Gozunaydin sekerim, madem fali tutmus Nesibe yle devam derim :)
çok sevindim darısı benim başıma :)
Patlayan fallarıma serüveni eklemeyi unutmuşum ya la benKızlar bir ara serüven'in kitap falı furyası vardı? Sizce baktırmaya değer mi? Tellwede kredim var ama baktırcak falcı bulamıyorm. Üstüne ekleyip serüvenin kitap falını mı denesem ki
Patlayan fallarıma serüveni eklemeyi unutmuşum ya la benBir de acıkahvem vardı o da patladı bende
Serüvenin çıkan falı da var ama ben de malesef .. zaten an ve geçmişte de kötüydü benim o yüzden beklentisizdim. Aslında patlayan başka falcılar da var amma velakin diğer hesaplarımda onlar o yüzden unutmuşumSerüvenin söylediği 2 şeyi yaşadım. Hatta fal baktırdığımda böyle böyle bi şey vr demişti de inanmamıştım. 1 ay sonra öğrendim ki öyle bi şey varmış:) baktırıp patlayanlarından sadece falaniyethakkaniyete baktırdım. Çok optimist bir falcı zaten bence
Kızlar bir ara serüven'in kitap falı furyası vardı? Sizce baktırmaya değer mi? Tellwede kredim var ama baktırcak falcı bulamıyorm. Üstüne ekleyip serüvenin kitap falını mı denesem ki
Canimmm baska bu sekilde yorumlayan oldumuKiraze12/ Ester Kira nin bir dediği çikti dün. Hoşlandiğim kişi ile bir gerginlik olucak sonbaharda demişti bana 1 ay önce.
Ester kira kiraze degil cnm ayrica eminimKiraze12/ Ester Kira nin bir dediği çikti dün. Hoşlandiğim kişi ile bir gerginlik olucak sonbaharda demişti bana 1 ay önce.
Kiraze12/ Ester Kira nin bir dediği çikti dün. Hoşlandiğim kişi ile bir gerginlik olucak sonbaharda demişti bana 1 ay önce.
Saraylı da bilmiş miydi canım?
oyyy inşallah bi de ileriye dönük söledikleri bana çıksınn ne kadar mutlu olucam :)) bir de şu selin imeri mi denesem diyorum ne dersiniz?? nasıldır?Evet, oda bildi aslında
oyyy inşallah bi de ileriye dönük söledikleri bana çıksınn ne kadar mutlu olucam :)) bir de şu selin imeri mi denesem diyorum ne dersiniz?? nasıldır?
Ester kira kiraze degil cnm ayrica eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?