Şanslısın ozaman..ben 4 ay önce önce binnaz abladaki firüzeye canlı falda görüşümştük süre işık hızıyla geçti birde ek süre aldırttı bana .senin bahsettiğinin durumlarda ise süreyi hiç durdutmadı para kaygısı olan biri sanırım hiç acımadı yani..kerem avşar vicdanlıymış..karakter meselesi işte bazıları çok aç gözlü oluyorlar para ve puan kaygısıyla uçuyolar..Kızlar bu arada fal puanımı kullanarak KEREM AVŞAR a tarot baktırdım, geçmiş, an güzel di gelecek için zaman var şu canlı chat sohbet denilen şey başta tereddüt ettiydim yazarak nasıl olacak zaman yetermi diye ama bırak zamanı biz artık muhabbete sardık öyle falı bıraktık dedikodu bile yaptık zaman falan gibi tereddüttünüz olmanız süre yarım saatten fazla sürdü diyelim,çünkü onların süreyi durdurma gibi seçenekleri var yazarken soru sorarken durduruyor onu gerçekten pozitif bir enerji si var, o kadar görüşme anında tek aklıma gelmeyen olumsuz yorum da yapıyormu acaba çünkü benim falım olumluydu bir çok ortak yorumcuyla aynı kapıya çıkıyordu zaman sadece zaman
Fama cok farklı falı kapalıydı açmadı ama fincan resmini duvarıma yolla ben gizlerim bakarim dedi ve baktıda.kesinlkkle para göz değil.Famanin hakkidir. Ama paragoz biri degil kesinlikle fal atamayacagin zaman danisacagin yardimdi olacak biri. Zaten haftalardkr cok populer fama simdiye cikarirdi fiyatini. Gelecek cikar mi cikmaz mi bilmiyorum ama daha onemlisi hakkaniyetli bir kadin. Bence en onemlisi bu naaz gibi olacagina. Luna da ayip etmis birden 30 lira ne yok ilk atana bakmayacakmis bende sana ilk atmam zaten 30 a bence yakindir onun yine fiyat dusurmesi.
Bendede aynı durum oldu hatta zamna takılma ben dondurucam dedi.guzel bir sohbetti :)Kızlar bu arada fal puanımı kullanarak KEREM AVŞAR a tarot baktırdım, geçmiş, an güzel di gelecek için zaman var şu canlı chat sohbet denilen şey başta tereddüt ettiydim yazarak nasıl olacak zaman yetermi diye ama bırak zamanı biz artık muhabbete sardık öyle falı bıraktık dedikodu bile yaptık zaman falan gibi tereddüttünüz olmanız süre yarım saatten fazla sürdü diyelim,çünkü onların süreyi durdurma gibi seçenekleri var yazarken soru sorarken durduruyor onu gerçekten pozitif bir enerji si var, o kadar görüşme anında tek aklıma gelmeyen olumsuz yorum da yapıyormu acaba çünkü benim falım olumluydu bir çok ortak yorumcuyla aynı kapıya çıkıyordu zaman sadece zaman
Bendede aynı durum oldu hatta zamna takılma ben dondurucam dedi.guzel bir sohbetti :)
Fama o acidan farkli. Kadin fiyatlari arttiracak olsa arttirirdi. Adi ne zamndan beri burda dönüyor ama hatunda bi degisme yok. Aksine ne zamndan beri fyat arttirimindan bhsediyor ama herkes gonderebilsn diye boyle tutucm bi sure diyor.Fama cok farklı falı kapalıydı açmadı ama fincan resmini duvarıma yolla ben gizlerim bakarim dedi ve baktıda.kesinlkkle para göz değil.
Medcezir değişen fikrin oldu mu bunlardan veya ekleyeceğin :)
Evt bende memnun kaldım.terapi gibi geldi banafaldan memnun kaldı mı ben kaldım açıkçası
canım ugga ya ne baktırmıstın? ester kira bu arada kiraze oyle dıyordu kızlarŞimdi ester kiranın falını dinledim..geçen sene baktırmışım..
o da baya başarılıymış..Gelecekle ilgili yuvarlak konuşmuş ama doğru konuşmuş..
canım ugga ya ne baktırmıstın? ester kira bu arada kiraze oyle dıyordu kızlarbı yerde farklı bı yerde farklımı yorumluyor anlamadım
Ester Kira'yla Kiraze aynı Medcezir ses dosyalarına bakın :)Katina canım..Ester kira kiraze olamaz ya, yorumları çok alakasız esterle kirazenin
Ester Kira'yla Kiraze aynı Medcezir ses dosyalarına bakın :)
Şaka yapıyosunuz ya..Ben kirazeye ilk baktırdığımda tellwede hiç beğenmemiştim.
Ama ester kira tutarlıydı..Off fal atmıştım keşke atmasaydım
Bazen çok güzel bakıyo waow diyosan bazen hıı anladım diyosunŞaka yapıyosunuz ya..Ben kirazeye ilk baktırdığımda tellwede hiç beğenmemiştim.
Ama ester kira tutarlıydı..Off fal atmıştım keşke atmasaydım
Bazen çok güzel bakıyo waow diyosan bazen hıı anladım diyosunCherry'de buna benzer şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. İyiyidir Ester hiç pişman olma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?