Binnaz Abla

doğru dedin cheryy..kızlar marple nerelerde?? iyidir inşallah yaa..merak ettim..

kızlar nesibe feysden tek kart seçiyor bugün baktım aynını bana cekmiş gibi 2 saat sonra dediğini yaşadım ve dışlanıyo gibiyim kurban olim yalnız bırakmayın benim derdim safi aşk olsa ahhh ahh nişanlıyım ve karışık olan yine ben neyse bacılar nesibenin dediğini yaşadım rezzan abla sorumda patladı falda aksi bişi aksi cıkınca param boşa gitmiş gibiyim saraylının zamanında baktığı fal epey patladı sinir oldum laf kalabalıklığı yapmış bi kelime demiş anlamamıştım yerin dibine soktu olacak işmi hissiz ve saygısız işim olmasa zaten fal baktıracak değilim birdhamı tövbeee

kızlar nesibe feysden tek kart seçiyor bugün baktım aynını bana cekmiş gibi 2 saat sonra dediğini yaşadım ve dışlanıyo gibiyim kurban olim yalnız bırakmayın benim derdim safi aşk olsa ahhh ahh nişanlıyım ve karışık olan yine ben neyse bacılar nesibenin dediğini yaşadım rezzan abla sorumda patladı falda bişi aksi cıkınca param boşa gitmiş gibiyim saraylının zamanında baktığı fal epey patladı sinir oldum laf kalabalıklığı yapmış bi kelime demiş anlamamıştım yerin dibine soktu olacak işmi hissiz ve saygısız işim olmasa zaten fal baktıracak değilim birdhamı tövbeee
Bende bütün falcilar patladi kizlar....Nesibe dışında. Bakalim Nesibe'de 2 ay icinde belli olcak:)
nesibem bitane bacım patlamasın melek gibi kız

Kizlar an ve gecmiste cok iyi olan Venus bende de patladi...takilmayin bosyere:)

aynen kuzum venus anda ıyı ama cok ıyı bıldıgım bısey hakkında bazı tavırlar goruceksın dedı kı oyle bırsey olmadı vede eskıdende baktırdıgım falları dınledım benım su anda baska bır yerde olmam lazımdı ama yokk rezzan ablaya gelıcek olursak oda bılıyor ama fazla baktırmamak lazım ona 1-2 ayda bır yoksa kankaya baglıyoruz ısın b.k cıkıyr kı sendede cok ıyıdı .nesibe ve melek bende hep basarılılılar ozellıkle melek allahım ınsallah dıger dedıklerıde cıkar oncedende yazmıstım dedıgı seyler oldu olucak goruceksın duyucaksın dedıgı seyler onu yakaladım gecen gun yıne tutarlı onu gorusem ona baktırırım artık bırde nesıbeye veeee arkadaşa katılıyorum fala verıcegımız parayla ındırımlerden suslenelım

Bana da herkes patladi diyebilirim aslinda :)

Ote yandan umutsuz olmayalim derim, alcanzar a da herkes patlamisti ama mutlu sona ulasti :)

canımm sende cıkanlar vardı en son selın dı galıba bana dedıklerı o yolda ılerlıyor ama bakalımm 2 aylık bır sure var dedıgı bırseyıde aılemle ılgılı yasadım o kadınla enerjım tuttu galıba zamanı takılmazsak olur dıye dusunuyorum umutluyum hala salak kafam

aynen canım kısa bır yorumu var ama bende tutarlıydı dedıklerı,sen selanayı sevıyordun dımı onun yorumu nasıl pekı sana banada o kısacıktı ve hep dıyorum olum kartı gorup olum var demıstı belkı baska falda ıyıdır ama ben sevmemıstım

sna niye cıkmıyoo bacım zaman mı uzadı ben hep yaşıyom kız bayılıyom ona böyle okuyunca sonrası için korkuyom
yaaa evet ya..nesibe artık neden bende çıkmıyoorrr .. dedikleri de hep olumlu şeyler aslında..çıkmasını o kadar isterim ki.. mesela 2- 2,5 ay önce 1 aya kalmaz şöyle olacak demiş, aradan bir sürü zaman geçti, tık yok.. sonra eli kulağında demiş en son baktırdığım zaman, aradan 2 hafta geçti sanırım ya da 3.

melek bende hiç çıkmadı..enerjisi güzel ama hep o yüzden baktırdım.. son zamanlarda geri dönmüş sanırım

kızlar bir de mesela, benim bu yaz flört ettiğim bir çocuk vardı. çıktık denemez de ben kendi adıma diğerini unutabilir miyim acaba diye kendimi yoklamıştım ama sonra çocuğa olmaz demiştim..mesela son 1 aydır o msjlar atıyor ediyor arkadaşça ama onu da bilen olmadı son baktırdıklarım arasında.. yan istesem bişeyler olur mesela ve bu da ciddi bir değişiklik olur hayatımda ama bilen eden yok ?!?

Ya selinin ilk falında bana ekimin üçüncü haftasına zaman vermişti, ama birşey olmadı sonra gene baktırdım ekim sonu işte şimdide iki haftalık bi süre verdi. bakalım çıkcak mı?? :)

allah allah nesıbe cıkar banada ama boyle dıyınce korktum valla sen son zamanlarda kıme baktırmıstın kuzum ? cıkmayanlar kımler gercı hangısı cıktı ya bende melekle garıp bır enerjım var nazar degmesın gercekten ılgınc seylerı bılıyor ve olumlu olumsuz soyler bana o yuzden onu sevıyorum pembe tablo cızmez selının dedıgıde anlık seyler oluyor ama bakalım gelecek nasıl olucak

Ya selinin ilk falında bana ekimin üçüncü haftasına zaman vermişti, ama birşey olmadı sonra gene baktırdım ekim sonu işte şimdide iki haftalık bi süre verdi. bakalım çıkcak mı?? :)
bana bu hafta ıcınde dedı bı kac hafta once ıcın gercekten oldu,ama ıstee bakalım gelecegı bılemıyorum :S

bana bu hafta ıcınde dedı bı kac hafta once ıcın gercekten oldu,ama ıstee bakalım gelecegı bılemıyorum :S

Hay Allah yaa herkes dediği zaman illaki tutuyor diyor ama bakalım ilk falındaki ekimin 3. haftası meselesi çıkmadı ama bu da çıkmazsa, enerjimiz tutmadı diyeceğim. Gerçi yeni verdiği tarih opsiyonlu ve kasım sonunu da işaret eden şeyler var nitekim Rezzan abla, saraylı vs de aynı zamanı işaret etti bana. Bakalım çıkarsa yazarım burdan :) Keşke çıksa :) Bİr de şu nesibeyi yakalasam daha da kimseye baktırmamaya karar aldım. Nesibe jübilem olacak ama onu da yakala yakalayabilirsen :)

Kızlar bana da selin patladı patlıcak gibi, kasımın ilk günlerinde arıcak dedi ilk iki günü es geçmiş bulunuyoruz, rezzan abla kasım aralık dedi ilkay arıcak ama daha zamanı var dedi nesibe de 3 vadede olucak ama yoklama amaçlı dedi. Venüs zaten öldürmüştü

Canım bekle bakalım daha ikinci günündeyiz kasımın belki de arar.

Valla isyerimde benden hoslanan biri var, dedigin gibi istesem olur ama bunu bilen bir Tek Selin Imer ve falalem Meryem oldu mesela :)

Buyuk askim olan herifle tanisacagimi da kimse gormemisti mesela, Ortakoy cafe Yildiz disinda.

Bak unutmusum, Selin Imer tarihleriyle cikti vallahi. Geriye kalan tum unlu isilere fark atarak tarihi , her syi net tutturdu, helal olsun diyorum :)

selinin ikinci falı bende patladı... ilk falı ama gerçekten tarihleriyle herşeyiyle tutmuştu..

Saraylı ve venüsü çok beğenmeyen tek ben varım heralde ikisi de oldukça emek vererek bakmışlardı sağolsunlar ama öyle nokta atışları filan yoktu. Venüs'ün dediği 2-3 şeyi yaşadım. Saraylı'nın hatırldığım kadarıyla henüz hiçbir dediği çıkmadı.
nesibe kişilik analizimi başarılı yapanlardan. Ruhsal dalgalanmalarım sonucu yaşayacaklarımı tahmin etti diyebilirim. Ama sonuç onun söylediği gibi olmayacak sanırım.
rezzan abla malesef çok başarılı değildi :/ ama ona bi kere daha baktırmak istiyorum. Bi ara fal atarım belki.

Ama şunu söyleyebilirim. Venüs, nesibe ve rezzan ablanın ortak söylediği şey bana ilgi gösteren bir erkek yüzünden aklımın karışacağı. Venüsün tarif ettiği kişi ağustosta karşıma çıktı ama çocukla muhattap bile olmadım. Israrcı tavırları sonucunda da engelledim.
nesibe kasım-aralık-ocak ayını vermişti.
rezzan bana eylül dedi. Eylülde kimseyle bi iletişimim olmadı. Net olarak patladı yani.

Popüler falcıların çoğuyla enerjim uyuşmamış sanırım onu fark ettim şu an ama bence hepsi baktırılmaya değecek falcılar. Yani hiçbirine baktırdığım için pişman olmadım. Tutmasa bile hepsi fazlasıyla emek veren isimler.

selinin ikinci falı bende patladı... ilk falı ama gerçekten tarihleriyle herşeyiyle tutmuştu..

Poooff yaa bi bana mı patladı desenize (( Şimdi tekrar okudum ekim sonunda baktırmışım iki hafta içinde olacak dediği bir şey var. Bir de Aralık ile ilgili bir yorumu var, bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…