Binnaz Abla

binnaz abla klasiği pembe tablocu..
Yok ya orda da var bençe çat çat patır patır diyenler olmaz diye.. Mesela Benna,mesela Bilge ( onu pek anlamıyorum garip bir tarzı var karşıdaki kişiyi bazen küçük gören tarzı,faldan ziyade özgüven telkin aşılamaya çalşışan bi tarz bilemiyorum) bi de Şevval Erdal ı beğeniyorum.. çok çok mantıklı ne kesin olmaz ne olurcu.. zaten kısa zamanda yüzdesi de arttı başarısı da... bi de gerçekten hissşiyatlı

Hanımlar ya bana mı öyle geliyor bilemedim sanki fallarda söylenen kötü şeyler çıkıyor genelde de iyi şeyler çıkmıyor baktıran insan bir nevi ilahi anlamda cezalandırılıyor olabilir mi sizce

Hanımlar ya bana mı öyle geliyor bilemedim sanki fallarda söylenen kötü şeyler çıkıyor genelde de iyi şeyler çıkmıyor baktıran insan bir nevi ilahi anlamda cezalandırılıyor olabilir mi sizce

yok be kuzum kendini kotuye odaklama.
asla öyle bir şey yok.

bilakis bana hep iyileri çıkmıştır. şoke olmuşumdur.

zaten kötüyü o kadar net söyleyen falcı da kötüdür muhtemelen. kader değişebilen bir şey. ne fallar gördüm, ağlayarak çıktım. harfi dahi çıkmadı.

Birde kahve falında çıkan durumlar kaç yılı kapsıyor ne kadarı görünüyor ?

Nesibeye de baktirdim canlar olumlu olumsuz ne varsa bahsetmiş ondan da cok memnun kaldim

Miroskas ♡ nesibe ♡ bir de kerem bey kaldi...

Sahsen bnde oyle oldu. Sarayliya attgim 3 falin olumsz olan kismlari noktaaina virgulune kdr cikti olumlu olan zerre birsey yok daha ortada.

Ben katilmiyorum, bana olumsuz tek kelime cikmadi. Ote yandan Acelya, Bilge vb tiplerdi olumsuz konusanlar, zaten salladiklari icin tutmamis da olabilir

birde canlı sohpet çok kisa sürüyor bende dakkalar ışık hızıyla geçiyor.para tuzağı sanki tabi bunlar şahs düşüncelerim inş size her dediği çıkar..
başka yerde canlı fal denemedim ama tellwede resmen takır takır para musluğu demek o.. normal dakikalar şeklinde de akmıyor ayrıca.. resmen paralardan oluyoruz kızlar, başka bişy olduğu yok..

aylanın falını beğenmemiştim bildiği şeyler olmayınca gelecek tutmaz demiştim... ama dün itibarıyla iş konusunda dediği kötü bişey ve özel konuda dediği çıktı yok daha neler demiştim dediği gibi oldu. 3 hafta vermişti cuma günü doluyor ve dediği şey perşembe olacak :) aslında oldu na nihayetlenecek... hakkını da yemeyim dedim.

kötü olan için üzüldüm özel olan inşallah iyidir bende de verdiği süre geçti geçince ne bileyim bu damı gol değil demeye başlamıştım gene ümitlendim görüyormusun şimdi

Arkadaşlar ben şimdi tarot için bir de Kesira yı deniyorum, 3.sıradayım beklemedeyim...
Var mı deneyiminiz?

Panpa sen binnazablayi gec. Sen degil sadece herkes gecsin. Selin Imer ve tarot bakan Kerem miydi? onlar haric biz hepsine baktirdik, cogunun falcilikla, falla alakasi yok, yuvarlak seyler uydurup soyluyorlar. Tek nokta atisi, vuhuuuuu bunu da nasil bildi diyecegin hicbir sey yok. Selena, Venus, Nesibe vb. falcilara baktirirsan aradaki farki goreceksin zaten. Kesira da kader, kismet vs bir seyler soyluyor, yani soke edici bir sey yok falinda. Gec bence.

Geçen gün tellwede luna06 ya fal attım..Aynı gün bitireceğini belirtmiş falları..3 gün geçti hala beklediğimi görünce duvarına yazdım.."kalan falları ne zaman yorumlayacaksınız, yorumlayamayacaksanız haber verir misiniz çekelim" şeklinde..

Ertesi gün falımı iade etmiş ve iade nedenini aynen yazıyorum:

"arkadasım duvarıma ıkı kere msj bırakmıssın sert cıkmıssın gıbı hıssettım bakmıycaksanız haber verın lutfen dıe kımseye haber verme yukumlulugum yok duvarıma ıyı bakarsanız yazmısım oraya zamnı olmayan acelesı olan ceksın dıe ben sac kesmıyorum resım yapmıyorum fal bakıyorum fal enerjı ısıdır bunun ıcın en uygun zamanı beklerım yoksa bu maddı cıkar ısıne doner.kızdım yorumlamıycam ııgeceler"

Dünyanın en iyi falcısı olsun, benim için yorumculuk bu değildir. Çocuk gibi "küstüm oynamıyorum" tavrı ne etik ne hoş..Epey sinirlendim duvarına da uzun bir mesaj yazdım ama kaldırmış..Zaman verme o zaman değil mi? Enerjim ne zaman gelirse o zaman bakıcam de..Ben selenayı günlerce bekledim yeri geldi. Hiç böyle bir durumla karşılaşmadım..Çok çirkin.

Ayrıca fal sepeti miroskas..Uzak durun derim..Bol bol tavsiye ve ve fal sorumdaki detayları kullanarak önüme sürülen saçma sapan bir fal..

İade istedim hala iade yapılmadı..Bu iade konularında binnaz abla kadar müşteri odaklı yok maalesef..

Tellwe de sibelladan epey memnun kaldım. Mevcut durumda çok başarılı..Vermediğim detayları şak diye bilmiş..
Selena ve ugga zaten vazgeçilmezlerim..Selena gelecekte zaman zaman yanıldı ama ugga ne söylediyse yaşadım.

Onun haricinde Keremden memnun kaldım, pembe tablocu biraz ama tavrı çok hoşuma gitti.

Ve falalemde meryem verdiği zamanları tutturuyor.

aman tanrımmm o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…