Telefondan giriyorum yazdım sandım yazamamışım :) yorumum geldi şimdi de benim falımda kart anlamlarına göre yorumlamış. Fena değildi ama tekrar denemem sanırım. Yolladığım için pişman olmadım ama :) yine de benim favorim selena
Falsepeti/binnazabla da bana iyi bir falcı söyler misiniz?
Fal sepetinde Ester kira yok canım fal alemde o :)binnazablada selin imer, fal sepetinde de ester kira varmış, ben denemedim ama çok memnun olan var.
tmm=D ben acemisiyim bu işlerin daha biraz=D bi selena biliyorum, bi selin imer=DFal sepetinde Ester kira yok canım fal alemde o :)
Siz selin imere bastırdınız mı baktırdıysanız falınız çıktı mı?tmm=D ben acemisiyim bu işlerin daha biraz=D bi selena biliyorum, bi selin imer=D
Siz selin imere bastırdınız mı baktırdıysanız falınız çıktı mı?
Anladım sevindim o zaman, bende baktırdımda bir konuda karar aşamasındayım ondan çıkacak mı diye bekliyorum onun dediklerini.ilk falımda hiçbir bilgi vermememe rağmen tamamen doğru analiz etmişti içinde bulunduğum durumu ve yapmayı planladığım şeyleri. ve nasıl sonuçlanacağını. ikinci falımda, olacak şeyleri söyledi. henüz söylediği zaman aralığındayım. ve söylediği şeylerin olacağına da çok eminim ama zamana takılmıyorum. yani ben onun enerjisini seviyorum çok.
Selena bambaşkadır..
Selini denedinizmi acaba onerir misiniz bide nesibe nasildi venusu bende istiyorum ama daha fal almiyor sanirimPanpa sen binnazablayi gec. Sen degil sadece herkes gecsin. Selin Imer ve tarot bakan Kerem miydi? onlar haric biz hepsine baktirdik, cogunun falcilikla, falla alakasi yok, yuvarlak seyler uydurup soyluyorlar. Tek nokta atisi, vuhuuuuu bunu da nasil bildi diyecegin hicbir sey yok. Selena, Venus, Nesibe vb. falcilara baktirirsan aradaki farki goreceksin zaten. Kesira da kader, kismet vs bir seyler soyluyor, yani soke edici bir sey yok falinda. Gec bence.
Gece gece çıkan fall haberiiii!!!!!!!! Kızlar resmen tükürdüğümü yalıyorum ve sızlere selin ımerin işimle ılgılı cıkan fal haberını verıyorum:.) şoyle eskı işime donucekmıyım dedım ınatla hayır yenı bı şirket olucak dedı hatta legosunu tarıf ettı. Baktım oyle legosu olan bı şırket yoktu legoda uçan kuş kanatlı demişti. Neyse uzun lafı kısası bugun tesadufen gordugum bır ılan deneyımlı personel arayan benım meslegımden bır şirket veee legosunda kanatları olan bır at:)) haha yabancı demıştı sadece turk şirketı maasşı daha ıyı demıştı hayır maas bıraz daha az senın eskı sirketınden buyuk demıştı hayır degıl ama gelın gorunki benım seltorum artı lego uyuyor artı verdıgı tarıh bugun:))) hoş salı gunu goruşmeye gıducem sınavı kazanırmıyım bılemem ama selın hanım bence bılmıştır bır yorumcuya gore bukadar bılınır.aşk hayatımda cıkarsa sılırım butun yorumcuları dırekkk selın hanımla yasarım fal hayatımı .bu yazdıklarımdan falın cıkmamışkı de denılebılır.ama tarıh lego hemenhemen eskıkte olsa dogru tahmın ve evet kendı sektorum ne dersınız oldumu bu fal olmadımı
Ben bir hanım vardı onun sonucu ne oldu merak ettim selin Hanım'a baktırmıştı kanatlı bir logoya sahip şirkette işe başlayacağını söylemiş ona, bunu okursa cevaplar mı?
Uggaya ne fali attin canim bende onu denemek istiyorum baya guzel yorumlar almis ama bakinca yazar misinuggaya fal attım şimdi. seyrek aralıklarla giriyo sanırım inşallah çok bekletmez :)
tabi ki yazarım :) saman falı attım değişik bişeye benziyo. zaten hisleri kuvvetli insan için hangi fal olduğu önemli değil benceUggaya ne fali attin canim bende onu denemek istiyorum baya guzel yorumlar almis ama bakinca yazar misin
Saman mi nasil bir fal o canimtabi ki yazarım :) saman falı attım değişik bişeye benziyo. zaten hisleri kuvvetli insan için hangi fal olduğu önemli değil bence
Selini denedinizmi acaba onerir misiniz bide nesibe nasildi venusu bende istiyorum ama daha fal almiyor sanirim
Size çıkan faldaki konular nelerdi eğitim mi iş mi aşk mı?Venus 15 aralikta baslicakmis.
Nesibe nin tutturdugu cok insan var, mutlaka dene. (bana cikmadi o ayri :) )
Selin Imer'in fallarindan biri %100 cikti. Digerleri ne olur bilmem, ama gunundeyse guzel bakiyror, denemek gerek derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?