bizim uzaktan akraba çocuklarını tanıştırmışlardı, onlarda da kız istemedi sonradan görüşmedi. kıza çok baskı yapıyorlar diye duyup üzmesinler diye araya girdik, aile bize diğer aileye öyle diyouruz üzülmesinler, ah etmesinler diye yoksa kızımıza baskı yapmayız biricik kızımız dediler..şok oldukYa işin garibi adamın ailesi bizim çooook uzaktan akrabamız ve bizim iş bitti die adama demediklerini bırakmadılar araya adam bile soktular, çocuğun üzülüp üZülmedğini bilmiyorum ama ailesinden beklemiyorum dedikodu gibi bişi:/
Ohaaa:S yok ya annesi birebir aracı olan kişiye ne olursunuz kızı ikna edin bikez daha görüşsünler dedi de bizim taraf karşı çıktı çocuk derse olur o kadar okumuş doktor olmuş bi zahmet yanlışını da düzeltsin dedi:/bizim uzaktan akraba çocuklarını tanıştırmışlardı, onlarda da kız istemedi sonradan görüşmedi. kıza çok baskı yapıyorlar diye duyup üzmesinler diye araya girdik, aile bize diğer aileye öyle diyouruz üzülmesinler, ah etmesinler diye yoksa kızımıza baskı yapmayız biricik kızımız dediler..şok olduk.. sizin örnekteki aileler bizim akraba gibi garip olmayabilir de inan ilginç tipler mevcut etrafta..
sen içini ferah tut tatlım ya, kaderinde ise zaten dönüp dolaşıp sana gelecek..belki bu ayrılık hayra vesile olur çocuk anlar, özler de arar seni
Ama şimdi benim de içime kurt düştü pfff nefret ediyorum şu erkeklerden, huzur vereni yok huzur alanı çok..bizim uzaktan akraba çocuklarını tanıştırmışlardı, onlarda da kız istemedi sonradan görüşmedi. kıza çok baskı yapıyorlar diye duyup üzmesinler diye araya girdik, aile bize diğer aileye öyle diyouruz üzülmesinler, ah etmesinler diye yoksa kızımıza baskı yapmayız biricik kızımız dediler..şok olduk.. sizin örnekteki aileler bizim akraba gibi garip olmayabilir de inan ilginç tipler mevcut etrafta..
sen içini ferah tut tatlım ya, kaderinde ise zaten dönüp dolaşıp sana gelecek..belki bu ayrılık hayra vesile olur çocuk anlar, özler de arar seni
bana da aylar önce sonucu olumsuz söylemişti ama gidişat olumlu idi..biliyorum garip geliyor bu durum ama aynen de dediği gibi oldu ya..yani görüştük ettik görüşünce her şey güzeldi ama sonucunda ilişki başlamıyor..venus haklı çıkmakta devam ediyor anlayacağın
Peki sen rezzana baktırmış mıydın? Yani şuanki gidişi tutturan var mı?Venüs bana bomba gibi patladi. Oda olumsuz konuşmuştu bana ama halen olumsuz değil durum. Ona göre herşey bitmişti zaten ama asıl yeni başliyor
Peki rez
Peki sen rezzana baktırmış mıydın? Yani şuanki gidişi tutturan var mı?
umarım iyidir senın ıcın yasadıgın sey . dediği gibi süreç mı gecırdın yoksa sonuc mu dedıgı gıbı oldu ?Rezzana en son 4 ay önce baktırmiştim acikcasi fali hatirlamiyorum bile
Ama bende en çok tutturan saraylihanim.
Bugün yine bir dediğini yaşadim.
umarım iyidir senın ıcın yasadıgın sey . dediği gibi süreç mı gecırdın yoksa sonuc mu dedıgı gıbı oldu ?
saraylı da bende patladı... ona göre bana çoktan ulaşması ve ilişkide yükseliş vardı ama olmadı..ulaşmak şöyle dursun yaşadığından bile şüpheliyim adamın..o denli habersizimRezzana en son 4 ay önce baktırmiştim acikcasi fali hatirlamiyorum bile
Ama bende en çok tutturan saraylihanim.
Bugün yine bir dediğini yaşadim.
klotho bence de abartılıyor..ben geçen de demiştim..1 sene önce baktırmışım ancak normal bir fal ve kısa da..onca beklemeye değer mi bilmiyorum. benim arkadaşım bir 9-10 gün beklemişti sanırım..ona da durum değerlendirmesi geldi..ama millet seviyor, enerji işibu arada arkadaslar klothoyagmura baktırdım baya daa bekledımm acıkcası 5 gun fln .. herkez detaylı baktıgını yazdıgı ıcın gerı cekmedım ama normal uzunlukta bır fal dı sasırtmadı o kadar da oyle abartıldıgı kadar degıl bence . bılmıyorum sız ne dusunuyorsunuz .
saraylı da bende patladı... ona göre bana çoktan ulaşması ve ilişkide yükseliş vardı ama olmadı..ulaşmak şöyle dursun yaşadığından bile şüpheliyim adamın..o denli habersizim
Hadi kötü dedikleri patlamıştır inşallah, rezzan abla da mı? sen onu beğeniyordun diye hatırlıyorum çünkü.Bende bütün falcilar patladi kizlar....Nesibe dışında. Bakalim Nesibe'de 2 ay icinde belli olcak:)
Bende bütün falcilar patladi kizlar....Nesibe dışında. Bakalim Nesibe'de 2 ay icinde belli olcak:)
nesibe olumlu mu konuşmuştu peki? bende artık çıkmıyor sanırım..zaten zor da yakalanıyor..kendisini çok severim o ayrı..bıcır bıcır bi enerjisi varBende bütün falcilar patladi kizlar....Nesibe dışında. Bakalim Nesibe'de 2 ay icinde belli olcak:)
Bende bütün falcilar patladi kizlar....Nesibe dışında. Bakalim Nesibe'de 2 ay icinde belli olcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?