Binnaz Abla

çok teşekkürler ayrıntılı görüşlerin için..devamını bekliyorum merakla...nesibe ne diyor peki mesela. bildi mi?

Merhaba. Evet, baktırdıklarım içinde Nesibe de var ama siteyi açıp bulup hatırlamam gerekecek. Pek emin değilim ama Nesibe galiba pek tutturamamıştı bana diye hatırlıyorum. Yarın bakar yazarım. İyi Geceler:)

Aslı zade ye arkadaşım baktırmıştı olumsuz du çıkmadı rahat ol.

Ya şimdi ekimin başında ben de bilgeye baktırmışım onu dinledim de evet bana da gayet güzel yorumlamış anı falan durumu gayet iyi bilmiş. Gelecekle ilgili de olumsuz konuşmamış ama topu bana atmış :)

Bilge Özdoğru, evet an da gayet başarılı benim yorum yapmam için zaman var.
Hem Pembe pembe şeyler söylememesi hem de çok çok kesin konuşmaması güzel ama Rezzan Abla'nın falları gibi havada da kalmıyor, enteresan bir cümle oldu sanırım :)
(tabii bu yorumum benim falıma göre, yoksa Rezzan Abla'nın beğenenleri de çok)

Canim acaba yigitin numarasini alabilirmiyim istanbuldayim gidip baktirmak istiyorum

benpapatya,Cezmi'nin telefonunu gönderebilir misin?

ya galiba eyifer öylesine girdi, baktı ve gitti.. bugün tekrar online olmamış

bugün burada görüp baktırdım meryem'e dedikleri çıkar mı bilmem ama gerçekten iyi bir yorumdu tavsiye ederim.

Hatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle

perican özelden atar mısın tlfnunu.. ve fiyat gibi bilgileri

perican bilgileri bana da atabilir misin canım :)

Asil size selam olsun Perican Hanim, nerelerdeydiniz :)

Ben de isterim bilgilerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…