Binnaz Abla

Fal sepetindeki hale yıldırım nasıl kızlar? kredimi nihayet iade etmişler birilerine atayım bari..venüsamber yok çünkü..

Her defasında paraya ihtiyacım yok, para için yapmıyorum bu işi diyor ama iki lafından biri de para her nedense.
Pfff...

Madem paraya ihtiyacın yok %100 ne arttırıyorsun fiyatları.

Benim falımı iade sebebi anlaşıldı, uğraşmak istememiş hanımefendi. Bu da sözünden cayan biri olduğunu gösterir..

Kendini bişey sandığı bana verdiği cevaptan belliydi zaten.
Hiç sevmem böyle kişilikleri..

Duvarına da yazmış başka falcıya yönelebilirsiniz diye. Ne sanıyorsa kendini.
Ben çok beğenmiştim falını ama canım çok detaylı ve uzun bakmıştı uslubu da çok iyiydi gelecek bilmiyorum çıkar mı ama geçmişi ve durum analizi tam bilmişti. Ama bende 3 gün beklemiştm kendisini

Bana üslubu epey çirkindi. Duvarına "kalan falları ne zaman yorumlarsınız" yazdım diye hem de. Etik değil bu davranışı..
"Tatlım, arım, balım, dostlarım" demekle sempatik olunmuyor.

Neyse hala sinirliyim hatuna, şimdi şu fiyatları ve duvarında verdiği cevabı görünce daha bi sinirlendim.

Demek ki dediğin gibi fiyatları yükselteceğinden falını iade etmiş.. Çok yanlışşş.. Birde bu kadar yükseltmesi çok garip

allah allah cok sasırdım benımde falıma gec baktı luna hatta bende yazdım ama oyle bır tepkı almadım kendısınden hakkını yemıyım falıda gercekten bende superdı,hatta kızmıstım bu kadar bekledım dıye ama deymıstı gercektende uzun bır yorumu ve detaylı durumumu, anımı, gecmısı acayıp ıyı bılmıstı gelıcek ıcınde beklemedeyımm .

Demek ki dediğin gibi fiyatları yükselteceğinden falını iade etmiş.. Çok yanlışşş.. Birde bu kadar yükseltmesi çok garip
deneme ıcın mı acaba dusuktu kotu dusunmek ıstemıyorum ama telwe falcılarıda malum :S o kadar fıyatları burdada dıyordu arkdaşlar telwede sonrada yukselıyor galıba fıyatlar vıp uye bılmem ne uye dıye bısey var galıba ondan ıyı barı ucuzken baktırdık o acıdan bakıyorum su anda olaya :) ama ben begendım kendı adıma hatta bazı anlarda hanı sırf benım hıssetıgım seylerle alakalı benı sok ettı kendısı,herkeste farklı ıste selenada cok begenılıyor bence ona verıcegıme lunaya verıırm o parayı artık ama ıstee herkesın enerjısı farklı karsındakı ınsanla .

Tellwe klasiği..Talep olunca kendilerini medyum sanıyorlar.

Fal bakımı konusunda yorum yapamayacağım canım, yazdığım gibi baktıramadım çünkü.
Ben bana olan tavrı hakkında yorum yapıyorum, o yorumları kaldırmış duvarından.."kalan falları ne zaman yorumlayacaksınız" dedim diye iade etmiş hem de gayet çirkin bir üslupla.
Canı istememiş bakmak. O yüzden diyorum dünyanın en iyi falcısı olsun gözümde sıfır..

Bir de "bundan böyle daha önce bakmadığım kişilere fal bakmayacağım" yazmış..Bilmem okudunuz mu?
Bu ne kibir?

Müşteri seçmeye de başlamış hanımefendi.

anladım canım ne dedıgını ama ıste dıyorum ya bende aynısını yazmıstım ondan dolayı sasırdım hatta bana bılgıde vermıstı su anda enerjım dusuk sonra bakıcam dıyee ona sasırdım :S onda haklısın bu tutumu yanlıs ısterse cokk cokk super olsun yada anlamadım ıyı yorumlardan mı boyle oldu acabaa telweyee guvenmıyorum ztnn o kesın !!

Bir de "bundan böyle daha önce bakmadığım kişilere fal bakmayacağım" yazmış..Bilmem okudunuz mu?
Bu ne kibir?

Müşteri seçmeye de başlamış hanımefendi.

Ben sasirdim cunku bana cok cok kibar davranmisti. Bana da gec bakicam demis, sonra ozur diledi, tellwe kafeye gel dedi. 5 kredilik kahve atmistim, bildigin yarim saat bakti, tum sorularimi cevapladi.

Sasirdim acikcasi, Luna dedikleri ciksin cikmasin 10 numara buldum ben onu.

Yüksek ihtimal..Şu tellwede kendini bi halt sanmayan yorumcu bir elin parmağını bulmaz zaten.

Bana da tutumu bu yönde oldu canım..Gerçekten çok kibar biri olsaydı öyle bir üslupla iade etmezdi.
Demek ki maske..Yani bana bunu düşündürdü.

Çünkü ben de burada okuduğum yorumlarla atmıştım ona fal.

:)
Luna zaten vip + dı fiyatları 7 olduğunda
Keşke bu kadar yükseltmeseydi ama dediğin gibi bende çok çok beğendim tam benim istediğim tarz da yorumları lafı dolandırmıyor yuvarlak konuşmuyor pat pat her sorduğunu cevaplıyor
Ben bir daha baktıracağım lunaya
Ben de Selena dan kat be kat beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…