Binnaz Abla

Şanslısın ozaman..ben 4 ay önce önce binnaz abladaki firüzeye canlı falda görüşümştük süre işık hızıyla geçti birde ek süre aldırttı bana .senin bahsettiğinin durumlarda ise süreyi hiç durdutmadı para kaygısı olan biri sanırım hiç acımadı yani..kerem avşar vicdanlıymış..karakter meselesi işte bazıları çok aç gözlü oluyorlar para ve puan kaygısıyla uçuyolar..

Fama cok farklı falı kapalıydı açmadı ama fincan resmini duvarıma yolla ben gizlerim bakarim dedi ve baktıda.kesinlkkle para göz değil.

Bendede aynı durum oldu hatta zamna takılma ben dondurucam dedi.guzel bir sohbetti :)

Fama cok farklı falı kapalıydı açmadı ama fincan resmini duvarıma yolla ben gizlerim bakarim dedi ve baktıda.kesinlkkle para göz değil.
Fama o acidan farkli. Kadin fiyatlari arttiracak olsa arttirirdi. Adi ne zamndan beri burda dönüyor ama hatunda bi degisme yok. Aksine ne zamndan beri fyat arttirimindan bhsediyor ama herkes gonderebilsn diye boyle tutucm bi sure diyor.

Kardeşimi bilmem ama kendi fallarıma bakarsam hepsi aynı zamanı verip olumlu konuşmuş patlarsa gayet güzel patlayacak

Kiraze,selena,fama,barkiel,medyumserkan,falcısema, klothoyağmur diye gidiyor aynı tarih verenler

Şimdi ester kiranın falını dinledim..geçen sene baktırmışım..
o da baya başarılıymış..Gelecekle ilgili yuvarlak konuşmuş ama doğru konuşmuş..
canım ugga ya ne baktırmıstın? ester kira bu arada kiraze oyle dıyordu kızlar bı yerde farklı bı yerde farklımı yorumluyor anlamadım

Şaka yapıyosunuz ya..Ben kirazeye ilk baktırdığımda tellwede hiç beğenmemiştim.
Ama ester kira tutarlıydı..Off fal atmıştım keşke atmasaydım

Ikisi ayni sekerim, dinle karsilastir :) Ses tonlari, cumleleri, konusma bicimleri , kelimeleri ayni. Kiraze/Ester Kira'nin sıklıkla kullandığı bir kalıp var diyeyim : '............bunun temel sebebi...'. Bir de, falında çıkan bunlardır, ... diye kapatıyor.

Şaka yapıyosunuz ya..Ben kirazeye ilk baktırdığımda tellwede hiç beğenmemiştim.
Ama ester kira tutarlıydı..Off fal atmıştım keşke atmasaydım
Bazen çok güzel bakıyo waow diyosan bazen hıı anladım diyosun Cherry'de buna benzer şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. İyiyidir Ester hiç pişman olma :)

Bazen çok güzel bakıyo waow diyosan bazen hıı anladım diyosun Cherry'de buna benzer şeyler söylemişti diye hatırlıyorum. İyiyidir Ester hiç pişman olma :)

Bence de, Kiraze iyi tarafindaysa mukemmel bakiyor. Ben en az 10 kere baktirmisimdir, hani hepsi %100 cikti dedigim fali yok, ama 10 fali topladigimda basbayagi hayatimin gidisatini bilmis.

Ugga'ya fal baktıranlar ne baktırdınız acaba? Bir de detaylı ve uzun mu bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…