- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canimm hep cikan falmi sorucaz ya biz arkadasiz surda bende bir dua var ansiyete icin aslinda herkes bilir dua kitaplarinda var sahmeran duasi diye gecer gunde 21 kez okunuyor..aklinda olsun cok bunalirsanİyiyim gayet şu an, toparlandım. ^^ Sorduğun için çok sağ ol Marple. :)
hayır katina baktırdım . ya aslında bılmıyorum cok da etkılendım dıyemem hanı bı saraylı kadar nokta atışı yoktu . gelecege daır soyledıklerınde de konuscagımızı soyledı kasım sonu gıbı . ocak subat marttada gelısmeler olcakmıs baya . hıssıyat olarak olucak dedı kartlar da bırlesme var dıyormus ama sevgılı olarak gorusunu daha cok hıssıyat olarak soyledı . oyle ıste bılemedım :) ama annelık yapıyo dıyebılırım konusmalarında . gecmıse daır pek bısey demedıgınden snırım saraylı kadar etkılemedı ama geleck ıcın tarıhlerıne bakalım bekleyelım :)Eee sonuclari alalim. Begendin mi. Nasildi...
kahve demi?
hayır katina baktırdım . ya aslında bılmıyorum cok da etkılendım dıyemem hanı bı saraylı kadar nokta atışı yoktu . gelecege daır soyledıklerınde de konuscagımızı soyledı kasım sonu gıbı . ocak subat marttada gelısmeler olcakmıs baya . hıssıyat olarak olucak dedı kartlar da bırlesme var dıyormus ama sevgılı olarak gorusunu daha cok hıssıyat olarak soyledı . oyle ıste bılemedım :) ama annelık yapıyo dıyebılırım konusmalarında . gecmıse daır pek bısey demedıgınden snırım saraylı kadar etkılemedı ama geleck ıcın tarıhlerıne bakalım bekleyelım :)
evet oyle oldu gecmıse daır soyledıklerı tutarlıydı o yuzden hanı gecmıse daır bıseyler soyleseydı belkı rezzan abla o zaman daha acıklayıcı konusablırdım suan bende net bırsey dıyemıyorum sen rezzan ablaylamı uyumluydun nesıbeylemı unuttum ben :)Anladim canm. Rezzan ablayi cok severim hem kendisini hem yorumlarini...
umarim guzel yorumlari ciksin....
sarayli ile enerjin uydu senin:)))
bu arada bınnazdakı falların bır mılyona dusmesıne ne dıyorsunuz ? baktıracak olan varmı ??
:) ben gecen gun uyelıgımın sılınmesını ıstedım bıdaha baktırmamakta kararlıydım aslnda oraya . kım kaldıkı baktırmadık guzel olanlardan ?Allah diyorum :) Iyi birilerini yakalarsam niye olmasin :)
Allah diyorum :) Iyi birilerini yakalarsam niye olmasin :)
:) ben gecen gun uyelıgımın sılınmesını ıstedım bıdaha baktırmamakta kararlıydım aslnda oraya . kım kaldıkı baktırmadık guzel olanlardan ?
Falcılar da çakal be cherry, kim açar o gün fal alımını ..
selıne baktırmıstım tavsıyelerınız uzerıne bakalım ekım 17 ve 18 tarıhlerını verdı bana . umarım dedıgınız gıbı ıyıdır :)Valla kahvede Selin Imer ve Muge iyi bence. Ama cok sok edici bir seyler beklemeyelim :)
Kızlar selam..Fal baktırasım geldi bugün, binnaz ablada veya fal sepetinde kimi önerirsiniz bana, nesibe dışında?
Cidden tatmin edici, durum analizleri iyi olan kim var? Epeydir takip etmedim zira.
canım fal alemde rezzan abla var fal sepetınde melek vardı bıde ıyı -bana gore ıyıdı yani- ama gırmıyor uzun zamandır nesıbeye baktırdın mı peki ? telwede saraylı begenılıyor bu aralar guzelde bakıyor baskada kızlarında begendıklerı varsa soylerler ztn :)
Teşekkür ederim
Bir çok falcıya baktırdım geçmişte..Ancak yeni falcılar eklenmiş..yeni birilerini denemek istiyorum..rezzan abla, nesibe, melek, saraylım v.s bunlara hep baktırdım..Hepsi de maalesef patlamıştı bende
Şöyle durum analizi iyi olan birilerini istiyorum ama bilemedim
Her fal mi, her falci mi 1 tl olacak, ben cozemedim durumu. Eger oyleyse astroloji baktircam :)
Aman kizlar, kafa buldum 1 tl yle. Ben fal baktirmayi biraktim cunku. Bos yere umutlaniyoruz, bizi gercek hayattan da kopariyor, hepsine baktirim onlinede da, reelde de tek kelime cikan bir sey yok. Kimse sorsam gelecek yil evleneceksin dedi, ama o gelecek yil bir turlu gelmedi aslanlar :) Burdan mutlu giden az kisi oldu diyeyim.
Fal bahane, muhabbet sahane diyerek sizinle takilmayi seviyorum, yoksa fasa fiso. Bazen kendimi cok cok kotu, mutsuz hissettigimde motivasyona ihtiyacim varsa tellwe deki Sema'ya, Sarayli'ya ya da binnazdaki Selin'e gidiyorum. Bunun disinda da cok bel baglamamak gerek zaten. Tarota da hic inanmiyorum, kahveyi severim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?