Binnaz Abla

Bunu herp Medcezir'e ben yazardim :) Her postuma Medcezir sen ne guzel kadinsin diye basliyorum :) Medcezir bile okuzlerden muzdarip fal baktiriyorsa ben oleyim yani. Adriana Lima'nin aldatildigi dunyada seni harcarlar Hatce gibi oldu

Suan sana katilmamak ne mümkün bacım :)

Bunu herp Medcezir'e ben yazardim :) Her postuma Medcezir sen ne guzel kadinsin diye basliyorum :) Medcezir bile okuzlerden muzdarip fal baktiriyorsa ben oleyim yani. Adriana Lima'nin aldatildigi dunyada seni harcarlar Hatce gibi oldu

Valla kanatlanıp uçucam bak şimdi
Valla hem utandırdınız hem moralimi düzelttiniz kızlar çok teşekkür ederim

Bi özgüven geldi bana liposakşın ameliyatımı iptal edicem şimdi

Suan sana katilmamak ne mümkün bacım :)

Ben herraya geçen yıl bir kere baktirdim Tarot ya da katina tam hatırlamıyorum dedikleri beni çok etkilemişti o anki ruh halimi analizi süperdi dediği çıkmadı fakat üzgünüm

yaaa kızlar şoktayım şoktaa!!!!! uggaya fal attım gelmiş. şaşkınlıktan dilimi yutuyodum o kadar detay bilmiş ki inanamadım yaaa şaka gibi resmen. inşallah gelecekte çıkar ama an süper ötesiiii

Yanılmıyorsam burda okumuş tum % 30 unu alıyorlar falcılar diye 7 tl ken düşünsenize 2 tl kadar bir rakam falcıya kalıyor buda çok komik ya yani bu rakama cidden yapılacak iş değil ama yükseltmeyi de birden bire fazla yapmış burda karlı olan gene site oluyor

Arkadaşlar luna hangi fal türünde daha iddalı sizce sizler hangisini baktırtıdız..İstesemde baktıramam galıba ilk baktıracaklara balmayacakmış..ilginçççççççç kaprisler

Medcezir değişen fikrin oldu mu bunlardan veya ekleyeceğin :)

Sitenin ayıbı cidden az alıyorlar. yüzde elli bile değil. 7liralık faldan kalan 2 tl komik bi ücret olur. Onlar da haklı ama işte o fiyatları vermemiz içinde sonuna kadar haketmeleri lazım

Arkadaşlar luna hangi fal türünde daha iddalı sizce sizler hangisini baktırtıdız..İstesemde baktıramam galıba ilk baktıracaklara balmayacakmış..ilginçççççççç kaprisler
Amannn canım sen öyle dediğine bakma
Kirazede öyle diyordu ama baktırıyor ben referanssz baktırmıştım :)
Rica ediyorsun bir de falcı puanların iyiyse bakıyorlar canım..

Sitenin ayıbı cidden az alıyorlar. yüzde elli bile değil. 7liralık faldan kalan 2 tl komik bi ücret olur. Onlar da haklı ama işte o fiyatları vermemiz içinde sonuna kadar haketmeleri lazım

fiyat artırımı olur ama bari kademeli olarak artırsa bence daha iyi olurdu ama ne diyeyim ilk deneme için ben orayı veremem ha daha önce baktırmış olurum çok memnun kalırım tamam o zaman

fiyat artırımı olur ama bari kademeli olarak artırsa bence daha iyi olurdu ama ne diyeyim ilk deneme için ben orayı veremem ha daha önce baktırmış olurum çok memnun kalırım tamam o zaman
Bu topiği dışardan çok takip ediyorlar. Bir kaç kişi bir falcıyı beğendiğini yazdığında bir bakıyorsun o falcı da yığılma oluyor. Doğal olarak da falcılar havaya girip fiyatları yükseltiyor. Örnek olarak
Bknz: luna :)
Yakında famada yükseltir fiyatları demedi demeyin :)

fama yükseltçeğini söylemişti zaten

Famanin hakkidir. Ama paragoz biri degil kesinlikle fal atamayacagin zaman danisacagin yardimdi olacak biri. Zaten haftalardkr cok populer fama simdiye cikarirdi fiyatini. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama daha onemlisi hakkaniyetli bir kadin. Bence en onemlisi bu naaz gibi olacagina. Luna da ayip etmis birden 30 lira ne yok ilk atana bakmayacakmis bende sana ilk atmam zaten 30 a bence yakindir onun yine fiyat dusurmesi.

HALK GÜNÜ yapsın

Bncede. Bi arkds bna dedikleri cikti demesiyle kadinin fal alimlari artti zaten o da bunun farkinda oldgu icin grdgi havalarla bu kdr arttirdi. Bn kesnlikle arttrmalarini hkli buluyorm ama birden bu kdr arttrirsanda bunun altinda art niyet ararm bu kdr net. Bkmadiklarina bkmicakmis hanfendi. Bi sorsn bklm bz ilk deneme icin o kdr parayi bayilmaya razi miyiz? Mesela sarayli onun fiyatlari da bu civarda ama kimsenin zoruna gtmedi arttrmasi cunku kadin kademeli olarak arttirdi her sefernde ve boyle havalara da girmedi hic ki bn onun telwee sitesine fzla bi kadn oldgunu dsunuyorm ksnlikle baska bi sitede olmayi hakediyor. Ayrica her fal arttirsnda da bunu mahcup bi dille dile gtrdi hep hic boyle havalara grdigini de htrlamiyorm. Umarm lunanin bu havalanmasi da kisa surmz. Cunku bu kdr cok sey soyledikten sonra insanin soyledgini yutmasi da kolay sey degil hani :)

Kızlar bu arada fal puanımı kullanarak KEREM AVŞAR a tarot baktırdım, geçmiş, an güzel di gelecek için zaman var şu canlı chat sohbet denilen şey başta tereddüt ettiydim yazarak nasıl olacak zaman yetermi diye ama bırak zamanı biz artık muhabbete sardık öyle falı bıraktık dedikodu bile yaptık zaman falan gibi tereddüttünüz olmanız süre yarım saatten fazla sürdü diyelim,çünkü onların süreyi durdurma gibi seçenekleri var yazarken soru sorarken durduruyor onu gerçekten pozitif bir enerji si var, o kadar görüşme anında tek aklıma gelmeyen olumsuz yorum da yapıyormu acaba çünkü benim falım olumluydu bir çok ortak yorumcuyla aynı kapıya çıkıyordu zaman sadece zaman

Kereme bende baktirdim evet bendede sureyi durdurmustu her sorumuda ozenle yanitladi ama benim falimda cok olumluydu bende merak ediyorum olumsuz konusuyor mu acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…