- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Tesekkurlerfalalemde bakıyor.
Faldan eli eteği çekince uzak kaldım buralara gülüm. Favorilerim zaten belliydi, yeni keşiflere de çıkmamıştım ama kuzen bu hatunu yere göğe sığdıramayınca hadi dedim jübilemi yapayım.Asil size selam olsun Perican Hanim, nerelerdeydiniz :)
Ben de isterim bilgilerini :)
Sevgili Cherry, çok teşekkür ederim. topicte hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz, benzer üzüntüleri yaşadık, yaşıyoruz..Buradaki hepimizin mutlu olmasını diliyorum.Tarot baktirmistim.
B benpapatya topikten mutlu ayrilanlardan olmana cok sevindim, hep mutlu olursun insallah :)
Gönderiyorumbenpapatya,Cezmi'nin telefonunu gönderebilir misin?
Sevgili Cherry, çok teşekkür ederim. topicte hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz, benzer üzüntüleri yaşadık, yaşıyoruz..Buradaki hepimizin mutlu olmasını diliyorum.
Bugün ben de iş için Meryem'e baktırdım. Gerçekten hızlı ve iyi bir yorumcuya benziyor. Hiç bahsetmediğim halde, yapmak istediğim işi bir erkekle birlikte yapacağımı yazmış. Gerçekten de niyetim, bu işi bir erkek arkadaşımla birlikte yapmak.bugün burada görüp baktırdım meryem'e dedikleri çıkar mı bilmem ama gerçekten iyi bir yorumdu tavsiye ederim.
Bugün ben de iş için Meryem'e baktırdım. Gerçekten hızlı ve iyi bir yorumcuya benziyor. Hiç bahsetmediğim halde, yapmak istediğim bir erkekle birlikte yapacağımı yazmış. Gerçekten de niyetim, bu işi bir erkek arkadaşımla birlikte yapmak.
Sana katılıyorum. Bir sürü falcıya baktırdım ve hala da baktırmaya devam ediyorum.. ama içlerinde en iyisi Cezmi oldu.Vallahi mutlu oldum, mutlu ayrilanlarin sayisinda artis olunca :)
Cezmi Cezmi Cezmi :)
Faldan eli eteği çekince uzak kaldım buralara gülüm. Favorilerim zaten belliydi, yeni keşiflere de çıkmamıştım ama kuzen bu hatunu yere göğe sığdıramayınca hadi dedim jübilemi yapayım.
Valla bacım hatunun üç harfleri var sanırım çünkü telefonla konuştuğumuz an benim masadaki kase cart dedi çatladı hem de alt tabanı koptu bildiğin anaaaaam nasıl tırstım
Hatun ismimi anne ismimi filan istedi başladı döktürmeye, sonra benim hergelemin adını ve anne adını istedi bu kez onu döktürdü ama sağlam döktürdü yani kafadan 3 kardeşler dediğinde hönk diye kaldım. Ayrı yerlerde yaşadığımızı falan bildi oldukça tutarlıydı. Fiyatı her çeşitte aynı olduğu için ben yıldızname istedim
Sana katılıyorum. Bir sürü falcıya baktırdım ve hala da baktırmaya devam ediyorum.. ama içlerinde en iyisi Cezmi oldu.
Pardon yaaa:)Telefonunu istiyorum demistim aslinda, bendeki numara kullanimda degilmis :)
Ote yandan super bkiyor, bakarken yok daha neler dedigim seyler cikti.
Cezmi kaça bakıyor bacııı ?Pardon yaaa:)
Şimdi gönderiyorum cezminin numarasını
Cezmi kaça bakıyor bacııı ?
Valla benim bacı Cezmiye bakarak bedavaya bakıyor. 25 lira kuzum bu kadınBen 150 tl vermistim.
Senin baci gece gece tirstirdi yalniz :) Sen ne kadara ne baktirdin?
Hatunlar selam olsun herkese, uzun süredir fal baktırmıyordum kuzenimin tavsiyesiyle jübilemi yaptım kadın bana yıldızname baktı telefonla ve sevdiceğimin 3 kardeş olduğunu bile bildi ya vaaaaaay arkidiş dedim ... Tavsiye ederim kesinlikle
Kızlar ben de çıkmayan bi fal haberiyle karşınızdayım. Selin imerin falı patlamış bulunuyor kasımın ilk günleri arıcak demişti tam tersi bi durum oldu yani tamamen koptuk sosyal ağlardan fln. Bu durumda bitek venüsün falı çıkmış oluyor kendisini tebrik eder meslek hayatında başarılar dilerim
Bende istiyorum özeldenPardon yaaa:)
Şimdi gönderiyorum cezminin numarasını
Bna da yollar misn numarasini canimValla benim bacı Cezmiye bakarak bedavaya bakıyor. 25 lira kuzum bu kadın
Bende istiyorumm telınıııBna da yollar misn numarasini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?