Binnaz Abla

Hersey fal degil ki paylasim onemli olan iki satir yazarsin moral bulursun vs.

Olmuyor işte bence çünkü birbirimizin yorumlarından ister istemez etkileniyoruz aklımızda acaba oluyor o yüzden fal baktırmayacaksan bu topic e girmeyeceksin.

Destinix sende ne durumda isler canim.seninle de bizim falcilarimiz tutuyor sanirim..sarayliya mimattin en son gelince paylasirsan sevinirim

Sarayli bana yeni bir kişi gelicek dedi ama onun sadece şuan hoşlandiğim kişiyi sinir etmek için kullanacakmişim. Çünkü hoşlandiğim kişi beni sinir ediyor bu aralar

Selin de yeni bir kişi gelicek dedi, aklin karişabilir dedi. Ikisinden birine evet diyecekmişim bakalim

Hnhahaa baya guzel ya kuzum sinirnolmamaya calis ya erkekleri de artik anlamak guc selinin dedigi bana cikciakmi bilmiorum zamaninda da yeni kisi diyenler maalesef yanilmislardi

Ben katilmiorum canim bu goruse ama tabi herkesin farkli yapisi

Benim bu konuda iradem zayıf galiba baktırmayacağım diyorum bir süre dayanıyorum sonra bir yorumdan etkileniyorum acaba denesen mi diyorum hop falı göndermişim bile

Benim bu konuda iradem zayıf galiba baktırmayacağım diyorum bir süre dayanıyorum sonra bir yorumdan etkileniyorum acaba denesen mi diyorum hop falı göndermişim bile
H haa haklisin ilknurcum ya zaman zaman hepimiz o sekilde oluyor ben eger aticaksam atiyorum aklima yer etmisse burada olsamda olmasamda farketmiuor

Geçen hafta barışma yolunda adımlar atıldı ama bazı şeyler havada kaldı yani bekliyoruz beyefendinin kalkan g.....ünün inmesini
ilknur senin işin sonu hayırlı be canım bence.. hiç fal atmana filan gerek yok..eğer bir erkekte ufacık çaba kırıntıları varsa zaten ilgileniyordur..

Hnhahaa baya guzel ya kuzum sinirnolmamaya calis ya erkekleri de artik anlamak guc selinin dedigi bana cikciakmi bilmiorum zamaninda da yeni kisi diyenler maalesef yanilmislardi

Bende de yeni kişi ile olacaksın falan diyenler bomba gibi patlacak galiba. Baksana sarayli o yeni kişi ile sadece birinin sinirini bozmak için kullanacamişim ve galiba hakli çikacak, çünkü bende en çok tutturan kişi sarayli

ilknur senin işin sonu hayırlı be canım bence.. hiç fal atmana filan gerek yok..eğer bir erkekte ufacık çaba kırıntıları varsa zaten ilgileniyordur..

Hayırlıysa olsun be gülüm zaten hayatımda çok büyük bir değişiklik yok standart şekilde devam ediyor.

Naturaletears

kızlar bu telwe de yeni galiba arkadaşım baktırmış kahve kısa ama nokta atışları olan bir falmış harf ler falan veriyor fiyatı da uygun

Önce saraylinin yorumu gelsin, ondan sonra bakariz :)
Kaçinci sıradasın ?
Ya anca 2 ye geldim, 6. Sıradaydım. Bu arada dün itibariyle falı patlayanlar oldu. Seninle kesinlikle iletişime geçmez diyen Eylül Basak Medyum Tugce ve niki lauda yanıldı. Bilge aylar sonra olur demişti dün mesaj attı. Ha attı da noldu bana mesaj atma yoluma bakmalıyım dedim kibarca. Orda mısın yoklamasından sıkıldım artık. Bir geliş değil çünkü napiim. Anlamsız bir şey.. Neyse saraylıhanım yorumlarsa paylaşırım.

Bilge bilmiş o zaman sende :)
Bakalim sarayli ne diyecek

Bu bilge çok mu iyi kızlar? Binnazda hiç kimseyi denemedim ama adı çok geçiyor. Gerçi artık pek fal baktırmıyorum ama merak ettim

Bilge bilmiş o zaman sende :)
Bakalim sarayli ne diyecek
Ya bilgeyi seviyorum da cok nasihat veriyor gibi.. Yani bana enerji yasasından bahsediyor aslında haklı da.. Biraz kartların anlamını yorumluyor gelecek öngörüsünden ziyade.. Hoş öngörüler de çıkmıyor belki o sebeple cok ucmadığından yanılma payı da düşük. Ama falı yolladığım zaman mesaj gelmeden 2 saat önceydi. Cok uzun zaman sonra iletişim olur demiş. Dolayısıyla çıktı demek zor ama yine de seviyorum onu ben. Ben de tutarlı giden Cezmi, symbol Mehmet, Neslihan ve online da rezzan, nesibe ve ester oldu.. Sevval Hanım ve serüven de tutabilir.. Saraylıyı merak ediyorum. Kimle tutarlı yazarım burdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…