Tellwe de sibelladan epey memnun kaldım. Mevcut durumda çok başarılı..Vermediğim detayları şak diye bilmiş..
Selena ve ugga zaten vazgeçilmezlerim..Selena gelecekte zaman zaman yanıldı ama ugga ne söylediyse yaşadım.
Onun haricinde Keremden memnun kaldım, pembe tablocu biraz ama tavrı çok hoşuma gitti.
Ve falalemde meryem verdiği zamanları tutturuyor.
Sibella1'den bahsediyorsanız eğer onu ben de severim. 2 defa baktırdım ikisinde de dedikleri çıktı. ugga bakıyor mu hala
özel olan çokk iyi canım maşallah diyelim de nazar değmesinkötü olan için üzüldüm özel olan inşallah iyidir bende de verdiği süre geçti geçince ne bileyim bu damı gol değil demeye başlamıştım gene ümitlendim görüyormusun şimdi
Tellwe de sibelladan epey memnun kaldım. Mevcut durumda çok başarılı..Vermediğim detayları şak diye bilmiş..
Selena ve ugga zaten vazgeçilmezlerim..Selena gelecekte zaman zaman yanıldı ama ugga ne söylediyse yaşadım.
Onun haricinde Keremden memnun kaldım, pembe tablocu biraz ama tavrı çok hoşuma gitti.
Ve falalemde meryem verdiği zamanları tutturuyor.
Ayrıca fal sepeti miroskas..Uzak durun derim..Bol bol tavsiye ve ve fal sorumdaki detayları kullanarak önüme sürülen saçma sapan bir fal..
İade istedim hala iade yapılmadı..Bu iade konularında binnaz abla kadar müşteri odaklı yok maalesef..
vallahi tatlım biz burda istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yine de insanlar abuk sabuk falcılara para kaptırmaya devam edecekler.. hadi biz işin piri olduk, en fazla 1 kez atıyoruz hatta artık onu bile yapmıyoruz, burda güvndiğimiz biri baktırma diyince uzak duruyoruz. ama özellikle yeni başlayanlar, o sitelerdeki yorumları okuyup kanıp gönderiyolar.Panpa sen binnazablayi gec. Sen degil sadece herkes gecsin. Selin Imer ve tarot bakan Kerem miydi? onlar haric biz hepsine baktirdik, cogunun falcilikla, falla alakasi yok, yuvarlak seyler uydurup soyluyorlar. Tek nokta atisi, vuhuuuuu bunu da nasil bildi diyecegin hicbir sey yok. Selena, Venus, Nesibe vb. falcilara baktirirsan aradaki farki goreceksin zaten. Kesira da kader, kismet vs bir seyler soyluyor, yani soke edici bir sey yok falinda. Gec bence.
Miroskas bana resmen kopy past yapmıştı.yorum ağırlıgı buydu berbattı.Ayrıca fal sepeti miroskas..Uzak durun derim..Bol bol tavsiye ve ve fal sorumdaki detayları kullanarak önüme sürülen saçma sapan bir fal..
İade istedim hala iade yapılmadı..Bu iade konularında binnaz abla kadar müşteri odaklı yok maalesef..
vallahi tatlım biz burda istediğimiz kadar kendimizi yırtalım yine de insanlar abuk sabuk falcılara para kaptırmaya devam edecekler.. hadi biz işin piri olduk, en fazla 1 kez atıyoruz hatta artık onu bile yapmıyoruz, burda güvndiğimiz biri baktırma diyince uzak duruyoruz. ama özellikle yeni başlayanlar, o sitelerdeki yorumları okuyup kanıp gönderiyolar.
ne diyeyim biz çok para kaptırdık, herkesin kendi kesesi sonçta.. şurda defalarca yazılmış edilmiş uyarılmış falcılarla ilgili bile baktırsam mı kararsızlığı yaşayanları görünce şok oluyorum.
enerji, enerji diyoruz da kızlar, enerji başka şey, aptal yerine konup salakk saçma yorumlar almak başka şey..
yenilere tavsiyem, merak ettiğiniz falcının adını yazıp forumda aratın, istemediğiniz kadar fazla yorum okuyacaksınız. şimdiki zamanla karşılaştırın yorumları. zaten çıkan-çıkmayan yazıyor.
Sibella'ya ne baktirdin sekerim?
zeus bana pembe ötesi bir fal atmıştı geçen sene.. ona göre evleniyorduk.. bahsettiği kişi şu an büyük ihtimalle nişan hazırlığındadır :)Elbette çok haklısınız tecrübeyle sabit dedikleriniz, zeus u bu forumda okumuştum diye anımsıyorum ama önceden fikir almakta elbette yarar varKeremi canlıda yakaladım tarot için sorumu da net sordum, ve bu sanırım şimdilikte son olacak. Kesira'dan hala cevap alamadım.
fal sepetinde ki zeusun sesli yorumu geldi ama kahretsin kulaklığım yok
Yorumalara baktım çogina dua söylemiş.dua etmek guzel tabi ama birine suyu biriktir kadının kapısına dok demiş sanırım.tırstım bi an.ne falı yollamıştın peki ?Evet sibella1...
Sık sık giremiyor ama bakıyor..Onun tespitlerine de çok güvenirim ben.
Yorumalara baktım çogina dua söylemiş.dua etmek guzel tabi ama birine suyu biriktir kadının kapısına dok demiş sanırım.tırstım bi an.ne falı yollamıştın peki ?
Şimdi yolladım fal sibellaya :) ne zaman yorumlar sence sen ne kadar beklemiştin :)Katina yolladım. Vermediğim detayları bildi ve epey mantıklı bir yorumdu.
Dua kısmını bilemem..
Bi de kart anlamlarına bağlı mı kalıyo yoksa hisleriyle mi konuşuyo sibella?Katina yolladım. Vermediğim detayları bildi ve epey mantıklı bir yorumdu.
Dua kısmını bilemem..
Şimdi yolladım fal sibellaya :) ne zaman yorumlar sence sen ne kadar beklemiştin :)
Evett benimkine bakıyor :) falım gelir gelmez yorumumu yazacağım. Teşekkür ederim bu arada :)Yok kart anlamlarına bağlı değil..Kartlara bakarak mevcut durumu yorumluyor sanırım..Hislerini de konuşturuyor..
Ben 1 gün bekledim ama şu an falda gözüküyor.
Evett benimkine bakıyor :) falım gelir gelmez yorumumu yazacağım. Teşekkür ederim bu arada :)
Telefondan giriyorum yazdım sandım yazamamışım :) yorumum geldi şimdi de benim falımda kart anlamlarına göre yorumlamış. Fena değildi ama tekrar denemem sanırım. Yolladığım için pişman olmadım ama :) yine de benim favorim selenaRica ederim, bakalım sen memnun kalacak mısın, takipteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?