Binnaz Abla

evet patladigi anlar olmustur bende de .. ozellikle burda da demistim son 2 fali patlamisti her seyiyle ama ben ona bir canli fal baktirma imkani bulmustum. ama 7-8 ay olmustur buna ve bana canli falda hoslandigim kisinin 2 arkadasini da tiplerine, sakal ve gozluklerine kadar tarif etmisti. ben o zaman bu su bakimi olayina inanmistim. ama dedigimiz gibi sonuc olarak o da patlayabiliyor. aslinda bunu nesibeye sormak isterdim. suda gorunenler yakin gelecek mi sadece acaba? veya sadece olmus olaylar mi? mesela son baktiginda bana benim ona yazmadigim olaylari olacak diye yazmisti. bu da bende yakin gelecegi goruyor diye bir his uyandirdi.

eger bunu sorabilirsek o zaman anlik soyledikleri ile hareket edilebilir. yani durum o an onun gordugu gibidir kesinlikle...

ben sahsen iyi falcilara bakim yaptirirken soyle dusunuyorum: kesinlikle gelecegi bilemezler ancak o an olan olaylar veya dusunceleri gorebilirler. zaten o nedenle iyi falcilarin durum analizleri cok cok iyi oluyor. bu benim isime yarar mi su acidan yarar ben gonul iliskilerinde hic bir zaman karsi tarafin durumunu bilemedim. dusuncelerini de sorabilecek bir yapim yok/ sessiz sedasiz veya umursamaz bir goruntu cizerim (gecmiste yenen darbelerden dolayi )..dolayisiyla durum analizi benim gibi biri icin son derece onemli oldu hep. tek bilmek istedigim acaba gercekten bu falcilar durum analizinde bu kadar iyiler mi? dusunceler ve olaylar dogru mu? maalesef gunumuzde kimse acik-durust ve net degil. karsimizdakine dusuncelerini sorsak bile dogru cvplar alma sansimiz cok cok dusuk..kendimden pay biciyorum, simdi bana gelip sorsa hoslandigim kisi , "urminaa benden hoslaniyo musun hala" dese durumlar cok farklilastigi icin muhtemelen yaniltici yanitlar veririm ama evet hala hoslaniyorum.
bunun gibi iste.. belki de bu nedenlerden hep bosa baktiriyoruz..

Neyse ney olumlu çıkan fallardan rahatlıyorum bir süre oyalıyor sonra sil baştan yapıyorum ama şu kesin ki bazı yorumcuların geleceği yüz de yüz tutturmasalar bile bu işi çok iyi bildiklerini yani gerçekten bir yetenekleri olduğuna inanıyorum yoksa hepsi tesadüf falan olamaz öyle cümleler öyle sözler le karşılaşıyorum ki sadece 2 kişinin arasında olan bir durum bir konuş ma gibi

Cognitive bu ne amk aslanim, o siyahlar zebani mi, gece gece ne gerek var samanyolu dizisinden kesitlere ben sadece kafa buluyordum

Ben de kafa buluyorum be Cherry, adamlar dizideki bu sahnenin montajını yapmayı unutmuş, gülün diye koydum asdfghjk.

Oturmasin cnm erkekler ne kadar benciller birak duzelince gelsin sana bosver cok ince fikirli olup ince dusunmeye gelmez erkekleri ben bunu anladim

Kızlar falalemdeki aşkım bilgin'i deneyen var mı?

Kesinlikle doğru söylüyorsun. Geçen sene arkadaşlarla kahve içtikten sonra hadi fal baktıralım dedik. İlk başta bir arkadaşımuz gönüllü oldu. Ağzı açık döndü sonra hepimiz aynı adama baktırdık. Hepimizin hayatın, düşüncelerini, planların önüne döktü. Okuduğum bölümü,gelecek planlarımı filan bilmesine baya şaşırmıştım. Nitekim gelecekle ilgili söyledikleri tamamen patladı.
Geleceği bilebilen falcı yok denecek kadar az bence. Kaliteli olanlar anı ve geçmişi mükemmel derecede bilebiliyorlr ama gelecek onlarda da çoğunlukla patlıyor malesef.
O yüzden ben çok takılmıyorum. O an baktırıorum bi kaç gün sonra unutmuş oluyorum.
Ki 4-5 aydan sonra geçen hafta ilk kez yüz yüze fal baktırdım. Kadın anı ve geçmişi mkemmel bildi ama gelecekle ilgili tek kelime etmedi. "Ee gelecekler ilgili hiçbir şey söylemediniz" dedim. Kadın "geleceği allahtan başkası bilemez kızım. Bizler sadece sizin enerjinizle tahminlerde bulunuyoruz" dedi. Hak verdim kadına ister istemez

Kizlar bugun azmin sonunda selin imere bktrdm. Su 1 lira olayini duydgmdan beri nedense aklmdan sadece o gcmisti. Falda durum analizleri gyt iyiydi. Resmleri tek tek yorumlams. 1 liraya gore gyt uzun bkmis. Bu kadinin dediklerini yasayan var mi? Geleck icin soyledikleri suanki durumum icin imknsz gbi geliyor ama bi yandan da anin degerlndrmesini de dzgn ypms tutarli. Ayy bilemedim nasildr ki

Hic bilmiorum cnm ya denemedim falalemi hic sevmiyorum

Bende artık tellweden uzak duruyorum. Selena için girerim girersem. Falalem'e de reiki için göz atıyorum arada. Binnazabla da hiç baktırmadım zaten. Nedense o siteyi hiç sevemedim

Urminaya cikti bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…