Bu bilge çok mu iyi kızlar? Binnazda hiç kimseyi denemedim ama adı çok geçiyor. Gerçi artık pek fal baktırmıyorum ama merak ettim
Ya anca 2 ye geldim, 6. Sıradaydım. Bu arada dün itibariyle falı patlayanlar oldu. Seninle kesinlikle iletişime geçmez diyen Eylül Basak Medyum Tugce ve niki lauda yanıldı. Bilge aylar sonra olur demişti dün mesaj attı. Ha attı da noldu bana mesaj atma yoluma bakmalıyım dedim kibarca. Orda mısın yoklamasından sıkıldım artık. Bir geliş değil çünkü napiim. Anlamsız bir şey.. Neyse saraylıhanım yorumlarsa paylaşırım.
Kadin kart okuyor ama gel gor ki cikiyor ...Bu bilge çok mu iyi kızlar? Binnazda hiç kimseyi denemedim ama adı çok geçiyor. Gerçi artık pek fal baktırmıyorum ama merak ettim
Canimm nesibe ne sekilde bildi bu olayini seninYa bilgeyi seviyorum da cok nasihat veriyor gibi.. Yani bana enerji yasasından bahsediyor aslında haklı da.. Biraz kartların anlamını yorumluyor gelecek öngörüsünden ziyade.. Hoş öngörüler de çıkmıyor belki o sebeple cok ucmadığından yanılma payı da düşük. Ama falı yolladığım zaman mesaj gelmeden 2 saat önceydi. Cok uzun zaman sonra iletişim olur demiş. Dolayısıyla çıktı demek zor ama yine de seviyorum onu ben. Ben de tutarlı giden Cezmi, symbol Mehmet, Neslihan ve online da rezzan, nesibe ve ester oldu.. Sevval Hanım ve serüven de tutabilir.. Saraylıyı merak ediyorum. Kimle tutarlı yazarım burdan..
Yok tam çıktı diyemem henüz verdiği zaman gelmedi.. Ama gidişat o yönde.. Ben de belirli bir takım seyleri net bilen rezzan oldu. Ama nesibe çok spesifik şeyler dedi çıkarsa tam, mutlaka yazarım. Ama benim için şu an Rezzandır olumsuz dediği bir sey kibarca söylemeye çalışsa da öyle oldu tam.Canimm nesibe ne sekilde bildi bu olayini senin
Bu arada medyum selen açık beğenilmiş bu kadın bir tek bana mı salladı
geçtim geleceği anı öyle bi sallamış ki ne yaşadığımı bilmesem kendimden şüphe duyucamBdnde de kesinlikle fiyasko cnm
Hahaha cnm sarayli cdden cok ozenlidir hemen cikmasa bile mutlaka bekle goreceksin bende zaman asimimoldu ama eninde sonunda yasadimbende dayanamadım bır kez daha baktırdım saraylıya kahve attım sabah yorumladı . aslında ıyı gıbı bencede an olarak fln yada gecmısle alakalı tutarlı . gelecek ıle ılgılı de soyledıklerı tutarsa tam bı zaman hıc vermedı bana ama bıkac haftalık sure ıcın bır dedıgı var ve 2 aylık sure ıcın bır dedıgı var bakalım onlar olursa buradan bagrına bağrına yazarım :) işini ciddiye alan biri bence .
Selin imere fal atmıştım gelmiş yorumu, ben başarılı buldum açıkcası hani böyle pembe tablo çizmemiş oturaklı bir yorum olmuş ve tam anlamıyla saraylı ile paralel bir yorum yapmış. verdikleri zamanlarda birbiri ile tutarlı.
Aynen, bende de sarayli ve Selin neredeyse ayni şeyleri söyledi
İnşallah ikisi de tutturur ne diyelim :) Sanırım selena dışında seninle fal enerjilerimiz tutuyor sanki.
Bu arada medyum selen çok beğenilmiş bu kadın bir tek bana mı salladı
Bilge bence sadece kart yorumcusu biraz da tecrübe kendi hislerini kattığını düşünmüyorum,
Bilge nin bana tek kelimesi cikmadi.
Vallahi cherry cikmasin daha iyi ya off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?