Canimmm sana ozellikle yazmak istedimm bu kadar sikmaa canini bana selinim fali cikti anlik olarak ki cok zor biseydi ben inanmiuodum yani kendini bu kadar olumsuz dusunme venus bana oyle birsey demisti severim onu ama oyle birsey olduguna inanmiyorum boyle arkadan konusma gibi bisey bakalim aslinda bende ikiside tutarli zor bi evreden sonra iyi gorduler ama venus baya.dube sokmustu beni ondan diyorum uzme kendini her fal cikicak diye bisey yok bende gecen gun asliya baktirdim kadin benu oldurdu resmen agliycaktim biz kasiniyorux baktira baktiraaCanım yaa venüs ama çok kötü konuştu tamam pişman olmamasını anlıyorum da işleri bozulcak ailesi dedikodunu yapmış bile dedi kimseyle olmıcaksın dedi fln. Bi de ben de gaza geldim meryeme attım şimdi cevabı geldi pişman değil fevri davranmış ama 3 vadede tekrardan görüşceksinz demiş. Kesinlikle inanmıyorum boşuna umutlanmak fln da istemiyırm evet bitti gerçekten ben de kabullenmeliyim yavaştan yavaştan
150 liraya bakıyorCezmi kaça bakıyor bacııı ?
Merhaba. Ben de alabilir miyim bu bayanin numarasini ozelden? Bir de nerde ikamet ediyor eger ankaraysa yuzyuze baktirmak isterim fal. Ucreti sadece 25 tl mi? Ne sekilde oduyoruz bi de detaya giriyo mu gercekten isim falan verebilcek kadar?Faldan eli eteği çekince uzak kaldım buralara gülüm. Favorilerim zaten belliydi, yeni keşiflere de çıkmamıştım ama kuzen bu hatunu yere göğe sığdıramayınca hadi dedim jübilemi yapayım.
Valla bacım hatunun üç harfleri var sanırım çünkü telefonla konuştuğumuz an benim masadaki kase cart dedi çatladı hem de alt tabanı koptu bildiğin anaaaaam nasıl tırstım
Hatun ismimi anne ismimi filan istedi başladı döktürmeye, sonra benim hergelemin adını ve anne adını istedi bu kez onu döktürdü ama sağlam döktürdü yani kafadan 3 kardeşler dediğinde hönk diye kaldım. Ayrı yerlerde yaşadığımızı falan bildi oldukça tutarlıydı. Fiyatı her çeşitte aynı olduğu için ben yıldızname istedim
Ahaha aynen ben de 150 gun agit yakarim. Cherry 150 dedi fiyatini cezminin. Selenayi denedin mi o da iyidirKaççç neyyy one yaww..50 tl en son tuhhh yazıklar olsun vermem verememde zaten ..her dedıgı cıkıyo derız ben baktırırım pat bırı cezmı patladı yazar oturup kendımı 150 parcaya bolerım:))) abowww bu be yaaa:)) peki kımeee baktırıcazzzzzz.selın patladıı dıyolar.. Rezzan,melek,
Canim telden gondermeye caliscam nymarasini falci baci samsunda yasiyor parayi da hesabina yatiriyon sanirim benimkini kuzenim vermisti elden. Kisim vermedi bana ama iimi cok rahat bulacagin detaylar veriyon. Misal sevgilini soracaksan onun adini alip dokturuyorMerhaba. Ben de alabilir miyim bu bayanin numarasini ozelden? Bir de nerde ikamet ediyor eger ankaraysa yuzyuze baktirmak isterim fal. Ucreti sadece 25 tl mi? Ne sekilde oduyoruz bi de detaya giriyo mu gercekten isim falan verebilcek kadar?
Kuzum fiyati 25 lira ben de telden baktirdim bakiyor yaniperican senin baktırdığın kişi kaça bakıyor ve tlfda bakıyor mu acaba? diğer sayfalarda yazdıysan göremedim, tekrar olursa kusura bakma
canıım yaa çoook sağol gerçekten moral verdn. haklısın ama biz baktıra baktıra şansımızı zorluyorz ve biri mutlaka çooook kötü bişi sölüyor. aslında çok zorlamamak gerek bazı şeyleri oluruna bırakmalıyız. ama yapmıyoruz.. nese ya ben zaten dünkü olaydan sonra kapattım beyfendi hazretleri mevzusunu. bidaha baktırmam onun için.boşuna umut beslemenin bi anlamı yok.Canimmm sana ozellikle yazmak istedimm bu kadar sikmaa canini bana selinim fali cikti anlik olarak ki cok zor biseydi ben inanmiuodum yani kendini bu kadar olumsuz dusunme venus bana oyle birsey demisti severim onu ama oyle birsey olduguna inanmiyorum boyle arkadan konusma gibi bisey bakalim aslinda bende ikiside tutarli zor bi evreden sonra iyi gorduler ama venus baya.dube sokmustu beni ondan diyorum uzme kendini her fal cikicak diye bisey yok bende gecen gun asliya baktirdim kadin benu oldurdu resmen agliycaktim biz kasiniyorux baktira baktiraa
Kuzum fiyati 25 lira ben de telden baktirdim bakiyor yani
Su falı yolladım ama 2 gun oldu hala 3. Sıradayım hıc boyle yapmazdııAhaha aynen ben de 150 gun agit yakarim. Cherry 150 dedi fiyatini cezminin. Selenayi denedin mi o da iyidir
Kızlar telwedw mercuryy fıkrı olannn
canıım yaa çoook sağol gerçekten moral verdn. haklısın ama biz baktıra baktıra şansımızı zorluyorz ve biri mutlaka çooook kötü bişi sölüyor. aslında çok zorlamamak gerek bazı şeyleri oluruna bırakmalıyız. ama yapmıyoruz.. nese ya ben zaten dünkü olaydan sonra kapattım beyfendi hazretleri mevzusunu. bidaha baktırmam onun için.boşuna umut beslemenin bi anlamı yok.
glı yolladım ama 2 gun oldu hala 3. Sıradayım hıc boyle yapmazdıı( bıde mercury için yorumu olan varmı nasıl
Medyum mercury den bahsediyorsan iki kere baktirdim gecenKızlar telwedw mercuryy fıkrı olannn
Medyum Merkür e iki kez baktirdim geçen sene inandim dediklerine çok iddialiydi ama çıkmadı sevgilimle aramız kötüydü sıkıntıları var düzelecek dedi yüzük var dedi meğer başkasını bulmuş kendine düzelecek dediği tarihlerde terk edildimKızlar telwedw mercuryy fıkrı olannn
Valla ben Ayla Hanıma fal baktırma girişimimde başarılı olamadım. Öğlende aradım, hatta hesap numarasını da aldım. Yarım saat sonra ara beni dedi. Aradım; misafiri varmış, henüz benim verdiğim isim, vs bilgilerle ilgilenememiş. Bana, ben sizi ararım, dedi. Aramayınca akşam aradım; bir erkek telefonu açtı, yarım saat sonra arayın, dedi. Yarım saat sonra aradım, bu kez telefon hiç açılmadı. Herhalde bana fal bakmayacaksınız diye yazarak mesaj gönderdim. Mesajıma da cevap vermedi. Nezaketen bir yanıt vermesini dilerdim. Bir daha Ayla Hanımı aramayı düşünmüyorum.Kızlar pericanın bahsettiği kişiye baktıran olursa yorumunu yazsın. Çok merak ettim :)
Valla ben Ayla Hanıma fal baktırma girişimimde başarılı olamadım. Öğlende aradım, hatta hesap numarasını da aldım. Yarım saat sonra ara beni dedi. Aradım; misafiri varmış, henüz benim verdiğim isim, vs bilgilerle ilgilenememiş. Bana, ben sizi ararım, dedi. Aramayınca akşam aradım; bir erkek telefonu açtı, yarım saat sonra arayın, dedi. Yarım saat sonra aradım, bu kez telefon hiç açılmadı. Herhalde bana fal bakmayacaksınız diye yazarak mesaj gönderdim. Mesajıma da cevap vermedi. Nezaketen bir yanıt vermesini dilerdim. Bir daha Ayla Hanımı aramayı düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?