- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
Degil mi?!!!!!!Ama ses ve konusma bicimi ayni.
Ben 3 senedir online fal baktiriyordum. Ramazanda baktirmama karari aldim, ilk zamanlari cok cok zorlandim icim icimi yedi göndermemek icin kendimi zor tuttum, ama sonra ramazan bittiginde o kadar huzurluydum ki anlatamam. Ramazandan sonra bu zamana kadar sadece 2 fal baktirdim o da sirf kredilerim bitsin diye. 3 senede o kadar para harcadim ki simdiye bir kenara koysaydim ohoooo. Bazi günler pes pese 5 fal baktirirdim. Sonuc: HIC BIRINE INANMA. Saydiklarina bende baktirdim. Hic birinin dedigi olmadi. Simdi gülüyorum kendime ne kadar saf misim diye. Artik ne yapiyorum biliyor musun? 5 Vakit Namaz ♡ umarim bu kötü evreyi atlatirsin ve sende fal baktirmayi birakirsin. Tabi ki senin kararin ve ben bu gecmisi kendime iyi bir ders, bir imtihan gibi görüyorum. Anladim ki gelecegi Allahtan baskasi bilemezmis.Arkadaslar selam bu online fal olayı kafamı karıştırdı. Siz cok daha tecrübelisiniz danışmak istedim. Ben 4-5 ayda cok baktırdım..Fal sepetinde Taha Turan, ilkay gür, ada yıldız, melek öz, hale Yıldırım, Sezen Boztepe, samira günal, barıs can Yücel ve yorumcu Zeus ve nesibe ye baktırdım. Ilkay, barıs ve Zeus net patladı. Melek tutturmuş bayağı. Nesibeye zaman var. Ada yıldız acayip olumsuzdu, samira da öyle.. Tahayı çok hatırlamıyorum. Su an oraya girince baktırcak adam da yok. Binnaz ablada bilgeye, müge Aydın'a, halehe ve acelyaya, Elif acara, çağan arımana ve benna küçükere baktırdım. Hepsi de birbirinden farklı konuştu. Acelyayı beğenmedim. Bilge cok olumsuz ama yine de beğendim. Falalemde rezzan , Mert reiki, ecren ve ester kiraya baktırdım. rezzan ve ester iyi geldi bana. Ester kira nasıldır? Kiraze demişsiniz de ben kiraze halini bilmiyorum. Medyum tugce de tırt bana göre. Rezzan tutarlı geldi bana aslında kısmen falı da çıktı. Bir yolun var da Eylül başak' a baktırdım inanılmaz olumsuz geldi, iyi midir o? Tellwe de ise medyum selena bana tırtın tırtı bakmış hiç beğenmedim alakası bile yoktu. Serüven anlık durum analizi iyi ama gelecek cıkmıo diyordunuz. En son saraylıya attım bekliyorum. Simdi sorum su; benim nispeten yorum bazında beğendiğim; Rezzan, nesibe, Bilge ve ester kira.. Bunların üçü aynı yorumu yaparken, Bilge başka yorum yaptı. saraylıhanım beklemede, bu durumda sizin de deneyiminize dayanarak en cok kimi dikkate alayım. Faldan kafam karıştı artık.
Arkadaslar selam bu online fal olayı kafamı karıştırdı. Siz cok daha tecrübelisiniz danışmak istedim. Ben 4-5 ayda cok baktırdım..Fal sepetinde Taha Turan, ilkay gür, ada yıldız, melek öz, hale Yıldırım, Sezen Boztepe, samira günal, barıs can Yücel ve yorumcu Zeus ve nesibe ye baktırdım. Ilkay, barıs ve Zeus net patladı. Melek tutturmuş bayağı. Nesibeye zaman var. Ada yıldız acayip olumsuzdu, samira da öyle.. Tahayı çok hatırlamıyorum. Su an oraya girince baktırcak adam da yok. Binnaz ablada bilgeye, müge Aydın'a, halehe ve acelyaya, Elif acara, çağan arımana ve benna küçükere baktırdım. Hepsi de birbirinden farklı konuştu. Acelyayı beğenmedim. Bilge cok olumsuz ama yine de beğendim. Falalemde rezzan , Mert reiki, ecren ve ester kiraya baktırdım. rezzan ve ester iyi geldi bana. Ester kira nasıldır? Kiraze demişsiniz de ben kiraze halini bilmiyorum. Medyum tugce de tırt bana göre. Rezzan tutarlı geldi bana aslında kısmen falı da çıktı. Bir yolun var da Eylül başak' a baktırdım inanılmaz olumsuz geldi, iyi midir o? Tellwe de ise medyum selena bana tırtın tırtı bakmış hiç beğenmedim alakası bile yoktu. Serüven anlık durum analizi iyi ama gelecek cıkmıo diyordunuz. En son saraylıya attım bekliyorum. Simdi sorum su; benim nispeten yorum bazında beğendiğim; Rezzan, nesibe, Bilge ve ester kira.. Bunların üçü aynı yorumu yaparken, Bilge başka yorum yaptı. saraylıhanım beklemede, bu durumda sizin de deneyiminize dayanarak en cok kimi dikkate alayım. Faldan kafam karıştı artık.
Bence de aynı ikisininde ses kaydı var bendeDegil mi?!!!!!!Ama ses ve konusma bicimi ayni.
Aa onu da yazacaktim. Seline 3 gün önce baktırdim. Acaip nokta atişlari var. Ve sarayli ile neredyse ayni şeyleri söyledi gelecek için
Arkadaslar selam bu online fal olayı kafamı karıştırdı. Siz cok daha tecrübelisiniz danışmak istedim. Ben 4-5 ayda cok baktırdım..Fal sepetinde Taha Turan, ilkay gür, ada yıldız, melek öz, hale Yıldırım, Sezen Boztepe, samira günal, barıs can Yücel ve yorumcu Zeus ve nesibe ye baktırdım. Ilkay, barıs ve Zeus net patladı. Melek tutturmuş bayağı. Nesibeye zaman var. Ada yıldız acayip olumsuzdu, samira da öyle.. Tahayı çok hatırlamıyorum. Su an oraya girince baktırcak adam da yok. Binnaz ablada bilgeye, müge Aydın'a, halehe ve acelyaya, Elif acara, çağan arımana ve benna küçükere baktırdım. Hepsi de birbirinden farklı konuştu. Acelyayı beğenmedim. Bilge cok olumsuz ama yine de beğendim. Falalemde rezzan , Mert reiki, ecren ve ester kiraya baktırdım. rezzan ve ester iyi geldi bana. Ester kira nasıldır? Kiraze demişsiniz de ben kiraze halini bilmiyorum. Medyum tugce de tırt bana göre. Rezzan tutarlı geldi bana aslında kısmen falı da çıktı. Bir yolun var da Eylül başak' a baktırdım inanılmaz olumsuz geldi, iyi midir o? Tellwe de ise medyum selena bana tırtın tırtı bakmış hiç beğenmedim alakası bile yoktu. Serüven anlık durum analizi iyi ama gelecek cıkmıo diyordunuz. En son saraylıya attım bekliyorum. Simdi sorum su; benim nispeten yorum bazında beğendiğim; Rezzan, nesibe, Bilge ve ester kira.. Bunların üçü aynı yorumu yaparken, Bilge başka yorum yaptı. saraylıhanım beklemede, bu durumda sizin de deneyiminize dayanarak en cok kimi dikkate alayım. Faldan kafam karıştı artık.
kızlar merhaba bugüne kadar çıkan çıkmayan fallarım oldu son beklentimden sonra patladıktan onra tüm fallar baktırmayacağım desemde tutamadım kendimi şimdi baktırdığım tüm fallar ise mazide bıraktığım adamın bana döneceğini, çok aşık olduğunu söylüyor(ki bu benim için imkansız) bir yıldır süründüm tam unuttum çok iyiyim derken birden bu fallar kafamı allak bullak etti bir değil iki değil de yani en az 5 kişi o yüzden ister istemez tekrar umut bağladığımı farkettim
fallar kafamı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor aartık
ve farkındayım artık bu bağımlılığa dönüştü
tamamen bırakabilmek için topikte de durmayacağım kendinize iyi bakın
Canlar ben ona fal attim sonrada ester e ikiside farkli yorumlamisti isimvs hep yani bende degismez..o yuzden ayni olamaz diye eminim..bu sekilde cift karakterli olmalarindan da ayrica nefret ediyorumBence de aynı ikisininde ses kaydı var bende
Kendine iyi bak kuzumkızlar merhaba bugüne kadar çıkan çıkmayan fallarım oldu son beklentimden sonra patladıktan onra tüm fallar baktırmayacağım desemde tutamadım kendimi şimdi baktırdığım tüm fallar ise mazide bıraktığım adamın bana döneceğini, çok aşık olduğunu söylüyor(ki bu benim için imkansız) bir yıldır süründüm tam unuttum çok iyiyim derken birden bu fallar kafamı allak bullak etti bir değil iki değil de yani en az 5 kişi o yüzden ister istemez tekrar umut bağladığımı farkettim
kızlar merhaba bugüne kadar çıkan çıkmayan fallarım oldu son beklentimden sonra patladıktan onra tüm fallar baktırmayacağım desemde tutamadım kendimi şimdi baktırdığım tüm fallar ise mazide bıraktığım adamın bana döneceğini, çok aşık olduğunu söylüyor(ki bu benim için imkansız) bir yıldır süründüm tam unuttum çok iyiyim derken birden bu fallar kafamı allak bullak etti bir değil iki değil de yani en az 5 kişi o yüzden ister istemez tekrar umut bağladığımı farkettim
Selin evet baya iyi bakalim bana verdigi sureye az kaldi paylasirim ben sureye cokta takilmasamda selin baya bir cikmis farkli kisilere yorumlari okuyunca anliyorum.Hadi yaa ben de ne zamandır seline de baktırsam diye düşünüyorum. Sanırım marple da onu beğeniyordu. Şimdi online değil bi online olsun da ona da atayım.
Hersey fal degil ki paylasim onemli olan iki satir yazarsin moral bulursun vs.Ben de baktirmiyorum ama topikte genel istek uzerine takiliyorum sen de gitme sekerim :)
Destinix sende ne durumda isler canim.seninle de bizim falcilarimiz tutuyor sanirim..sarayliya mimattin en son gelince paylasirsan sevinirimEster kira = kiraze
Ben falspetinde hep kiraze diye hitap ediyorum ona
kızlar, sezgilerindili'nin yaklaşık 1 sene önce baktığı faldaki bir çok konuyu yaşamışım
Yaz bekliuorum canimtellwede marple..özelden yazayım neler çıkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?