Binnaz Abla

Rezzan abla da bana hic tutturamayanlardan. Sadece ilk fali cok cok cok basariliydi diyebilirim. Ilk fali harfinden tarihine kadar cikti ama sonuc dedigi gibi olmadi.

Tellwe falcisema, TatliCadi ve falalem Meryem , falalem Aslizade yi denyebilirsin sekerim, bunlar pek bilinmeyen ama kesfim olan cevherler :)

TatliCadi nin dedigi seylerin cogu cikti, gerisi icin bekliyorum. Gercekten 1 numara diyorum kendisi icin :)

Poooff yaa bi bana mı patladı desenize (( Şimdi tekrar okudum ekim sonunda baktırmışım iki hafta içinde olacak dediği bir şey var. Bir de Aralık ile ilgili bir yorumu var, bakalım.

Bazen zaman tutmayip, olaylar tutuyor. Belki boyle olur ?

Cezmi mesela bana yakinda, cok yakinda demisti ama yakinda dedigi olay 4 ay sonra mi ne oldu. Bence yakin degil :)

canım selın ınsallah cıkarr valla banada anda basarılı gelıcegı beklıyorum masallah dıyorum sanada aman nazar etmıyelım
tatlıcadıya baktırmak ıstıyorum bende telweede en son,venuste ılk falında superdı bende ama cok baktırdıkca ısler karman corman oluyor herseyımızı bıldıklerınde enerjıde dusuyor galıba mantıklı yorumlar devreye gırıyor.
bide kuzum merseile mıydı neydı adını yanlıs yazdım onu begenmısmıydın sen bana tek olumsuz kendısı ya taktm ben ona
saka bı yana yasayıp gorucezz ayy ınsallah bırde su kendımızı tutabılsek

Bazen zaman tutmayip, olaylar tutuyor. Belki boyle olur ?

Cezmi mesela bana yakinda, cok yakinda demisti ama yakinda dedigi olay 4 ay sonra mi ne oldu. Bence yakin degil :)
Bakalım umarım dediğin gibi olur canım yaa, onun fal bakışını da çok seviyorum zaten böyle çok hoş akıcı bir dil kullanıyor ya :))

Falcısemaya nisan gibi baktırmıştım. İlk online fallarımdandı ama çooook başarısızdı. Ne an ne geçmiş ne gelecek. Meryem ve aslı zade aklımda. Fal baktırcak olursam denerim onları :)
benim keşfimde biryolunvar edna tanura oldu. İlginç şeyler bilmişti. Tavsiye ederim

Misscherry bizim fal da beğendiklerimiz hemen hemen aynı :) Tatlıcadı ve Cezmi'yi merak ediyorum, Cezmi'nin tlf numarası yok ama

ben su fal ı baktırdım selenaya gecmısı ve sımdıyı cok cok ıyı nokta atıslarıyla bılmıs wallaa şaşırttı benı mutlu da ettı . gelecek ıle ılgılı bır dedıgını yasadım . bır dedıgını de cıktımı cıkmadımı celıskı ıcındeyım acıkcası yanı cıkmıs ama bana yanlıs yormus da olabılır oyleyse cıktı ama eger kı yanlıs yormadıysa beklemede hala . bende kararlı degılım yanı o kısımda :) ama genel olarak dedıgım gıbı begendım tatmın ettı benı uzunluk olarak da ıyıydı . bakmak ıstersen yollarımda falımı uzunluguna yada soylemlerıne fln

venus nerde arkadaslar ? bıde selın bende de patlamıstı yazmıstım zaten sıze yanı ekımın ucuncu haftası ılıskıye baslamam gerekıyordu olmadı bı kez fal baktırdım ona tarıh olarak gorusmelerımızı aynen tutturdu ama dedıgım gıbı ılıskı baslamadı

o kadın hakkındakı genel yorum zamana takılmamak galıba kuzum ınsallah gelısmeler o yonde olur .selenaya gelıncede ben tarot yada katına baktırdım gaıba hatırlamıyorum ama demekkı suda ıyımıs kadın

Venüs fal sepetinde canım

Misscherry bizim fal da beğendiklerimiz hemen hemen aynı :) Tatlıcadı ve Cezmi'yi merak ediyorum, Cezmi'nin tlf numarası yok ama

Kiz, ben sana gondericektim hatirlarsan ama soyle ki, alcanzar la ben ona baktirdik, sonra numarasini degistirmis, kimse ulasamamisti. Bende eski no su var. Istanbul topiginde yazalim, yeni numarasi olan bize de versin :)

Sema beni mi yedi yoksa :)

Yani. ilk falimda kimsenin bilemeyecegi bir sey bildi, hayret etmistim. Is konusu dedigi tarihte, dedigi sekilde oldu. Ask bilemem :)

Edna aklimdaydi, iyi oldu hatirlattigin sekerim, gorursem dalicam :)

oyy sonunda nesibeyi yakaladımm :) ama böyle bi aksiyon görmedim. ne çektim nasıl yolladım hiç anlamadım :) Fal gelince yorum yazarım gene. vee Nesibeyi de yakaladığıma göre onun fal yorumu ardından fal rejimime girebilirim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…