Venusu beklemedeyim diger ikisini bir deniyim buraya yazarim yine yorumlarimiVenus 15 aralikta baslicakmis.
Nesibe nin tutturdugu cok insan var, mutlaka dene. (bana cikmadi o ayri :) )
Selin Imer'in fallarindan biri %100 cikti. Digerleri ne olur bilmem, ama gunundeyse guzel bakiyror, denemek gerek derim.
Size çıkan faldaki konular nelerdi eğitim mi iş mi aşk mı?
Bana da eğitimle ilgili bir şey dedi ama olması gerçekten imkansız gibi de ondan sormak istedim. Ama bazen modunda olmuyor o zaman çok net cevaplar vermiyor .İş diyeyim , tarihi ayrıntısı , verdiği bina tarifi 4.kat olmasına kadar tuttu.
Kızlar Luna fal alımını açmış ama fiyatları 30 tl ye yükseltmiş
Ben çok beğenmiştim falını ama canım çok detaylı ve uzun bakmıştı uslubu da çok iyiydi gelecek bilmiyorum çıkar mı ama geçmişi ve durum analizi tam bilmişti. Ama bende 3 gün beklemiştm kendisiniKendini bişey sandığı bana verdiği cevaptan belliydi zaten.
Hiç sevmem böyle kişilikleri..
Duvarına da yazmış başka falcıya yönelebilirsiniz diye. Ne sanıyorsa kendini.
Ben çok beğenmiştim falını ama canım çok detaylı ve uzun bakmıştı uslubu da çok iyiydi gelecek bilmiyorum çıkar mı ama geçmişi ve durum analizi tam bilmişti. Ama bende 3 gün beklemiştm kendisini
Demek ki dediğin gibi fiyatları yükselteceğinden falını iade etmiş.. Çok yanlışşş.. Birde bu kadar yükseltmesi çok garipBana üslubu epey çirkindi. Duvarına "kalan falları ne zaman yorumlarsınız" yazdım diye hem de. Etik değil bu davranışı..
"Tatlım, arım, balım, dostlarım" demekle sempatik olunmuyor.
Neyse hala sinirliyim hatuna, şimdi şu fiyatları ve duvarında verdiği cevabı görünce daha bi sinirlendim.
Bana üslubu epey çirkindi. Duvarına "kalan falları ne zaman yorumlarsınız" yazdım diye hem de. Etik değil bu davranışı..
"Tatlım, arım, balım, dostlarım" demekle sempatik olunmuyor.
Neyse hala sinirliyim hatuna, şimdi şu fiyatları ve duvarında verdiği cevabı görünce daha bi sinirlendim.
deneme ıcın mı acaba dusuktu kotu dusunmek ıstemıyorum ama telwe falcılarıda malum :S o kadar fıyatları burdada dıyordu arkdaşlar telwede sonrada yukselıyor galıba fıyatlar vıp uye bılmem ne uye dıye bısey var galıba ondan ıyı barı ucuzken baktırdıkDemek ki dediğin gibi fiyatları yükselteceğinden falını iade etmiş.. Çok yanlışşş.. Birde bu kadar yükseltmesi çok garip
Demek ki dediğin gibi fiyatları yükselteceğinden falını iade etmiş.. Çok yanlışşş.. Birde bu kadar yükseltmesi çok garip
allah allah cok sasırdım benımde falıma gec baktı luna hatta bende yazdım ama oyle bır tepkı almadım kendısınden hakkını yemıyım falıda gercekten bende superdı,hatta kızmıstım bu kadar bekledım dıye ama deymıstı gercektende uzun bır yorumu ve detaylı durumumu, anımı, gecmısı acayıp ıyı bılmıstı gelıcek ıcınde beklemedeyımm .
Tellwe klasiği..Talep olunca kendilerini medyum sanıyorlar.
Fal bakımı konusunda yorum yapamayacağım canım, yazdığım gibi baktıramadım çünkü.
Ben bana olan tavrı hakkında yorum yapıyorum, o yorumları kaldırmış duvarından.."kalan falları ne zaman yorumlayacaksınız" dedim diye iade etmiş hem de gayet çirkin bir üslupla.
Canı istememiş bakmak. O yüzden diyorum dünyanın en iyi falcısı olsun gözümde sıfır..
Bir de "bundan böyle daha önce bakmadığım kişilere fal bakmayacağım" yazmış..Bilmem okudunuz mu?
Bu ne kibir?
Müşteri seçmeye de başlamış hanımefendi.
anladım canım ne dedıgını ama ıste dıyorum ya bende aynısını yazmıstım ondan dolayı sasırdım hatta bana bılgıde vermıstı su anda enerjım dusuk sonra bakıcam dıyee ona sasırdım :S onda haklısın bu tutumu yanlıs ısterse cokk cokk super olsun yada anlamadım ıyı yorumlardan mı boyle oldu acabaa telweyee guvenmıyorum ztnn o kesın !!
Ben sasirdim cunku bana cok cok kibar davranmisti. Bana da gec bakicam demis, sonra ozur diledi, tellwe kafeye gel dedi. 5 kredilik kahve atmistim, bildigin yarim saat bakti, tum sorularimi cevapladi.
Sasirdim acikcasi, Luna dedikleri ciksin cikmasin 10 numara buldum ben onu.
Luna zaten vip + dı fiyatları 7 olduğundadeneme ıcın mı acaba dusuktu kotu dusunmek ıstemıyorum ama telwe falcılarıda malum :S o kadar fıyatları burdada dıyordu arkdaşlar telwede sonrada yukselıyor galıba fıyatlar vıp uye bılmem ne uye dıye bısey var galıba ondan ıyı barı ucuzken baktırdıko acıdan bakıyorum su anda olaya :) ama ben begendım kendı adıma hatta bazı anlarda hanı sırf benım hıssetıgım seylerle alakalı benı sok ettı kendısı,herkeste farklı ıste selenada cok begenılıyor bence ona verıcegıme lunaya verıırm o parayı artık ama ıstee herkesın enerjısı farklı karsındakı ınsanla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?