Perican banada yollayabilirmisin kadının numarasını özelden rica etsemPerican, bu hatunun telefon numarasını bana gönderebilir misin?
Ben konuyu anlamadım mutlu olmana sevındım ama konu ne kım bilmişşSevgili Cherry, çok teşekkür ederim. topicte hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz, benzer üzüntüleri yaşadık, yaşıyoruz..Buradaki hepimizin mutlu olmasını diliyorum.
Bende telını rıca edıcemmmm kızlarrTelefonunu istiyorum demistim aslinda, bendeki numara kullanimda degilmis :)
Ote yandan super bkiyor, bakarken yok daha neler dedigim seyler cikti.
Kadinin ismini ogrenebilir miyim ?
Nasl yani seni mi cikarms sosyal aglardan?
Bncede bu selin cok pmbe tablocu. Bna da oyle seyler soyledi ki su an ki durumla karsilastirdgmda yok artk diyorm grci zamn var ama bnde buraya o konuda patladi diye yazicm sanirm.
Ve ayrica sunu da soyliym sarayliya son bktrdgmda bna bi durumdan bhsetmsti bnde ona bnzer seyi fali atmada bir kc gun once yasadgm icin yasadgm seyi yasayack olarak soyledi herhlde dedm onemsemedm. Ama suan cdden oyle bir durum icerisindeym hmde sasrdgm bi zamnda ihtiml bile vermezkn. Tbi bu yasanilnlarda olumsz seyler. Zaten saraylinin bi olumlu dedigi sey olmuyor bnde olumsxluklar arka arkaya siralaniyor mubarek
Valla benim bacı Cezmiye bakarak bedavaya bakıyor. 25 lira kuzum bu kadın
Hatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle
Bana gönderırmısın lutfenGönderiyorum
Bak hemen morelını bozma gecenlerde bırı yazmıştı selının falı patladı dıye 1 hafta gectı kızlar patlamamış oldu sadece tarıh tutmadı yazdı.. Belkı senınkıde oyle olur uzulmeeEvet canım bu muhabber olalı 2 ay olucak nerdeyse ve şimdi yaptı. olumlu değil herşey daha da olmsuz gidiyor ben artık fal falan baktırmam yaa( venüs haricinde herkes üzgün pişman fln dedi selena ve eylül de senin çabanla olursa olur dediler ama herkesin bir söledği şey üzgün olmasıydı. Nese kızlar iyiki varsınız cidden umarım hepimiz doğru insanı bigün buluruz
selini de Venusü de severim ama selin in çıkmasını isterdim. ama bende de gidişat venüs aylardırKızlar ben de çıkmayan bi fal haberiyle karşınızdayım. Selin imerin falı patlamış bulunuyor kasımın ilk günleri arıcak demişti tam tersi bi durum oldu yani tamamen koptuk sosyal ağlardan fln. Bu durumda bitek venüsün falı çıkmış oluyor kendisini tebrik eder meslek hayatında başarılar dilerim
bu hatunun adı neydi acaba ? acaba baktırdığım biri olabilir mi? bi kadına baktırmıştım ben telde biraz garipti ama gelecekle ilgili bişy dememiş ancak öğüt vermişti sonuçtaFaldan eli eteği çekince uzak kaldım buralara gülüm. Favorilerim zaten belliydi, yeni keşiflere de çıkmamıştım ama kuzen bu hatunu yere göğe sığdıramayınca hadi dedim jübilemi yapayım.
Valla bacım hatunun üç harfleri var sanırım çünkü telefonla konuştuğumuz an benim masadaki kase cart dedi çatladı hem de alt tabanı koptu bildiğin anaaaaam nasıl tırstım
Hatun ismimi anne ismimi filan istedi başladı döktürmeye, sonra benim hergelemin adını ve anne adını istedi bu kez onu döktürdü ama sağlam döktürdü yani kafadan 3 kardeşler dediğinde hönk diye kaldım. Ayrı yerlerde yaşadığımızı falan bildi oldukça tutarlıydı. Fiyatı her çeşitte aynı olduğu için ben yıldızname istedim
Evet canım bu muhabber olalı 2 ay olucak nerdeyse ve şimdi yaptı. olumlu değil herşey daha da olmsuz gidiyor ben artık fal falan baktırmam yaa( venüs haricinde herkes üzgün pişman fln dedi selena ve eylül de senin çabanla olursa olur dediler ama herkesin bir söledği şey üzgün olmasıydı. Nese kızlar iyiki varsınız cidden umarım hepimiz doğru insanı bigün buluruz
Canım yaa venüs ama çok kötü konuştu tamam pişman olmamasını anlıyorum da işleri bozulcak ailesi dedikodunu yapmış bile dedi kimseyle olmıcaksın dedi fln. Bi de ben de gaza geldim meryeme attım şimdi cevabı geldi pişman değil fevri davranmış ama 3 vadede tekrardan görüşceksinz demiş. Kesinlikle inanmıyorum boşuna umutlanmak fln da istemiyırm evet bitti gerçekten ben de kabullenmeliyim yavaştan yavaştanselini de Venusü de severim ama selin in çıkmasını isterdim. ama bende de gidişat venüs aylardır
Adı Ayla canım yaklaşık bi sene öncesine kadar İzmirde cafesi varmış ama sonra Samsuna taşınmışlar. Kuzenim gitmiş ona ben de onun tavsiyesiyle baktırdım. bildiklerim şimdilik bu kadarcıkbu hatunun adı neydi acaba ? acaba baktırdığım biri olabilir mi? bi kadına baktırmıştım ben telde biraz garipti ama gelecekle ilgili bişy dememiş ancak öğüt vermişti sonuçta
Ben de aynı durumdayım hep beraber gömülelimVenüs ün sısteme gırme bılgısı nerden alıyoduk ben hıc yakalayamıyorum yaa( bı kere attım dedıklerı dogru ama tarıhler gectı gıttı ( meryeme attım sımdı gaza gelıp morelım yerlerde selınden ck umıtlıydım onunda patladı hbr bırınden geldı bu neyaa.yuzustu gomun benı:)))
Ben ona 150 lira bayılırsam 150 gün kendime gelemem bacııııııııım sen nasıl kıycan paracığınaCezmii beyin. Telını bılen varmıııık??? Kaderdaşlarımmmm
Dimi yanyana gomsunler bızı.bu ne ya herıfler fosurfosur uyuyor belkı sevgılılerının yanında huzurlu bız burda hıc cıkmayan falcılar anketı yapıyoruz yada daha da acısı 2 dedıklerı sey cıksa ıyı fakcı yapıp aslında hıcc bırseyı bılmeyen kışılere maddı manevı guvenıp yıkılıyoruz... Hayattt yiterrr yaabıde hayal kırıklıgıı.. Arkıdışler gene olsun gene baktırıcam bılıyorumm ben kendıme nıye bunu yapıyorummBen de aynı durumdayım hep beraber gömülelim((
Kaççç neyyy one yaww..50 tl en son tuhhh yazıklar olsun vermem verememde zaten ..her dedıgı cıkıyo derız ben baktırırım pat bırı cezmı patladı yazar oturup kendımı 150 parcaya bolerım:))) abowww bu be yaaa:)) peki kımeee baktırıcazzzzzz.selın patladıı dıyolar.. Rezzan,melek,Ben ona 150 lira bayılırsam 150 gün kendime gelemem bacııııııııım sen nasıl kıycan paracığına
perican senin baktırdığın kişi kaça bakıyor ve tlfda bakıyor mu acaba? diğer sayfalarda yazdıysan göremedim, tekrar olursa kusura bakmaBen ona 150 lira bayılırsam 150 gün kendime gelemem bacııııııııım sen nasıl kıycan paracığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?