Binnaz Abla

ayy yazmışın pericancım zaten yaa.. kusura bakma.. bana da atabilir misin eğer numarasını verme sakıncası yoksa ?

Canimmm sana ozellikle yazmak istedimm bu kadar sikmaa canini bana selinim fali cikti anlik olarak ki cok zor biseydi ben inanmiuodum yani kendini bu kadar olumsuz dusunme venus bana oyle birsey demisti severim onu ama oyle birsey olduguna inanmiyorum boyle arkadan konusma gibi bisey bakalim aslinda bende ikiside tutarli zor bi evreden sonra iyi gorduler ama venus baya.dube sokmustu beni ondan diyorum uzme kendini her fal cikicak diye bisey yok bende gecen gun asliya baktirdim kadin benu oldurdu resmen agliycaktim biz kasiniyorux baktira baktiraa

Merhaba. Ben de alabilir miyim bu bayanin numarasini ozelden? Bir de nerde ikamet ediyor eger ankaraysa yuzyuze baktirmak isterim fal. Ucreti sadece 25 tl mi? Ne sekilde oduyoruz bi de detaya giriyo mu gercekten isim falan verebilcek kadar?

Ahaha aynen ben de 150 gun agit yakarim. Cherry 150 dedi fiyatini cezminin. Selenayi denedin mi o da iyidir

Merhaba. Ben de alabilir miyim bu bayanin numarasini ozelden? Bir de nerde ikamet ediyor eger ankaraysa yuzyuze baktirmak isterim fal. Ucreti sadece 25 tl mi? Ne sekilde oduyoruz bi de detaya giriyo mu gercekten isim falan verebilcek kadar?
Canim telden gondermeye caliscam nymarasini falci baci samsunda yasiyor parayi da hesabina yatiriyon sanirim benimkini kuzenim vermisti elden. Kisim vermedi bana ama iimi cok rahat bulacagin detaylar veriyon. Misal sevgilini soracaksan onun adini alip dokturuyor

canıım yaa çoook sağol gerçekten moral verdn. haklısın ama biz baktıra baktıra şansımızı zorluyorz ve biri mutlaka çooook kötü bişi sölüyor. aslında çok zorlamamak gerek bazı şeyleri oluruna bırakmalıyız. ama yapmıyoruz.. nese ya ben zaten dünkü olaydan sonra kapattım beyfendi hazretleri mevzusunu. bidaha baktırmam onun için.boşuna umut beslemenin bi anlamı yok.

Ahaha aynen ben de 150 gun agit yakarim. Cherry 150 dedi fiyatini cezminin. Selenayi denedin mi o da iyidir
Su falı yolladım ama 2 gun oldu hala 3. Sıradayım hıc boyle yapmazdıı( bıde mercury için yorumu olan varmı nasıl

canım gercekten fazla zorluyoruz bende farkındayım akısına bırak vede dua et bol bol kotu dusunme begendıgın falcılar varsa onlardan devam et yenı bırını aramak baktırmak ıstemekte enerjımızı dusuruyor ona ınanıyorum ben artık

glı yolladım ama 2 gun oldu hala 3. Sıradayım hıc boyle yapmazdıı( bıde mercury için yorumu olan varmı nasıl
Kızlar telwedw mercuryy fıkrı olannn
Medyum mercury den bahsediyorsan iki kere baktirdim gecen
Kızlar telwedw mercuryy fıkrı olannn
Medyum Merkür e iki kez baktirdim geçen sene inandim dediklerine çok iddialiydi ama çıkmadı sevgilimle aramız kötüydü sıkıntıları var düzelecek dedi yüzük var dedi meğer başkasını bulmuş kendine düzelecek dediği tarihlerde terk edildim

arkadaşlar veya perican bana da samsun'daki hanımın numarasını atabilir misiniz...

bir de bu sitelerden baktıracak olursam bu sıra revaçta kim var? benim dönemimde nesibe ve rezzan ablaydı.

Kızlar pericanın bahsettiği kişiye baktıran olursa yorumunu yazsın. Çok merak ettim :)
Valla ben Ayla Hanıma fal baktırma girişimimde başarılı olamadım. Öğlende aradım, hatta hesap numarasını da aldım. Yarım saat sonra ara beni dedi. Aradım; misafiri varmış, henüz benim verdiğim isim, vs bilgilerle ilgilenememiş. Bana, ben sizi ararım, dedi. Aramayınca akşam aradım; bir erkek telefonu açtı, yarım saat sonra arayın, dedi. Yarım saat sonra aradım, bu kez telefon hiç açılmadı. Herhalde bana fal bakmayacaksınız diye yazarak mesaj gönderdim. Mesajıma da cevap vermedi. Nezaketen bir yanıt vermesini dilerdim. Bir daha Ayla Hanımı aramayı düşünmüyorum.

Bu arada, bugün falsız kalmayayım diye tellwe'den Fama'ya tarot gönderdim. Kısa zamanda falıma baktı ve çok memnun kaldım. İş ile ilgili sormuştum. İçinde bulunduğum stres halini bildi, ayrıca ben hiç söz etmediğim halde bu işi yaparken yanımda birisinin olacağını da bildi.

Allah Allah neden öyle yaptı ki acaba şaşırdım şimdi. Ben de biraz bekledim ama bu kadar da değil yani. Hesabına parayı yatırdın mı peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…