nesibem bitane bacım patlamasın melek gibi kızBende bütün falcilar patladi kizlar....Nesibe dışında. Bakalim Nesibe'de 2 ay icinde belli olcak:)
sna niye cıkmıyoo bacım zaman mı uzadı ben hep yaşıyom kız bayılıyom ona böyle okuyunca sonrası için korkuyomnesibe olumlu mu konuşmuştu peki? bende artık çıkmıyor sanırım..zaten zor da yakalanıyor..kendisini çok severim o ayrı..bıcır bıcır bi enerjisi var
Kizlar an ve gecmiste cok iyi olan Venus bende de patladi...takilmayin bosyere:)
Bana da herkes patladi diyebilirim aslinda :)
Ote yandan umutsuz olmayalim derim, alcanzar a da herkes patlamisti ama mutlu sona ulasti :)
aynen canım kısa bır yorumu var ama bende tutarlıydı dedıklerı,sen selanayı sevıyordun dımı onun yorumu nasıl pekı sana banada o kısacıktı ve hep dıyorum olum kartı gorup olum var demıstı belkı baska falda ıyıdır ama ben sevmemıstımbu arada arkadaslar klothoyagmura baktırdım baya daa bekledımm acıkcası 5 gun fln .. herkez detaylı baktıgını yazdıgı ıcın gerı cekmedım ama normal uzunlukta bır fal dı sasırtmadı o kadar da oyle abartıldıgı kadar degıl bence . bılmıyorum sız ne dusunuyorsunuz .
yaaa evet ya..nesibe artık neden bende çıkmıyoorrrsna niye cıkmıyoo bacım zaman mı uzadı ben hep yaşıyom kız bayılıyom ona böyle okuyunca sonrası için korkuyom
canımm sende cıkanlar vardı en son selın dı galıba bana dedıklerı o yolda ılerlıyor ama bakalımm 2 aylık bır sure var dedıgı bırseyıde aılemle ılgılı yasadım o kadınla enerjım tuttu galıba zamanı takılmazsak olur dıye dusunuyorum umutluyum hala salak kafam
yaaa evet ya..nesibe artık neden bende çıkmıyoorrr.. dedikleri de hep olumlu şeyler aslında..çıkmasını o kadar isterim ki.. mesela 2- 2,5 ay önce 1 aya kalmaz şöyle olacak demiş, aradan bir sürü zaman geçti, tık yok.. sonra eli kulağında demiş en son baktırdığım zaman, aradan 2 hafta geçti sanırım ya da 3.
melek bende hiç çıkmadı..enerjisi güzel ama hep o yüzden baktırdım.. son zamanlarda geri dönmüş sanırım
bana bu hafta ıcınde dedı bı kac hafta once ıcın gercekten oldu,ama ıstee bakalım gelecegı bılemıyorum :SYa selinin ilk falında bana ekimin üçüncü haftasına zaman vermişti, ama birşey olmadı sonra gene baktırdım ekim sonu işte şimdide iki haftalık bi süre verdi. bakalım çıkcak mı?? :)
bana bu hafta ıcınde dedı bı kac hafta once ıcın gercekten oldu,ama ıstee bakalım gelecegı bılemıyorum :S
Kızlar bana da selin patladı patlıcak gibi, kasımın ilk günlerinde arıcak dedi ilk iki günü es geçmiş bulunuyoruz, rezzan abla kasım aralık dedi ilkay arıcak ama daha zamanı var dedi nesibe de 3 vadede olucak ama yoklama amaçlı dedi. Venüs zaten öldürmüştü
kızlar bir de mesela, benim bu yaz flört ettiğim bir çocuk vardı. çıktık denemez de ben kendi adıma diğerini unutabilir miyim acaba diye kendimi yoklamıştım ama sonra çocuğa olmaz demiştim..mesela son 1 aydır o msjlar atıyor ediyor arkadaşça ama onu da bilen olmadı son baktırdıklarım arasında.. yan istesem bişeyler olur mesela ve bu da ciddi bir değişiklik olur hayatımda ama bilen eden yok ?!?
canımm sende cıkanlar vardı en son selın dı galıba bana dedıklerı o yolda ılerlıyor ama bakalımm 2 aylık bır sure var dedıgı bırseyıde aılemle ılgılı yasadım o kadınla enerjım tuttu galıba zamanı takılmazsak olur dıye dusunuyorum umutluyum hala salak kafam
selinin ikinci falı bende patladı... ilk falı ama gerçekten tarihleriyle herşeyiyle tutmuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?