- 23 Ağustos 2012
- 52.175
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.275
- 898
Saraylı ve venüsü çok beğenmeyen tek ben varım heraldeikisi de oldukça emek vererek bakmışlardı sağolsunlar ama öyle nokta atışları filan yoktu. Venüs'ün dediği 2-3 şeyi yaşadım. Saraylı'nın hatırldığım kadarıyla henüz hiçbir dediği çıkmadı.
nesibe kişilik analizimi başarılı yapanlardan. Ruhsal dalgalanmalarım sonucu yaşayacaklarımı tahmin etti diyebilirim. Ama sonuç onun söylediği gibi olmayacak sanırım.
rezzan abla malesef çok başarılı değildi :/ ama ona bi kere daha baktırmak istiyorum. Bi ara fal atarım belki.
Ama şunu söyleyebilirim. Venüs, nesibe ve rezzan ablanın ortak söylediği şey bana ilgi gösteren bir erkek yüzünden aklımın karışacağı. Venüsün tarif ettiği kişi ağustosta karşıma çıktı ama çocukla muhattap bile olmadım. Israrcı tavırları sonucunda da engelledim.
nesibe kasım-aralık-ocak ayını vermişti.
rezzan bana eylül dedi. Eylülde kimseyle bi iletişimim olmadı. Net olarak patladı yani.
Popüler falcıların çoğuyla enerjim uyuşmamış sanırım onu fark ettim şu anama bence hepsi baktırılmaya değecek falcılar. Yani hiçbirine baktırdığım için pişman olmadım. Tutmasa bile hepsi fazlasıyla emek veren isimler.
Poooff yaa bi bana mı patladı desenize(( Şimdi tekrar okudum ekim sonunda baktırmışım iki hafta içinde olacak dediği bir şey var. Bir de Aralık ile ilgili bir yorumu var, bakalım.
Rezzan abla da bana hic tutturamayanlardan. Sadece ilk fali cok cok cok basariliydi diyebilirim. Ilk fali harfinden tarihine kadar cikti ama sonuc dedigi gibi olmadi.
Tellwe falcisema, TatliCadi ve falalem Meryem , falalem Aslizade yi denyebilirsin sekerim, bunlar pek bilinmeyen ama kesfim olan cevherler :)
TatliCadi nin dedigi seylerin cogu cikti, gerisi icin bekliyorum. Gercekten 1 numara diyorum kendisi icin :)
Bakalım umarım dediğin gibi olur canım yaa, onun fal bakışını da çok seviyorum zaten böyle çok hoş akıcı bir dil kullanıyor ya :))Bazen zaman tutmayip, olaylar tutuyor. Belki boyle olur ?
Cezmi mesela bana yakinda, cok yakinda demisti ama yakinda dedigi olay 4 ay sonra mi ne oldu. Bence yakin degil :)
selinin ikinci falı bende patladı... ilk falı ama gerçekten tarihleriyle herşeyiyle tutmuştu..
selinin ikinci falı bende patladı... ilk falı ama gerçekten tarihleriyle herşeyiyle tutmuştu..
Rezzan abla da bana hic tutturamayanlardan. Sadece ilk fali cok cok cok basariliydi diyebilirim. Ilk fali harfinden tarihine kadar cikti ama sonuc dedigi gibi olmadi.
Tellwe falcisema, TatliCadi ve falalem Meryem , falalem Aslizade yi denyebilirsin sekerim, bunlar pek bilinmeyen ama kesfim olan cevherler :)
TatliCadi nin dedigi seylerin cogu cikti, gerisi icin bekliyorum. Gercekten 1 numara diyorum kendisi icin :)
cezmi nerde bakıyor gercekten bu ısmı cok duydum ama bılmıyorumMisscherry bizim fal da beğendiklerimiz hemen hemen aynı :) Tatlıcadı ve Cezmi'yi merak ediyorum, Cezmi'nin tlf numarası yokama
Sanırım İstanbul ama topikte telefondan baktıranlarda vardı diye hatırlıyorum, telefonu yok ben de bir de pahalıydı sankicezmi nerde bakıyor gercekten bu ısmı cok duydum ama bılmıyorum
ben su fal ı baktırdım selenaya gecmısı ve sımdıyı cok cok ıyı nokta atıslarıyla bılmıs wallaa şaşırttı benı mutlu da ettı . gelecek ıle ılgılı bır dedıgını yasadım . bır dedıgını de cıktımı cıkmadımı celıskı ıcındeyım acıkcası yanı cıkmıs ama bana yanlıs yormus da olabılır oyleyse cıktı ama eger kı yanlıs yormadıysa beklemede hala . bende kararlı degılım yanı o kısımda :) ama genel olarak dedıgım gıbı begendım tatmın ettı benı uzunluk olarak da ıyıydı . bakmak ıstersen yollarımda falımı uzunluguna yada soylemlerıne flnaynen canım kısa bır yorumu var ama bende tutarlıydı dedıklerı,sen selanayı sevıyordun dımı onun yorumu nasıl pekı sana banada o kısacıktı ve hep dıyorum olum kartı gorup olum var demıstı belkı baska falda ıyıdır ama ben sevmemıstım
venus nerde arkadaslar ? bıde selın bende de patlamıstı yazmıstım zaten sıze yanı ekımın ucuncu haftası ılıskıye baslamam gerekıyordu olmadı bı kez fal baktırdım ona tarıh olarak gorusmelerımızı aynen tutturdu ama dedıgım gıbı ılıskı baslamadı
venus nerde arkadaslar ? bıde selın bende de patlamıstı yazmıstım zaten sıze yanı ekımın ucuncu haftası ılıskıye baslamam gerekıyordu olmadı bı kez fal baktırdım ona tarıh olarak gorusmelerımızı aynen tutturdu ama dedıgım gıbı ılıskı baslamadı
Misscherry bizim fal da beğendiklerimiz hemen hemen aynı :) Tatlıcadı ve Cezmi'yi merak ediyorum, Cezmi'nin tlf numarası yokama
Rezzan Abla ve Melek enerjimin tutmadığı popüler isimlerden ikisi...
Falcısemaya nisan gibi baktırmıştım. İlk online fallarımdandı ama çooook başarısızdı. Ne an ne geçmiş ne gelecek. Meryem ve aslı zade aklımda. Fal baktırcak olursam denerim onları :)
benim keşfimde biryolunvar edna tanura oldu. İlginç şeyler bilmişti. Tavsiye ederim
Kiz, ben sana gondericektim hatirlarsan ama soyle ki, alcanzar la ben ona baktirdik, sonra numarasini degistirmis, kimse ulasamamisti. Bende eski no su var. Istanbul topiginde yazalim, yeni numarasi olan bize de versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?