çok teşekkürler ayrıntılı görüşlerin için..devamını bekliyorum merakla...nesibe ne diyor peki mesela. bildi mi?
canım benım demın bır fal baktırdım en olumsuz en karamsar faldı aılem,işim,aşkım hepsını batırmıs kadın o yuzden fal baktırmaya korkuyorum galıbaa Allhın sopası yok al sana falvalla sınırden aglıycam aslı zadeye baktırdım begenenı varmı bılmıyorum ama ( selanayıda kendıme gelıyım denerım kuzum
Ya şimdi ekimin başında ben de bilgeye baktırmışım onu dinledim de evet bana da gayet güzel yorumlamış anı falan durumu gayet iyi bilmiş. Gelecekle ilgili de olumsuz konuşmamış ama topu bana atmış :)
Canim acaba yigitin numarasini alabilirmiyim istanbuldayim gidip baktirmak istiyorumDEVAM...
İst. Sarmaşık Cafe/Hasan: Mevcut ve geçmişi çok iyi biliyor. Şimdiye dek kaç kişile ilişkim olduğunu, ailemle ilişkimin durumunu, benim adamın tipini, bana karşı tavırlarını olduğu gibi bilmişti. Ancak bana bir takım işlemler verdi (ücreti karşılığı tabii) ve bunları yaptıktan sonra adam geri gelmezse gel yüzüme tükür dedi. Bu işlemlerin bir kısmını yaptım, bir kısmını da imkansızlık yüzünden yapamadım (domuz kanı bulmak gibi) . Yani sonuçta benim adamla, şimdi, çok şükür, iyiyiz ama bu durumun oluşmasında Hasan’ın değil de, Allah’ın takdiri olduğunu kabul etmek zorundayız. Zaten sadece Hasan’ın yöntemlerine değil, Havva isminde bir kadının yöntemlerini de uyguladım,..hepsi birbirine karıştı. (Eski arkadaşlar belki hatırlar; yaz aylarında Hasan için serzenişte bulunmuştum bu sayfalarda; dediklerini uyguluyorum, neden hala adam ortada yok, parama yazık oldu diye.
İs./Yiğit (Evinde bakan): Kendisine birkaç kez telefonda baktırdım. Temmuzda baktırdığımda, Ağustos sonunda adamla görüşeceğimizi söylemişti, ki Eylül’ün ilk haftasında görüştük gerçekten.
İst/Elmira: Bazen geçmişi de gelecek gibi anlatabileceğini söyledi. (Hem adamın hem de benim ayrı ayrı evli olduğumuzu söyleyip, benim öyle olmadığını Elmiraya söylememden sonra böyle bir açıklama yaptı. Bilemiyorum, bazı falcılarda bu tür durumlar oluyor) En fazla 3 vakit sonra tekrar birleşme gördüğünü söylemişti, bunu tutturdu. Sonrası için de bir ayrılık, bir birleşme ve son olarak bir ayrılık daha olduğunu söyledi. Adamın kız çocuğu olduğunu bilemedi, erkek olduğunu söyledi. Benim 3-4 ay içinde yeni birisiyle tanışacağımı ve bununla evleneceğimi söyledi; böyle bir yeni tanışmaya hiç hevesli olmadığım gibi böyle bir tanışma da olmadı. Kardeşimin akciğer kanserini bilemedi, sadece kemiklerden kaynaklanan bir hareket aksaklığı olduğunu söyledi. Ben kanser olduğunu söyleyince henüz ölüm karanlığı görmediğini söyledi. (Kardeşim 1 yıl önce zaten son evredeydi)
İst./Öznur: Evli veya hayatımda birisi olup olmadığını, çalışıp çalışmadığımı, adamla ilgili neyi öğrenmek istediğimi sordu başlangıçta. Adamın çocuğu olup olmadığını sordu. Bence bunları kendisinin bilmesi gerekirdi. Öznur-Pınar kardeşlerle ilgili yorumlarımı yaz aylarında forumda yapmıştım. Benim ve adamın kişilik analizinde ve mevcut hallerimizi tarif etmede oldukça iyiydi . Tarih vermiyor. Tekrar görüşeceğimizi ve döneceğini bildi.
İst/Pınar: Kişilik analizleri iyi. Mevcut durum analizi ve geçmişi bilmesi açısından gayet iyi. Pınar Hanım sohbet açısından da iyi. Kişilerin karakter yapılarına göre, nasıl bir yol izlemekte fayda olduğun, nasıl davranılması gerektiğini isabetli bir şekilde ortaya koyuyor. Ne zaman ve nasıl harekete geçmem gerektiği konusunda yol gösterici oldu. Doğrusu Pınar Hanımın tavsiyelerine uydum. Adamla kader yollarımızın birleştiğini söyledi.
Tellwe/Saraylı: Tekrar birleşme, sonra yine ayrılık, en sonra da yine birleşme olacağını söylemişti. Bu 3 aşamadan ilki gerçekleşti..umarım sonrakiler gerçekleşmez. Yakın zamanda bir görüşme olmaz demişti ama bu faldan 5 gün sonra biz barıştık. Saraylı, daha çok genel yorumlar yaptı bana. Bana şimdilik pek fazla tutturduğunu söyleyemiyorum.
Telww/Sharevisrael: Bei ikinci başka bir gödermeye yönlendirdi. Adamla ilgili çok olumsuz şeyler söyledi.
Tellwe/Defne Sultan: 2 ay sonra ilişki yeniden başlayacak demişti; tam dediği gibi oldu. Bir de, sana adamn bir teklifi olacak demişti, bu da çıktı.
Tellwe/SElena: 1,5 ay sonra arkadaş gibi görüşmeye başlayıp bu şekilde devam edeceksiniz ve sonra da bıçak gibi kesilecek demişti. Tamam, dediği gibi 1,5 ay sonra görüşmeye başladık ama arkadaş gibi değil tabii görüşmelerimiz. BU anlamda tutturamadı diyebilirim. Ayrıca şimdilik bıçak gibi kesilme durumu da yok.
Tellwe/Kocaalem: Çok pembe bir tablo çizmişti ama ilişkinin başlaması anlamında bu pembe tablonun bir kısmı gerçekleşti diyebilirim. İş ile ilgili söylediklerinden henüz gerçekleşen yok.
Tellwe/Mercury: Birkaç gün içinde sana ulaşacak demişti, dediği gibi oldu. Tarih ve saat vermede oldukça iddialı. Başka bildiği şeyler de oldu.
Tellwe/Medyum Emel: Birbirimizden çok uzakta olduğumuzu bildi. Diğerleri genel ifadelerdi. Her tarafa çekilebilir.
Tellwe/Klothoyağmur: tekrar birliktelik var ama yakında değil demişti; faldan 20 gün sonra birliktelik tekrar başladı. Mevcut durumla ilgili saptamaları yerindeydi.
Tellwe/Estanbul: Mevcut durumda isabetli. Şimdiye kadarki yaşadığım süreci bildi.
Tellwe/Acıkahvem: Laf kalabalığı sadece.
Tellwe/Akila: Atmasyon. Çok kötü.
Tellwe/Enderun: Atmasyon. Çok kötü. Bir yerlerden kopyala yapıştırları fazlaca
Tellwe/Falaniyethakkaniyet: Anlatımı çok çok uzun. İçinde elle tutulabilir ifadeler bulabilmek çok zor. Ancak dediği gibi bir sonraki ay görüşme oldu.
Tellwe/Hydra: Mevcut ve geçmiş kişiler analizi iyi. Ekim sonuna kadar olumlu gelişmeler olacağını yazmıştı; dediği gibi oldu.
Tellwe/Rehber: Genel ifadeler daha çok. Kasım sonuna dek önemli değişiklikleri göreceksin demişti, kısmen tutturdu diyebilirim, Ekim’de önemli değişiklikler oldu.
DEVAMI SONRAYA:)
kızlar falsepeti miroskas tan uzak durun
Merhaba acaba ceyda ya da azraya baktırmaya değer mi?
eyifer' e ne baktırdın bıtanem ?Fatima ve TatliCadi yi tek gecerim. Eyifer de cok cok iyi.
eyifer' e ne baktırdın bıtanem ?
Birkaç gün önce Cezmi'ye yapmak istediğim ticari bir iş için fal baktırdım. Tarih olarak Kasım 20'e dek iş konusu sizin istediğiniz gibi sonuçlanacak dedi. Kasım ortasına fazla zaman kalmadığı için buradan Cezminin öngörüsünün akibetini yazarım.
Tarot baktirmistim.
B benpapatya topikten mutlu ayrilanlardan olmana cok sevindim, hep mutlu olursun insallah :)
perican özelden atar mısın tlfnunu.. ve fiyat gibi bilgileriHatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle
Hatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle
Hatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle
Meryem nerde bakıyoobugün burada görüp baktırdım meryem'e dedikleri çıkar mı bilmem ama gerçekten iyi bir yorumdu tavsiye ederim.
Eyfer nerde bakıyoo??ya galiba eyifer öylesine girdi, baktı ve gitti.. bugün tekrar online olmamış
Meryem nerde bakıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?