- 23 Ağustos 2012
- 52.175
- En iyi cevaplar
- 1
- 243.275
- 898
Sağ olasın MissCherry'im :) hatta hemen İst. topiğine bakayım
İstanbul topikte sordum, yazan olursa gönderirim :)Numaraya kavusursak ben de tekrar baktirmak istiyorum :)
ben de selenaya su falı baktırdım şimdi onu yazmaya girdim siteye hatta. asıl olayın tarihine daha var ama onun dışında dediği hemen hemen herşeyi yaşadım diyebilirim bence çok çok başarılı birisi su falında ya da bizim enerjimiz tuttu :) ama keşke su falı daha uzun olsaydıben su fal ı baktırdım selenaya gecmısı ve sımdıyı cok cok ıyı nokta atıslarıyla bılmıs wallaa şaşırttı benı mutlu da ettı . gelecek ıle ılgılı bır dedıgını yasadım . bır dedıgını de cıktımı cıkmadımı celıskı ıcındeyım acıkcası yanı cıkmıs ama bana yanlıs yormus da olabılır oyleyse cıktı ama eger kı yanlıs yormadıysa beklemede hala . bende kararlı degılım yanı o kısımda :) ama genel olarak dedıgım gıbı begendım tatmın ettı benı uzunluk olarak da ıyıydı . bakmak ıstersen yollarımda falımı uzunluguna yada soylemlerıne fln
sewındım benım gıbı bı baskasının da cıkmasına acıkcası :) :) bence su falında gayet ıyı zaten su falını herkez bakamaz fln dıyolar ya ben mesela bınnaz a da baktırdım gayet sıradan bır yorum yollamıs tı begenmedım hıc tatmın etmedı benı selenadan sonra cok da kolay kolay begenemem mılletı gıbı gelıyo :) en azından gecmısı we an ı bılerek bana guwen werdı bu yeter .. kı gelecege daır soylemlerının cıkmasıda cabası ...umarım boyle gıder enerjımız kendımı zor tutuyorum baktırmamak ıcın tekrar ama baktırıp ta erkenden büyüsünü bozmak da ıstemıyorum bu ısın cunku ne kadar sık baktırdıysak aslında o kadar kotuluk ettık kendımıze oyle yapmamamız gerekır . . ama cok da dayanamam gıbı gelıyo bıkac zaman sonra tekrar gonderebılırım su fal ı . o zamanda paylasırım sızlerleben de selenaya su falı baktırdım şimdi onu yazmaya girdim siteye hatta. asıl olayın tarihine daha var ama onun dışında dediği hemen hemen herşeyi yaşadım diyebilirim bence çok çok başarılı birisi su falında ya da bizim enerjimiz tuttu :) ama keşke su falı daha uzun olsaydı
bi denemenı ısterım ben aslında su falında umarım denersın de merakla senınle bır bende beklerım sonucunu :)o kadın hakkındakı genel yorum zamana takılmamak galıba kuzum ınsallah gelısmeler o yonde olur .selenaya gelıncede ben tarot yada katına baktırdım gaıba hatırlamıyorum ama demekkı suda ıyımıs kadın
tamam teskkurler bı bakaym onada :) coştumm yine :)Venüs fal sepetinde canım
canım benım demın bır fal baktırdım en olumsuz en karamsar faldı aılem,işim,aşkım hepsını batırmıs kadın o yuzden fal baktırmaya korkuyorum galıbaa Allhın sopası yok al sana falbi denemenı ısterım ben aslında su falında umarım denersın de merakla senınle bır bende beklerım sonucunu :)
ben baktırmadım ona ama bıldgım we duydugum kadaryla olumsuz da konustugu oluyo ewet cok pembe de cumleler kurdugu oluyomus hatta ıkı kez aynı kısıye bı cok pembe bıde cok deli dehşet seylerın oldugu fal bakmıs 3 gun arayla .. tutarlı olmadıgını soyluyolar . cıkana da ben denk gelmedım ıyı dıyenede .. ama enerjısı tuttugu ınsanlar warmıdr bılemem . :) yınede ıcın rahat olmalı bence baktıran ınsanlar daha dogru yorumu yapablır sanırım :)canım benım demın bır fal baktırdım en olumsuz en karamsar faldı aılem,işim,aşkım hepsını batırmıs kadın o yuzden fal baktırmaya korkuyorum galıbaa Allhın sopası yok al sana falvalla sınırden aglıycam aslı zadeye baktırdım begenenı varmı bılmıyorum ama ( selanayıda kendıme gelıyım denerım kuzum
ben baktırmadım ona ama bıldgım we duydugum kadaryla olumsuz da konustugu oluyo ewet cok pembe de cumleler kurdugu oluyomus hatta ıkı kez aynı kısıye bı cok pembe bıde cok deli dehşet seylerın oldugu fal bakmıs 3 gun arayla .. tutarlı olmadıgını soyluyolar . cıkana da ben denk gelmedım ıyı dıyenede .. ama enerjısı tuttugu ınsanlar warmıdr bılemem . :) yınede ıcın rahat olmalı bence baktıran ınsanlar daha dogru yorumu yapablır sanırım :)
bu arada hıc cosmaa kal bulduysan ıyı bır falcı onda denıye denıye yenı ınsanlar ıyıce karman corman oluyor hersey enerjımız dusuyor hee bu arada venus cogu falcıdan ıyıdır yanı ınkar edılmez bır durum bu ama anda ve durum analızlerınde basarılı ben onceden baktırmıstım yenıden dınledım su anda cook baska yerlerde olmam lazımdı yakın bır zamanda yıne baktırdım durum analızı ıyı ama en azından onda suphe yok ama bence tut kendınıtamam teskkurler bı bakaym onada :) coştumm yine :)
canım benım demın bır fal baktırdım en olumsuz en karamsar faldı aılem,işim,aşkım hepsını batırmıs kadın o yuzden fal baktırmaya korkuyorum galıbaa Allhın sopası yok al sana falvalla sınırden aglıycam aslı zadeye baktırdım begenenı varmı bılmıyorum ama ( selanayıda kendıme gelıyım denerım kuzum
oku canımm valla yollıycam su falı ama korkuyrumda demın baktırdıgım faldan sonraben su selenanın fallarını bi açıp okiim bari.. ne demiş..
Ben aylar önce baktırmıştım Şubat'ta :)
Bir daha baktırmadım, hemen açıp okudum şimdi, karakterimle ve tutumumla ilgili yorum yapmış doğru ama çıktı dediğim bir şey yok için rahat olsun
ben su selenanın fallarını bi açıp okiim bari.. ne demiş..
ayyy canım benım usenmemıs yazmıssın teşekkur ederım sana bende anlamadım ama hersey mı olumsuz denır ztn su anda zor bır donemdeyım baya moralım dustu sevdıgım falcılar var onlardan baskasına baktırmıycam dıyorum ama ıste ınsan manı olamıyor kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?