Binnaz Abla

Patlayan Fallarım
Yazacaklarımın hepsi Tellweden

FalaNiyetHakkaniyet : Online ilk falımdı, ruh halimi anlık durumumu birebir patlamıştı amma velakin bahar ayında gelişmeler olacağını söylerken bahar oldu sonbahar ..

Mabet : Çok kısa bir faldı yazdığı her satır taa şubatta patlamış.

Demuas : Ağaçların çiçekli olduğu dönemde yüz yüze görüşmeniz olacak demiş. Ağaçlar çiçeklerini dökecek nerdeyse değil yüz yüze görüşmek sesini dahi duymadım ..

Kalista : Yazdığı her satır patlayan bir diğer falcı. Kaldı ki falı da genelin de geneliydi .. Anneme de uyar neneme de o derece ..

Damdaki Kemancı : ''Nisan yağmurları, bereketiyle birlikte size bir şey getirecek'' yazmış kendileri Eylül yağmurları geldi be abicim ..

Falci Nurseli : Anda iyi değildi tek umudum ''Özellikle de martın 20.gününden sonra bu kişiden haber alabilirsin, bir görüşme yaşanabilir.'' olmuştu ama kaç tane ayın 20. günün devirdim hala tık yok ..

gocebe : Patladı detaya gerek yok o kadar gereksiz bir faldı

cingenefalcisevil : An ve kişilik analizi artı geçmişte çok iyi olmasına rağmen malesef sen de patladın be bacım ..

MedyumFatima : Cayır cayır patladı öyle böyle değil .. Ona kalsa geçen ay nişanlıydım nerdeee ..

nildasu : 8. ayda görüşmemiz hani canısı ? Sen de oldun mu BUMMMM !!!

Şimdilik ayan beyan patlayanlar böyle işte bacılarım ..

Kızlar bir ara serüven'in kitap falı furyası vardı? Sizce baktırmaya değer mi? Tellwede kredim var ama baktırcak falcı bulamıyorm. Üstüne ekleyip serüvenin kitap falını mı denesem ki

Kızlar bir ara serüven'in kitap falı furyası vardı? Sizce baktırmaya değer mi? Tellwede kredim var ama baktırcak falcı bulamıyorm. Üstüne ekleyip serüvenin kitap falını mı denesem ki
Patlayan fallarıma serüveni eklemeyi unutmuşum ya la ben Bir de acıkahvem vardı o da patladı bende

Patlayan fallarıma serüveni eklemeyi unutmuşum ya la ben Bir de acıkahvem vardı o da patladı bende

Serüvenin söylediği 2 şeyi yaşadım. Hatta fal baktırdığımda böyle böyle bi şey vr demişti de inanmamıştım. 1 ay sonra öğrendim ki öyle bi şey varmış:) baktırıp patlayanlarından sadece falaniyethakkaniyete baktırdım. Çok optimist bir falcı zaten bence

Seruven bana 3 falinda da farkli seyler soyledi, bilemicem yani :)

Iisn garip yani da hepsi tutacak gibi, paralel evrenlerdeki hayatlarima aitler . (Honk, ne dedim simdi??)

Son düzenleme:
Serüvenin çıkan falı da var ama ben de malesef .. zaten an ve geçmişte de kötüydü benim o yüzden beklentisizdim. Aslında patlayan başka falcılar da var amma velakin diğer hesaplarımda onlar o yüzden unutmuşum

Ben Serüven'e tarot baktırmıştım. Geçmişi iyiydi ama gelecekle ilgili hiçbir dediğini yaşamadım.

Falcısemaya katina attım iade etti sebep de aynen şu İade nedeni :Karlarda çok sıkıntı var.Hatta dua okudum senin için ve yeniden kartlarına bakayım dedim olmadı.Çok güçlü bir nazar var şuanda üzerinde.bakım yapamıyorum.lütfen kusura bakma.iyi akşamlar.

oyyy inşallah bi de ileriye dönük söledikleri bana çıksınn ne kadar mutlu olucam :)) bir de şu selin imeri mi denesem diyorum ne dersiniz?? nasıldır?

Aa onu da yazacaktim. Seline 3 gün önce baktırdim. Acaip nokta atişlari var. Ve sarayli ile neredyse ayni şeyleri söyledi gelecek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…