Binnaz Abla

Hahahahhaa ay ne kadar guldum ya

Anksiyete olmussun bebem

Biliyorum ya kahrolası anksiyetem var uzun yıllardır, ama ısrarla yardım almak için bir şeyler yapmıyorum. Arada tekliyorum ama sanırım psikopatça olacak belki bunu farklı bir deneyim gibi görüyorum. Çıldırma hissi, çevreme ve kendime yabancılaşma.. Adeta farklı bir boyut.
Ama dolunaydır, burçtur, gezegen işidir bunlar, anksiyete falan yok modern bilim uydurması asdfg.

Evet konu fal deneyimi değil, Cognitive'in ruhsal sağlığı hakkında inceleme.

Canim anskiyete herkesin zaman zaman yasdigi birsey panik atak bir sonrasi yada paraleli biliyorsun..derin nefes egzersizleri ise yarar birde duanin gucune inanirim ben cok

Yaz cognitive yaz kuzum :)

Tamam o zaman, ama burayı okuyan sevgili okuyucular buna güvenerek fal göndermeyin çünkü beklediğim ana olay değil de yan olaylardan biri diyelim.
Maya'nın bir dediği çıktı. Uzun uzun zamandır arkanda bıraktığın görüşmediğin birinden haberler alacaksın dedi, iletişime geçecek vs. Gerçekten öyle oldu. Ama misal 10-12 gün dedi fakat 25 gün geçtiğinde bu gelişme oldu.
Pek önemi yok benim için de yine yazayım dedim. Bu bahsettiği durum da falı yorumlarkenki ilk yorumuydu, devamında diğer dediği şeyler de çıkar belkiiii bakalım bakalım.

maya nerdeydi tatlı ? tellwe değil sanki ?

Arkadaşlar, arkadaşlar, arkadaşlar... Çıkan bir falım oldu!
Kimin falı olduğunu söylesem mi bilemedim, şimdi buna güvenerek fal da gönderilebilir çünkü.
Nesi cikti ayy amma sevindin demi ben seviniuorum cikmadigi icin genelde

Nesi cikti ayy amma sevindin demi ben seviniuorum cikmadigi icin genelde

İşte dediğim gibi, geçmişte kalmış hiç iletişimin olmadığı ve aklına gelmeyecek biri sana ulaşacak dedi. Ve bu akşam bir baktım mesajlarımı kontrol ederken ohaa dedim.
Valla sevindim, hep yazıyorum buraya hiç çıkmıyor diye, böyle benim için önemsiz de olsa çıkınca devamı için umutlanıyorum.
Selin için de beklemedeyim yeni yıla kadar vakti var onun.

Ha bir de hep diyorum aynı harfler veriliyor bana diye.. Bu harflerden yola çıkarsak kişinin ismi "Serkan" a tamamlanıyor asdfghj. Allam çıkmasın bu ismi sevmiyorum asdfgh.

Hah
Ha bir de hep diyorum aynı harfler veriliyor bana diye.. Bu harflerden yola çıkarsak kişinin ismi "Serkan" a tamamlanıyor asdfghj. Allam çıkmasın bu ismi sevmiyorum asdfgh.
aha hahah yavrum yaa puzzle tamamlandi demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…