Binnaz Abla

Selena bambaşkadır..

Siz selin imere bastırdınız mı baktırdıysanız falınız çıktı mı?

ilk falımda hiçbir bilgi vermememe rağmen tamamen doğru analiz etmişti içinde bulunduğum durumu ve yapmayı planladığım şeyleri. ve nasıl sonuçlanacağını. ikinci falımda, olacak şeyleri söyledi. henüz söylediği zaman aralığındayım. ve söylediği şeylerin olacağına da çok eminim ama zamana takılmıyorum. yani ben onun enerjisini seviyorum çok.

Anladım sevindim o zaman, bende baktırdımda bir konuda karar aşamasındayım ondan çıkacak mı diye bekliyorum onun dediklerini.

Selini denedinizmi acaba onerir misiniz bide nesibe nasildi venusu bende istiyorum ama daha fal almiyor sanirim

Acaba bu enerji uyuşma durumu burçla mı alakalı herkes klotho hanımı beğeniyor mesela bende çok kısa biçimde genel ifadelerden bahsetti.

Ben bir hanım vardı onun sonucu ne oldu merak ettim selin Hanım'a baktırmıştı kanatlı bir logoya sahip şirkette işe başlayacağını söylemiş ona, bunu okursa cevaplar mı?

Ben bir hanım vardı onun sonucu ne oldu merak ettim selin Hanım'a baktırmıştı kanatlı bir logoya sahip şirkette işe başlayacağını söylemiş ona, bunu okursa cevaplar mı?

bu hanım=) cevabınızı bekliyoruzzz.

uggaya fal attım şimdi. seyrek aralıklarla giriyo sanırım inşallah çok bekletmez :)

Uggaya ne fali attin canim bende onu denemek istiyorum baya guzel yorumlar almis ama bakinca yazar misin
tabi ki yazarım :) saman falı attım değişik bişeye benziyo. zaten hisleri kuvvetli insan için hangi fal olduğu önemli değil bence

Ugga yi ben de çok beğeniyorum anı çok iyi bilmişti dediklerinin de büyük kısmını yaşadım hatta geçen sene söylediği bir şeyi bir ay önce yaşadım ve aklima yorumu geldi

Profiline girdiğimde uzun süredir yok gibi geldi bana en son kim baktirdi acaba

Selini denedinizmi acaba onerir misiniz bide nesibe nasildi venusu bende istiyorum ama daha fal almiyor sanirim

Venus 15 aralikta baslicakmis.

Nesibe nin tutturdugu cok insan var, mutlaka dene. (bana cikmadi o ayri :) )

Selin Imer'in fallarindan biri %100 cikti. Digerleri ne olur bilmem, ama gunundeyse guzel bakiyror, denemek gerek derim.

Venus 15 aralikta baslicakmis.

Nesibe nin tutturdugu cok insan var, mutlaka dene. (bana cikmadi o ayri :) )

Selin Imer'in fallarindan biri %100 cikti. Digerleri ne olur bilmem, ama gunundeyse guzel bakiyror, denemek gerek derim.
Size çıkan faldaki konular nelerdi eğitim mi iş mi aşk mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…