Binnaz Abla

Bu bilge çok mu iyi kızlar? Binnazda hiç kimseyi denemedim ama adı çok geçiyor. Gerçi artık pek fal baktırmıyorum ama merak ettim

Bilge bence sadece kart yorumcusu biraz da tecrübe kendi hislerini kattığını düşünmüyorum,

Canimm nesibe ne sekilde bildi bu olayini senin

Canimm nesibe ne sekilde bildi bu olayini senin
Yok tam çıktı diyemem henüz verdiği zaman gelmedi.. Ama gidişat o yönde.. Ben de belirli bir takım seyleri net bilen rezzan oldu. Ama nesibe çok spesifik şeyler dedi çıkarsa tam, mutlaka yazarım. Ama benim için şu an Rezzandır olumsuz dediği bir sey kibarca söylemeye çalışsa da öyle oldu tam.

bende dayanamadım bır kez daha baktırdım saraylıya kahve attım sabah yorumladı . aslında ıyı gıbı bencede an olarak fln yada gecmısle alakalı tutarlı . gelecek ıle ılgılı de soyledıklerı tutarsa tam bı zaman hıc vermedı bana ama bıkac haftalık sure ıcın bır dedıgı var ve 2 aylık sure ıcın bır dedıgı var bakalım onlar olursa buradan bagrına bağrına yazarım :) işini ciddiye alan biri bence .

Hahaha cnm sarayli cdden cok ozenlidir hemen cikmasa bile mutlaka bekle goreceksin bende zaman asimimoldu ama eninde sonunda yasadim

Aynen, bende de sarayli ve Selin neredeyse ayni şeyleri söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…