyor. Reiki, Meditasyon, Astroloji, Renklerin Enerjisi ve Tarot ile ilgilenmeyi seviyor. Eğitimin bitmeyeceğini düşünenlerden. Enerji vermeyi, sohbet etmeyi, derine inip sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalışmanın birçok soruna çözüm olabileceğine inanıyor... (devamı). Nasil atmasyon yahu greak nedir greek mi demek istedi ki telkhin elba ismi de bu...
yuzde seksensekiz :)))Greek nedir ya, Yunan demek varken...
ha telkhin Heba olarak degistiriiyorum ismini heba olmus hahahaGreek de degil greak :)))) ne komedi kokenlerinden haberi yok
yuzde seksensekiz :)))
İlknur Abla klothoyağmur tutturdu mu peki baktırmış mıydın ona da ? bir de önerir misiniz arkadaşlar indirim yapmış bugün ve yarın için kredim var fazladan atayım dedim ona :) Ne dersiniz iyi midir?
Ben en son fal sepetinde barışcana kahve baktırdım şimdiki durumu çok güzel bilmiş gelecekle ilgili dediğine bir sene verdi barışcanı da beğendim yani ilk kez baktırdım iyiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?