Binnaz Abla

Kızlar acıll Klothoyagmur'un dediklerini yasıyan varmı aranızda ! okudum sımdı yorumuda sankı tutarlı gıbı bakalım bıde zaman vermıs zamana takılmıyorum ama yenıden okudum eskı fallarıda tutarlı gıbı gercektende ınsallah cıkan vardır

klotho bana hep durum değerlendirmesi yapmış olduğu için çıktı çıkmadı diyemiyorum ama değerlendirmeleri doğru olurdu genellikle.. yaşanacak olayları hiç dediğini hatırlamıyorum işte. ben net olaylar bilmeleri bekliyorum falcıların.. çok ciddi bir değişiklik yaşamıştım ona fal attıktan sonra, falın cvbı gelince de bu değişiklikten bahsetmemiş olduğunu hatırlıyorum.

anladım bıtanem bana bı zaman dılımı soylemıs bakalım neler olucak gorucez aynen net olaylar bılen ztn bende belllı kısıler oda bu kısılerle aynı seylerı soylemıs aslında bakalım yanı ya bende herkes patlycak yada patlamıycak yasayıp gorucezz

Bu topik boyle cirkef görmedi aaaa dostlar..
Çirkef ,çingene,reklamcı ,git sex yap ,küfür kısaltmalarından sonra cevap verdiğim için sinirler bozuluyor Burdan git ve engellesin biri şunu gibi söylemlerde bulunanlar birde seviyemi tartışıyorlar sayfanız sizin olsun gözüm yok da önce bir çuvaldızı kendinize batırın Hala site ismi veriyorsun önermedim sayın hiç bir falcıyı rahat edin bu kadar çirkinleşmeye gerek yok üslubunu bak bana ondan sonra yorum yap uzatma artık yeter kadar tadı kaçtı bu işin...

Ya inan seninle alakası yok...Sinirlenme sakinleş....
Ben keşfettim...Fal kulubu tam bi dolandırıcı yalancı..Çakma.....
İnsanları 2 tane google reklamıyla kandırmaya çalışıyor...oda yetmezmıs gibi hırsız...hem emek çalıyor hemde yorumcu profili...
bak seninle alakası yok....Sadece o siteye karşı bu sözlerim...

ahhh Rezzan ablamın profilini çalmışlar...sıkı bi Rezzan takipçisi olarak ben çok rahatsız oldum...Rezzan abla'da rahatsız olmuş ki sanırım facede paylaşmış.....
kim fal baktırır ki böyle bir sitede....kim yorum alır ki....
kim güvenebilir ki....???

ay kızlar çok soru sordum ama ruhani nasıl sizce memnun kalanlarınız var mıı :):)

Tamam hiç bir problem yok ben rahatsızlık verdiysem özür diliyorum ben öyle olduğunu sanmıyorum sadece o sitenin sürekli baktırdığım için amacım siteyi övmek değildi şöyle söyleyim ozman isim verdiğim yorumcular iyi ve geçmişe dair şaşıracağım olayları bana söylediler ve etkilendim paylaşmak istedim ...

Ama çok pişman oldum şahsen çok tepki aldım reklam yapıyorum diye bile ban yedim neyse sorunsuz forumlar diliyorum.

sectıgımız kartları falalem de yorumcu yorumlamadan goremıyormuyuz arkadaslar ?

Zeynep sabah diye bir yorumcu var Binnazabla sitesinde,ben de ona tarot baktırdım.Tek kelimeyle,ilgisi,sıcaklığı yorumları mükemmeldi.O kadar ilgili ki anlatamam.Yorumları ne olursa olsun gerçekçi ve dürüst.Tavsiyeleri çok sıcak ve değerli.Bundan sonraki tek adresim diyebilirim.Sanki yanımdaymış gibi her şeyi bildi.Tek kelimeyle muhteşem ve çok samimi.Onun samimiyetini ve yorumlarını hiçbirine değişmem birçok fal baktırmış biri olarak.

Arkadaşlar, ya sabahtandır bir baş ağrısı, çarpıntı, uyurken yarı uyanık şekilde olma ve huzursuz hissetme ve yine kalp atışının hızlanması...Dolunay falan mı var ya da koç burcunda bir şeyler mi oluyor. Lütfen bunlar sebep olsun hasteneye gitmek istemiyorum asdfg.

Anksiyete olmussun bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…