Urminaya cikti bende beklemedeyim
Ayy ins bndede cikar ya :/Ben de tarihiyle birlikte çıkmıştı
hayir cekim yasasindan bahsetmeisti. Tuh sadece uyumlusunuz filan dedi.Bilge tüm yorumlarında hemen hemen çekim yasası diye bir şeyden bahseder geçen sene baktırmıştım olumluydu ve falıda o zaman çıkmıştı.
Arkadaşım denedi ve şiddetle tavsiye etti bir ara deneyeceğim
Ne baktırmış? Kahve mi tarot mu
Ya kadın olumlu konustu bna. Suan icin olumsz ama geleck icin olumluydu. Ve cdden icinde bulundgmz sartlar zor oldgu icin gelecege de karamsar bkiyorm bn ama o da bildgin net olarak aylari verms uzak biraz ama bklm
o ıkıncı falında falan kıtap onerısı verıyor bıde kuzum :)) ama ıyı bakar ust uste baktırınca sacmalamıstı bendehayir cekim yasasindan bahsetmeisti. Tuh sadece uyumlusunuz filan dedi.
Sinemimo bana ozleden yazmissin haleh falalemde olacak demissin sende orada mi calisiyorsun reklam gibi olmustaArkadaşlar Haleh Çetiner Fal Aleme geçmiş...
Arkadaşlar Haleh Çetiner Fal Aleme geçmiş...
canım bende baktırdım anlık durumları ve cok ozel bırseyı soyledı bana. zaman var ama kasıma kadar patlıycak mı patlamıycak mı gorucez ama bana saraylı,nesibe ve selinin yorumları ufacık farklarla resmen aynı ama selıne detay vermeden baktırmıstım kı onceden hıc baktırmadıgım bırısı ozenle bakmıs gercekten bakalım kısa bır sure var gorucez bı kac aya ınsallah cıkar dıyorumm ben
bende bgn saraylıya baktırmak ıstıyordum ama yokBnde de sarayliyla hmn hmn ayni gbiydi soyledikleri tek bi nokta harc. Bklm bu kadinin da dedigini yasayanlar varms bklyip gorucz. Ama bni sarayli kdr etkiledi bunu da inkr edemem
Hale yıldırım
Didem öztürk
Bilge özdoğru
Bunlardan hangisi iyi sizce kızlar? Birine fal baktırasım var. Bi kez olsun tam olsun. Bi daha ay sonuna kadar fal baktırcağımı sanmıyorum çünküaslında yakalayabilsem maya demire atıcam ama onu yakalamak çok fantastik bi düşünce
Hicbiri diyorum :)
Çok net bi cevap olmuş. Sağol cherry
Hale yıldırım
Didem öztürk
Bilge özdoğru
Bunlardan hangisi iyi sizce kızlar? Birine fal baktırasım var. Bi kez olsun tam olsun. Bi daha ay sonuna kadar fal baktırcağımı sanmıyorum çünküaslında yakalayabilsem maya demire atıcam ama onu yakalamak çok fantastik bi düşünce
Hale Yildirim - pembe pembe pembe
Bilge - aslinda begenenleri var ama ben hiiiiiiic sevmiyorum. Sadece kart okuyor.
Didem - Begenenleri var, sanirim hisleri de var
Bu durumda Didem diyorum.
Peki benim, dün 1 tl trafiğine rağmen bi bakayım kimler var diyip hemen Maya'yı çevirimiçi görüp fal yollayabilmem... asdfgh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?