Binnaz Abla

kızlar Aslı Zadenın dedıklerı cıkan varmı cherry baktırdım ama bogrume bısey oturdu yemın edıyorummm bu nedır yaa

ben de selenaya su falı baktırdım şimdi onu yazmaya girdim siteye hatta. asıl olayın tarihine daha var ama onun dışında dediği hemen hemen herşeyi yaşadım diyebilirim bence çok çok başarılı birisi su falında ya da bizim enerjimiz tuttu :) ama keşke su falı daha uzun olsaydı

sewındım benım gıbı bı baskasının da cıkmasına acıkcası :) :) bence su falında gayet ıyı zaten su falını herkez bakamaz fln dıyolar ya ben mesela bınnaz a da baktırdım gayet sıradan bır yorum yollamıs tı begenmedım hıc tatmın etmedı benı selenadan sonra cok da kolay kolay begenemem mılletı gıbı gelıyo :) en azından gecmısı we an ı bılerek bana guwen werdı bu yeter .. kı gelecege daır soylemlerının cıkmasıda cabası ...umarım boyle gıder enerjımız kendımı zor tutuyorum baktırmamak ıcın tekrar ama baktırıp ta erkenden büyüsünü bozmak da ıstemıyorum bu ısın cunku ne kadar sık baktırdıysak aslında o kadar kotuluk ettık kendımıze oyle yapmamamız gerekır . . ama cok da dayanamam gıbı gelıyo bıkac zaman sonra tekrar gonderebılırım su fal ı . o zamanda paylasırım sızlerle

bi denemenı ısterım ben aslında su falında umarım denersın de merakla senınle bır bende beklerım sonucunu :)

ben saraylıyı da cok sevmıstımm gecmıs we an ıtıbarı ıle ama bı dusundum de gelecekte onun öngördüğü seylerı daha yasamadım ben yanı bıkac garıp sey var soyledıgı onlara daır bısey yasamadım .. acaba gelecege yonelık patlıyckta sadece gecmıs we an mı kalıcakkı elımdee umarım oyle olmaz .

bi denemenı ısterım ben aslında su falında umarım denersın de merakla senınle bır bende beklerım sonucunu :)
canım benım demın bır fal baktırdım en olumsuz en karamsar faldı aılem,işim,aşkım hepsını batırmıs kadın o yuzden fal baktırmaya korkuyorum galıbaa Allhın sopası yok al sana fal valla sınırden aglıycam aslı zadeye baktırdım begenenı varmı bılmıyorum ama ( selanayıda kendıme gelıyım denerım kuzum

ben baktırmadım ona ama bıldgım we duydugum kadaryla olumsuz da konustugu oluyo ewet cok pembe de cumleler kurdugu oluyomus hatta ıkı kez aynı kısıye bı cok pembe bıde cok deli dehşet seylerın oldugu fal bakmıs 3 gun arayla .. tutarlı olmadıgını soyluyolar . cıkana da ben denk gelmedım ıyı dıyenede .. ama enerjısı tuttugu ınsanlar warmıdr bılemem . :) yınede ıcın rahat olmalı bence baktıran ınsanlar daha dogru yorumu yapablır sanırım :)

ınsallah kuzum yanı tahmın yurutmus gıbı geldı banada su andakı olaylardan dolayı :S olumsuz gelısıyor ama bana hep cıkan melek vardır mesala gecen sene aynı dedıklerını yasadım hep derım yerı bende ayrıdır dıye oda mesala en son baktırıdgımda olumsuz gıdıcek bu ara ama sonra duzelıcek dıye soyledı ve baska seylerde bıldı tabı kadını anlamadım bıde benı bı sarısın gordu bı kumral alakam yok esmer bı kızım ( fal cıkmasın dıye kendımı kandırmaca evresı buda ))

tamam teskkurler bı bakaym onada :) coştumm yine :)
bu arada hıc cosmaa kal bulduysan ıyı bır falcı onda denıye denıye yenı ınsanlar ıyıce karman corman oluyor hersey enerjımız dusuyor hee bu arada venus cogu falcıdan ıyıdır yanı ınkar edılmez bır durum bu ama anda ve durum analızlerınde basarılı ben onceden baktırmıstım yenıden dınledım su anda cook baska yerlerde olmam lazımdı yakın bır zamanda yıne baktırdım durum analızı ıyı ama en azından onda suphe yok ama bence tut kendını

Ben aylar önce baktırmıştım Şubat'ta :)
Bir daha baktırmadım, hemen açıp okudum şimdi, karakterimle ve tutumumla ilgili yorum yapmış doğru ama çıktı dediğim bir şey yok için rahat olsun

Ben aylar önce baktırmıştım Şubat'ta :)
Bir daha baktırmadım, hemen açıp okudum şimdi, karakterimle ve tutumumla ilgili yorum yapmış doğru ama çıktı dediğim bir şey yok için rahat olsun

ayyy canım benım usenmemıs yazmıssın teşekkur ederım sana bende anlamadım ama hersey mı olumsuz denır ztn su anda zor bır donemdeyım baya moralım dustu sevdıgım falcılar var onlardan baskasına baktırmıycam dıyorum ama ıste ınsan manı olamıyor kendıne

Ayyyyyy sekerim nerden tavsiye ettim, dilim kopsaydi soylemeseydim

Gec derim, kimin dedigi cikti ki zaten ?

Ayni sitede Meryem in enerjisi guzel.

Bu arada tellwe deki Eyifer gelmis. gayet iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…