Binnaz Abla

Selin urminacigimda da cikti sanki daha guvenli
evet tatlım, hem de hiç beklediğim ayrıntıları çıkmıştı.. ikinci falına da ben pembe ötesi dedim ama bakalım.. ama bu noktada nesibe ile çelişmekteler.. yani nesibe tam tersini dedi bazı konularda.. ikisini de seviyorum da hangisinin dediği olacak beklemedeyim..

Selin urminacigimda da cikti sanki daha guvenli

Ben de bir kere baktırmıştım Urmina, benimki de pembeydi öyle perende atma falan yazmıştım buraya. Amaan bilemiyorum, bakalım.
Hayırlı olsun bu arada çıkan durumlar için. ^_^

Ben de bir kere baktırmıştım Urmina, benimki de pembeydi öyle perende atma falan yazmıştım buraya. Amaan bilemiyorum, bakalım.
Hayırlı olsun bu arada çıkan durumlar için. ^_^
cognitive, hani benim durumum için cidden gerçek dışı idi yazdıkları, ben okuduğum vakit param boşa gitti diye düşünmüştüm. ama 1 tanesi daha net-resmi bir durumla ilgili 2 hafta sonra şöyle olacak demiş..ben olaylar olup bittikten sonra baktım cidden de tam 2 hafta sonra haber almışım.. bakalım, diğeri olursa buradan paylaşıyorum zaten ama buüne dek nesibeyi daha çok denemiş ve genelde sonuç almış biri olarak pek umudum yok

Selin Bende tarihiyle birlikte çıkmıştı

Arkadaslar alev ttanseli mi neydu o bakti bana olumlu yazmis bilen var mi

Aslında yazmak istemiyordum ama sizlerle paylaşmanın uygun olduğuna karar verdim çünkü Kızlar daha önce de demiştim Nesibe bende olumsuzdu patladı diye özellikle tarih ve yeni biriyle ilgili ama tarihlere fazla takılmam yeni biri de belki neden olmasın diye düşünmüştüm 1 sene kadar önceydi yorumu aldığımda ama karakter analizi v.s o kadar süper di ki fal beni çok etkilemişti. Daha sonra yaşadığım bir olay sonrası bir kez daha denemeye karar verdim ve sonuç taban taban tabana zıt 2 yorum aldım ilk falım tamamen olumsuz 2.inci falım olumlu şimdi ikilem de kaldım hadi bunda kartların etkisi büyük ama suyla destekleyerek baktığını söyledi açıkçası ne düşüneceğimi şaşırdım ve 2.inci falının çıkması ümidiyle deyip geçtim.

Bende sizlerin yorumu uzerine baktirmstim ama ben de bu suya bakiorum dedigi kisma cidden takildim ne anne adi ne dogum tarihi varken nasil suya bakilio anne adi sart derler suya bakmak icin bende pek inanamadim
Bana soyledigi yorum olumlu olumsuz arasindabirseydi ama pek icime sinmemisti

Ayni kisi nasil lirda birinin falini iki farkli sekilde degerlendirir o zmn kader degismendir diyecegiz olaylar degisio deyip gecicez ama yada ne biliim sanirim falsepetindekiler once yazdiklari yorumlari goremiolar die birsey okumsutum o yuzden belki de ne yazdiklarini hatirlamadiklari icin tutarli olmuo fallari

öneki falları görmüyor olayına inanmam çünkü kayde dip saklıyorlardır. Kadın gerçekten güzel yorum yapıyor diyecek bir şeyim yok geçmiş an karakter özellikleri çok iyi ancak sırf kartlar la bakılan bir yorum olsa o zaman çekilen oydu şimdi çekilen buydu deyip işin işinden çıkılır ama suyla destekleyip te aynı konu için 2 ayrı sonuç düşündürücü yani gene dönüp dolaşıp başa geliyoruz FALA İNANMA FALSIZ KALMA

Bilgeye katina atmistim ne kadar tatliymis. Kartlarim hep ters cikmisti ve bilge de olumsux yorum yapiyor diye korkmustum ama olumlu hatta fama ve klotho ile paralel yorum yapmis. Hepsi sıkıntısı oldugunu soylemis. Cocuga kotu davrandigim icin bogrume bir okuz oturdu resmen Alev de yuzeysel kalmis ama bildigi noktalarda var

Çekim yasası varmıydı senin yorumunda

ya meğer ne çok fal hastası varmış !! hayır, arada sırada gelip sizi günahkarlaaaar diyen arkadaşlara sesleniyorum, galiba geride kalan pek kimse olmayacak

Bu topikteki muhabbete ote tarafta cehennemde devam edicez artik gel vatandass gel :) :) Arkamizdan da bir suru hatun gelecek, merak etmeyin :) Unlu bilim insanlarinin, sanatcilarin, filozoflarin %99.9u ve biz fal hastasi gunahkarlar tahtali koyde bulusacaz gibime geliyor :)

Samanyolu dizisi replikleri gibi konuştun Cherry, korkuyorum deme öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…