evet patladigi anlar olmustur bende de .. ozellikle burda da demistim son 2 fali patlamisti her seyiyle ama ben ona bir canli fal baktirma imkani bulmustum. ama 7-8 ay olmustur buna ve bana canli falda hoslandigim kisinin 2 arkadasini da tiplerine, sakal ve gozluklerine kadar tarif etmisti. ben o zaman bu su bakimi olayina inanmistim. ama dedigimiz gibi sonuc olarak o da patlayabiliyor. aslinda bunu nesibeye sormak isterdim. suda gorunenler yakin gelecek mi sadece acaba? veya sadece olmus olaylar mi? mesela son baktiginda bana benim ona yazmadigim olaylari olacak diye yazmisti. bu da bende yakin gelecegi goruyor diye bir his uyandirdi.Aslında yazmak istemiyordum ama sizlerle paylaşmanın uygun olduğuna karar verdim çünkü Kızlar daha önce de demiştim Nesibe bende olumsuzdu patladı diye özellikle tarih ve yeni biriyle ilgili ama tarihlere fazla takılmam yeni biri de belki neden olmasın diye düşünmüştüm 1 sene kadar önceydi yorumu aldığımda ama karakter analizi v.s o kadar süper di ki fal beni çok etkilemişti. Daha sonra yaşadığım bir olay sonrası bir kez daha denemeye karar verdim ve sonuç taban taban tabana zıt 2 yorum aldım ilk falım tamamen olumsuz 2.inci falım olumlu şimdi ikilem de kaldım hadi bunda kartların etkisi büyük ama suyla destekleyerek baktığını söyledi açıkçası ne düşüneceğimi şaşırdım ve 2.inci falının çıkması ümidiyle deyip geçtim.
abla cekim yasasi ne cok mu cahil kalmisim
evet patladigi anlar olmustur bende de .. ozellikle burda da demistim son 2 fali patlamisti her seyiyle ama ben ona bir canli fal baktirma imkani bulmustum. ama 7-8 ay olmustur buna ve bana canli falda hoslandigim kisinin 2 arkadasini da tiplerine, sakal ve gozluklerine kadar tarif etmisti. ben o zaman bu su bakimi olayina inanmistim. ama dedigimiz gibi sonuc olarak o da patlayabiliyor. aslinda bunu nesibeye sormak isterdim. suda gorunenler yakin gelecek mi sadece acaba? veya sadece olmus olaylar mi? mesela son baktiginda bana benim ona yazmadigim olaylari olacak diye yazmisti. bu da bende yakin gelecegi goruyor diye bir his uyandirdi.
Samanyolu dizisi replikleri gibi konuştun Cherry, korkuyorum deme öyle.
Cognitive bu ne amk aslanim, o siyahlar zebani mi, gece gece ne gerek var samanyolu dizisinden kesitlere ben sadece kafa buluyordum
Ben de kafa buluyorum be Cherry, adamlar dizideki bu sahnenin montajını yapmayı unutmuş, gülün diye koydum asdfghjk.
Gece gece tirstim be Cognitive :)
Oturmasin cnm erkekler ne kadar benciller birak duzelince gelsin sana bosver cok ince fikirli olup ince dusunmeye gelmez erkekleri ben bunu anladimBilgeye katina atmistim ne kadar tatliymis. Kartlarim hep ters cikmisti ve bilge de olumsux yorum yapiyor diye korkmustum ama olumlu hatta fama ve klotho ile paralel yorum yapmis. Hepsi sıkıntısı oldugunu soylemis. Cocuga kotu davrandigim icin bogrume bir okuz oturdu resmenAlev de yuzeysel kalmis ama bildigi noktalarda var
Hic bilmiorum cnm ya denemedim falalemi hic sevmiyorumKızlar falalemdeki aşkım bilgin'i deneyen var mı?
ben sahsen iyi falcilara bakim yaptirirken soyle dusunuyorum: kesinlikle gelecegi bilemezler ancak o an olan olaylar veya dusunceleri gorebilirler. zaten o nedenle iyi falcilarin durum analizleri cok cok iyi oluyor. bu benim isime yarar mi su acidan yarar ben gonul iliskilerinde hic bir zaman karsi tarafin durumunu bilemedim. dusuncelerini de sorabilecek bir yapim yok/ sessiz sedasiz veya umursamaz bir goruntu cizerim (gecmiste yenen darbelerden dolayi)..dolayisiyla durum analizi benim gibi biri icin son derece onemli oldu hep. tek bilmek istedigim acaba gercekten bu falcilar durum analizinde bu kadar iyiler mi? dusunceler ve olaylar dogru mu? maalesef gunumuzde kimse acik-durust ve net degil. karsimizdakine dusuncelerini sorsak bile dogru cvplar alma sansimiz cok cok dusuk..kendimden pay biciyorum, simdi bana gelip sorsa hoslandigim kisi , "urminaa benden hoslaniyo musun hala" dese durumlar cok farklilastigi icin muhtemelen yaniltici yanitlar veririm ama evet hala hoslaniyorum.
bunun gibi iste.. belki de bu nedenlerden hep bosa baktiriyoruz..
Hic bilmiorum cnm ya denemedim falalemi hic sevmiyorum
Urminaya cikti bende beklemedeyimKizlar bugun azmin sonunda selin imere bktrdm. Su 1 lira olayini duydgmdan beri nedense aklmdan sadece o gcmisti. Falda durum analizleri gyt iyiydi. Resmleri tek tek yorumlams. 1 liraya gore gyt uzun bkmis. Bu kadinin dediklerini yasayan var mi? Geleck icin soyledikleri suanki durumum icin imknsz gbi geliyor ama bi yandan da anin degerlndrmesini de dzgn ypms tutarli. Ayy bilemedim nasildr ki
Ya kadın olumlu konustu bna. Suan icin olumsz ama geleck icin olumluydu. Ve cdden icinde bulundgmz sartlar zor oldgu icin gelecege de karamsar bkiyorm bn ama o da bildgin net olarak aylari verms uzak biraz ama bklmUrminaya cikti bende beklemedeyim
Kızlar falalemdeki aşkım bilgin'i deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?