- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Bunu herp Medcezir'e ben yazardim :) Her postuma Medcezir sen ne guzel kadinsin diye basliyorum :) Medcezir bile okuzlerden muzdarip fal baktiriyorsa ben oleyim yani. Adriana Lima'nin aldatildigi dunyada seni harcarlar Hatce gibi oldu
Bunu herp Medcezir'e ben yazardim :) Her postuma Medcezir sen ne guzel kadinsin diye basliyorum :) Medcezir bile okuzlerden muzdarip fal baktiriyorsa ben oleyim yani. Adriana Lima'nin aldatildigi dunyada seni harcarlar Hatce gibi oldu
Suan sana katilmamak ne mümkün bacım :)
Herra ya baktıran? baktırdığı bir şekilde çıkan? var mı? ya ben 3 kere baktırdım.. Audrey e de söylemiştim hatta ilk geçen yıldan kadın tarih vererek bu yılı görmüştü o an düşünmediğim bir şey zamanlama olarak gerçekleşti? kahvesi de çok iyiydi olumsuzluğu da söyledi olumluyu da.. çıkmasını isterim.. Herra için yorumunuz önemli..
:)
Luna zaten vip + dı fiyatları 7 olduğunda
Keşke bu kadar yükseltmeseydi ama dediğin gibi bende çok çok beğendim tam benim istediğim tarz da yorumları lafı dolandırmıyor yuvarlak konuşmuyor pat pat her sorduğunu cevaplıyor
Ben bir daha baktıracağım lunaya
Ben de Selena dan kat be kat beğendim
Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır sizleri takip ediyorum, hatta sık sık sizlerden fikir aldım dışarıdan.
Ben de bolca fal baktıranlardanım. Sizlerle tüm fikirlerimi paylaşmak istedim.
Telwe ile başlayalım:
Ugga : İlk falcılarımdan biridir. Muazzam nokta atışları vardır. Söylediklerini yaşarsınız. Bir şeye olmaz diyorsa o iş olmaz. Bu kadar detayı nasıl biliyor bilmiyorum, sanırım bazı görünmez arkadaşları var.
Kiraze12 : O an için iyi gelebilir ama söylediklerine asla takılmayın derim. İyi şeyler söylediyse umutlanmayın, kötü şeyler söylediyse umutsuzluğa kapılmayın, zira bana göre iyi bir yorumcu değil, söylediklerini yaşamazsınız.
seferder87 : Çok cici bir kız bu. Yaptığı işi kesinlikle para ya da puan için yapmıyor. Prenses34 e bile sabırla cevap veriyor o derece ..O anı da iyi bilir. Ama ben söylediklerini yaşamadım. Şimdiki zaman için baktırılabilir.
Falcı katina : Nokta atışları var, denenebilir.
Esince : Beyaz atlı prensim yaklaşıyormuş, e hadi bakalım.
FalcıAlim : Durum analizi sıfır, hisler sıfır. Kart yorumlama sıfır.
Rumii : Durum analizleri gayet iyi. Denenebilir.
Herra : Yakaladığı detaylar mevcut. İyi nokta atışları var.
duygu06 : Hisleri kuvvetli. Nokta atışları başarılı.
chloe : Başarılı.
kinyas: Onun da nokta atışları başarılı, hisleri kuvvetli.
Anahtar : Bilemedim ama denenebilir.
kahin39, kahinvanga, medyumtuna, aşk3, saraylihanım, mikelanjelo, falstar, semele, vadivatan....: Durum analizleri de başarısız, öngörüleri de..Pembe tablocular.
Rehber, sebastian : Uzak durun. Denemeyin.
Neticede, telvede baktırdıklarım arasından uggayı tek geçerim.
Binnaz Abla:
Açelya : Kartları yorumlamasını bilen nadir yorumculardan. Hisleri cidden çok kuvvetli ve yakaladığı detaylar şaşırtıcı. Kendisi de çok cici zaten. Canım o benim..
Çağan Arıman : Aynı şekilde kartları çok iyi yorumlayıp bağlıyor. Tarot uzmanlık ister, Çağan da o uzmanlardan biri bana göre. Gerçekten başarılı bir yorumcu.
Güven Cihan Çoban : Sevimli şey :) Yakaladığı detaylar, bazı nokta atışları yerinde. Denenebilir.
Deniz Görür: Anlayamadım, biraz tutuktu sanki. tekrar deneyeceğim.
Kesira Sirel : İyi veya kötü diye yorum yapamayacağım zira anlayamadım. Ama baktığı gün beni depresyona sokmuştu.
Bilge Özdoğru : Başarısız. Kısa ve net.
Gizem Sitare : He canım he..Ben de yedim, burç analizi yapmış resmen. tüm olumsuz kartlardan bir mutluluk masalı anlatmış bana.
Elif Işık : Şu koca fal aleminde iade istediğim tek kişi. Fal mı bakıyor, kahvede arkadaşlarıyla pişpirik oynarken sohbet mi ediyor belli değil. Eeeııı yeea ıı ııııh bu olmayacak bence yeeaaa diye bir cümlesi mevcut. Yorum size kalmış.
Arnisa Bahadır : Kartları yanlış yorumlamış. İyi bir yorumcu değil.
Haleh Çetiner : Tam bir umut tacircisi. Kartları yanlış yorumlamakla kalmamış, bir de dalga geçerek yorum yapmış. Puan ve iyi yorum almak için yapılan böyle yorumları asla etik bulmuyorum.
Kısacası burada, Açelya ve çağandan şaşmayın derim. Tabi bu benim fikrim.
Fal Sepeti :
Nesibe : Hisleri kesinlikle çok kuvvetli ve kesinlikle çok başarılı bir yorumcu. Söylediklerini yaşadım diyemem ama o an analizini muazzam yapıyor, böyle ağzı açık dinliyorsun.
Zaten bana göre iyi bir yorumcu o an ile ilgili bizim göremediğimiz durumlar hakkında bilgi veren kişidir.
Yoksa geleceği yalnız Allah bilir, yorumcular sadece kehanette bulunabilir.
Nesibe bir tane..
İlkay gür : O da durum analizinde başarılı. Ama nesibe kadar etkileyici bir yorumcu değil bana göre. Sanırım bu konuşmasından kaynaklı. Çok akıcı değil.
Melis Durkan : Bana pembe tablo çizmiş gibi geldi. ama ufak tefek tutturduğu ayrıntılar da var. Bilemedim. Çok zorda kalmadıkça denemenizi önermiyorum.
Yağmur Sothis : Bence başarısız. Ne durum analizinde iyi ne de öngörülerinde.
Samira Günal : Hiç beğenmedim. Tutarsız, çelişki bir bakımdı.
Ada Yılmaz : Kahve falı baktırmak istedim 2 kere, geri çevirdi. Sebep bilgi eksikliği..Baktırmak istediğim durumla alakalı detayları yazdım, ismimi yazdım, doğrum tarihimi yazdım. Kahve falına daha nasıl bir bilgi istedi anlayamadım. Hayat hikayemi öğrenmek istedi sanırım.
Melek Öz : Baştan aşağı sallamasyon.
Fal sepetinde elbette nesibe ve ilkay gür diyorum.
Fal alem :
Rezzan abla : Kesinlikle çok iyi bir yorumcu. Söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı bilinmez ama, kadın okuyor resmen.
Ester Kira : Durum analizleri çok başarılı. Nokta atışları hayli şaşıtıcı. Kesinlikle denenmeli.
Bu kadar fal kardeşlerim :)
Tabi bunlar benim görüşlerim, herkesin enerjisi farklıdır bilirsiniz...
Hepinizi öpüyorum.
Sitenin ayıbı cidden az alıyorlar. yüzde elli bile değil. 7liralık faldan kalan 2 tl komik bi ücret olur. Onlar da haklı ama işte o fiyatları vermemiz içinde sonuna kadar haketmeleri lazımYanılmıyorsam burda okumuş tum % 30 unu alıyorlar falcılar diye 7 tl ken düşünsenize 2 tl kadar bir rakam falcıya kalıyor buda çok komik ya yani bu rakama cidden yapılacak iş değil ama yükseltmeyi de birden bire fazla yapmış burda karlı olan gene site oluyor
Amannn canım sen öyle dediğine bakmaArkadaşlar luna hangi fal türünde daha iddalı sizce sizler hangisini baktırtıdız..İstesemde baktıramam galıba ilk baktıracaklara balmayacakmış..ilginçççççççç kaprisler
Sitenin ayıbı cidden az alıyorlar. yüzde elli bile değil. 7liralık faldan kalan 2 tl komik bi ücret olur. Onlar da haklı ama işte o fiyatları vermemiz içinde sonuna kadar haketmeleri lazım
Bu topiği dışardan çok takip ediyorlar. Bir kaç kişi bir falcıyı beğendiğini yazdığında bir bakıyorsun o falcı da yığılma oluyor. Doğal olarak da falcılar havaya girip fiyatları yükseltiyor. Örnek olarakfiyat artırımı olur ama bari kademeli olarak artırsa bence daha iyi olurdu ama ne diyeyim ilk deneme için ben orayı veremem ha daha önce baktırmış olurum çok memnun kalırım tamam o zaman
fama yükseltçeğini söylemişti zatenBu topiği dışardan çok takip ediyorlar. Bir kaç kişi bir falcıyı beğendiğini yazdığında bir bakıyorsun o falcı da yığılma oluyor. Doğal olarak da falcılar havaya girip fiyatları yükseltiyor. Örnek olarak
Bknz: luna :)
Yakında famada yükseltir fiyatları demedi demeyin :)
fama yükseltçeğini söylemişti zaten
Famanin hakkidir. Ama paragoz biri degil kesinlikle fal atamayacagin zaman danisacagin yardimdi olacak biri. Zaten haftalardkr cok populer fama simdiye cikarirdi fiyatini. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama daha onemlisi hakkaniyetli bir kadin. Bence en onemlisi bu naaz gibi olacagina. Luna da ayip etmis birden 30 lira ne yok ilk atana bakmayacakmis bende sana ilk atmam zaten 30 a bence yakindir onun yine fiyat dusurmesi.
Famanin hakkidir. Ama paragoz biri degil kesinlikle fal atamayacagin zaman danisacagin yardimdi olacak biri. Zaten haftalardkr cok populer fama simdiye cikarirdi fiyatini. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama daha onemlisi hakkaniyetli bir kadin. Bence en onemlisi bu naaz gibi olacagina. Luna da ayip etmis birden 30 lira ne yok ilk atana bakmayacakmis bende sana ilk atmam zaten 30 a bence yakindir onun yine fiyat dusurmesi.
Kereme bende baktirdim evet bendede sureyi durdurmustu her sorumuda ozenle yanitladi ama benim falimda cok olumluydu bende merak ediyorum olumsuz konusuyor mu acaba diyeKızlar bu arada fal puanımı kullanarak KEREM AVŞAR a tarot baktırdım, geçmiş, an güzel di gelecek için zaman var şu canlı chat sohbet denilen şey başta tereddüt ettiydim yazarak nasıl olacak zaman yetermi diye ama bırak zamanı biz artık muhabbete sardık öyle falı bıraktık dedikodu bile yaptık zaman falan gibi tereddüttünüz olmanız süre yarım saatten fazla sürdü diyelim,çünkü onların süreyi durdurma gibi seçenekleri var yazarken soru sorarken durduruyor onu gerçekten pozitif bir enerji si var, o kadar görüşme anında tek aklıma gelmeyen olumsuz yorum da yapıyormu acaba çünkü benim falım olumluydu bir çok ortak yorumcuyla aynı kapıya çıkıyordu zaman sadece zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?