Binnaz Abla

Sibella1'den bahsediyorsanız eğer onu ben de severim. 2 defa baktırdım ikisinde de dedikleri çıktı. ugga bakıyor mu hala

kötü olan için üzüldüm özel olan inşallah iyidir bende de verdiği süre geçti geçince ne bileyim bu damı gol değil demeye başlamıştım gene ümitlendim görüyormusun şimdi
özel olan çokk iyi canım maşallah diyelim de nazar değmesin umudumu kesmişken oldu gibi.belki tesadüf bilemem de iş olayını da bilmesi ilginç oldu. falda tek bildiği şey adamın mesleğiydi zaten o yüzden beğenmemiştim biliyosun demek geleceği tutturuyo

Sibella'ya ne baktirdin sekerim?

Iade konusunda hak veriyorum canim sana maalesef begenmedigimiz zaman iade falan etmiyorlar, edicek olsalar bile yuz kez soyletiyolae diretiyolae yani cok haklisin .
Ama miroskasa ben dun baktirdim arkadasimin tavsiyesi uzerine birazdan yine baktiracagim, horoskop ve tarotta cok begendim bana da tavsiyelerde bulunmus ama tutturdugu cok fazla sey var bende..muhtemelen enerji meselesi bu...
Kahve gonderecegim birazdan da :)

vallahi tatlım biz burda istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yine de insanlar abuk sabuk falcılara para kaptırmaya devam edecekler.. hadi biz işin piri olduk, en fazla 1 kez atıyoruz hatta artık onu bile yapmıyoruz, burda güvndiğimiz biri baktırma diyince uzak duruyoruz. ama özellikle yeni başlayanlar, o sitelerdeki yorumları okuyup kanıp gönderiyolar.

ne diyeyim biz çok para kaptırdık, herkesin kendi kesesi sonçta.. şurda defalarca yazılmış edilmiş uyarılmış falcılarla ilgili bile baktırsam mı kararsızlığı yaşayanları görünce şok oluyorum.

enerji, enerji diyoruz da kızlar, enerji başka şey, aptal yerine konup salakk saçma yorumlar almak başka şey..
yenilere tavsiyem, merak ettiğiniz falcının adını yazıp forumda aratın, istemediğiniz kadar fazla yorum okuyacaksınız. şimdiki zamanla karşılaştırın yorumları. zaten çıkan-çıkmayan yazıyor.

Miroskas bana resmen kopy past yapmıştı.yorum ağırlıgı buydu berbattı.

Elbette çok haklısınız tecrübeyle sabit dedikleriniz, zeus u bu forumda okumuştum diye anımsıyorum ama önceden fikir almakta elbette yarar var Keremi canlıda yakaladım tarot için sorumu da net sordum, ve bu sanırım şimdilikte son olacak. Kesira'dan hala cevap alamadım.
fal sepetinde ki zeusun sesli yorumu geldi ama kahretsin kulaklığım yok

zeus bana pembe ötesi bir fal atmıştı geçen sene.. ona göre evleniyorduk.. bahsettiği kişi şu an büyük ihtimalle nişan hazırlığındadır :)

Mail geldi ve Kerem Avşar ın sadece ilişki açılımına baktığı ve sorumu kapsamadığı söylendi, fal puan olarak geri yüklenmiş hesaba...

Baktıramadığım için üzülsem de, bu uygulamaya mutlu oldum arkadaşlar

Yorumalara baktım çogina dua söylemiş.dua etmek guzel tabi ama birine suyu biriktir kadının kapısına dok demiş sanırım.tırstım bi an.ne falı yollamıştın peki ?

Katina yolladım. Vermediğim detayları bildi ve epey mantıklı bir yorumdu.
Dua kısmını bilemem..

Şimdi Fal sepetinden Zeus u dinleyebildim ve kararkter-ilişki analizi mükemmel. Ben özellikle hamilelik üzerinde durmuştum ve hamilelik dönemi olarak bana gireceğimiz yılın ilk ayları dedi ve erkek çocuk olarak söyledi...Bunun doğruluğu yanlışlığı için zaman var elbette ve ailemde yaşlı bir erkek olduğu bir hastane süreci yaşayacağımı ve kontrol altına alınacağını söyledi...Buna da bakacağım aynı şekilde, genel anlamda beğendiğim bir yorumlama oldu ama yakın gelecek ile ilgili söyledikleri için zaman gerekiyor...

Yok kart anlamlarına bağlı değil..Kartlara bakarak mevcut durumu yorumluyor sanırım..Hislerini de konuşturuyor..
Ben 1 gün bekledim ama şu an falda gözüküyor.
Evett benimkine bakıyor :) falım gelir gelmez yorumumu yazacağım. Teşekkür ederim bu arada :)

Rica ederim, bakalım sen memnun kalacak mısın, takipteyim :)
Telefondan giriyorum yazdım sandım yazamamışım :) yorumum geldi şimdi de benim falımda kart anlamlarına göre yorumlamış. Fena değildi ama tekrar denemem sanırım. Yolladığım için pişman olmadım ama :) yine de benim favorim selena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…